PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 02, 2011 18:08 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! KTO zawiezie jutro Czarka do Wa-wy???

my przeciąć moglibyśmy się tylko róg Zachodniej i Lutomierskiej.. zaraz po transporcie z Radomska, czyli ok. 17? bo natychmiast wyjeżdżam do Piątku...

koszty skonsultuję z Andżeliką... i dam znać.. do kiedy mogę?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob kwi 02, 2011 19:09 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! KTO zawiezie jutro Czarka do Wa-wy???

najwyżej my możemy podstawić Czarka i przekazać go Piotrowi żeby już Ciebie w to Hanulku nie mieszać. Ewentualnie jeśli będziesz Piotrku jechał za kilka dni przez Radomsko to Czaruś może u nas zostać na trochę. Może w międzyczasie uda mu się znaleźć stały domek w Radomsku.
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Sob kwi 02, 2011 19:17 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! KTO zawiezie jutro Czarka do Wa-wy???

po konsultacji z andzeliką: w takim razie niech Czaruś zostanie u Ciebie... katipe, nie organizujmy nic na siłę... zawiadomię dt w Warszawie...

piotr568 dziękuję za możliwość... :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob kwi 02, 2011 19:55 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! KTO zawiezie jutro Czarka do Wa-wy???

Hanulka pisze:po konsultacji z andzeliką: w takim razie niech Czaruś zostanie u Ciebie... katipe, nie organizujmy nic na siłę... zawiadomię dt w Warszawie...

węszę podstęp :mrgreen: za parę dni tak się przyzwyczaję do Czarka że nigdzie go nie puszczę :twisted:
Obrazek

katipe

Post » Sob kwi 02, 2011 20:06 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! KTO zawiezie jutro Czarka do Wa-wy???

katipe pisze:
Hanulka pisze:po konsultacji z andzeliką: w takim razie niech Czaruś zostanie u Ciebie... katipe, nie organizujmy nic na siłę... zawiadomię dt w Warszawie...

węszę podstęp :mrgreen: za parę dni tak się przyzwyczaję do Czarka że nigdzie go nie puszczę :twisted:

katipe pisze:najwyżej my możemy podstawić Czarka i przekazać go Piotrowi żeby już Ciebie w to Hanulku nie mieszać. Ewentualnie jeśli będziesz Piotrku jechał za kilka dni przez Radomsko to Czaruś może u nas zostać na trochę. Może w międzyczasie uda mu się znaleźć stały domek w Radomsku.

no przeca sama pisała, że kilka dni przetrzyma.. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: to ja teraz coś węszę 8) :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob kwi 02, 2011 20:47 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czarek czeka na transport u katipe :)

Nie chcę nic obiecywać na pewno w tej chwili, jeśli tylko trafi mi się podróż obok Radomska, to dam znać, jeśli będzie potrzeba :ok:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Sob kwi 02, 2011 20:51 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! KTO zawiezie jutro Czarka do Wa-wy???

Hanulka pisze:
katipe pisze:

katipe pisze:najwyżej my możemy podstawić Czarka i przekazać go Piotrowi żeby już Ciebie w to Hanulku nie mieszać. Ewentualnie jeśli będziesz Piotrku jechał za kilka dni przez Radomsko to Czaruś może u nas zostać na trochę. Może w międzyczasie uda mu się znaleźć stały domek w Radomsku.

no przeca sama pisała, że kilka dni przetrzyma.. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: to ja teraz coś węszę 8) :mrgreen:

będzie to co musi być :)
w każdym razie szukam dobrego domu stałego dla Czarusia :)
Obrazek

katipe

Post » Sob kwi 02, 2011 20:55 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czarek czeka na transport u katipe :)

ok.. szukamy... :ok: :ok: :ok: :ok:
do zobaczenia jutro :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob kwi 02, 2011 22:00 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czarek czeka na transport u katipe :)

O Kurczaczki, ja dopiero wróciłam do domu i czytam. Krucabomb, my jutro niestety po pieska jedziemy (mieliśmy wczoraj ale wczoraj miało być do Radomska). O rany!!! Piesek ślepaczek z Sokółki - to też bardzo pilne i już umówione. Jak ktoś jest na wątku to niech da znać - może to jeszcze jakoś rozwiążemy...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob kwi 02, 2011 22:10 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czarek czeka na transport u katipe :)

Idę się zapytać TŻ czy w tygodniu nie jedzie gdzieś w Waszym kierunku.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob kwi 02, 2011 22:18 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czarek czeka na transport u katipe :)

On niestety nie jedzie w tygodniu w tym kierunku, ale kazałam mu się zapytać, może któryś z kolegów z firmy. Jutro porozmawiam z Hanulką, może ustalimy jakieś wspólne zeznania :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob kwi 02, 2011 22:22 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czarek czeka na transport u katipe :)

Do cywilizacji wracam dzien pozniej :) a do normalnosci po odgruzowaniu chalupy chyba nie wczesniej niz we wtorek. Jakimkolwiek pisaniem bede mogla sie zajac najczesniej w lykend, przepraszam bardzo. I chyba raczej zrezygnujemy z formy mailowej.

Kati, na petycje prezydent nie raczyla odpowiedziec?

Z przykroscia wielka stwiedzam, ze Biuro Ochrony Zwierzat z Argosu tez sie nie odezwalo i to pomimo polecenia, wiec jak ma byc lepiej zwierzakom????

Zamelduje sie ponownie juz po powrocie do domu.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie kwi 03, 2011 8:10 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czarek czeka na transport u katipe :)

meksykanka pisze:On niestety nie jedzie w tygodniu w tym kierunku, ale kazałam mu się zapytać, może któryś z kolegów z firmy. Jutro porozmawiam z Hanulką, może ustalimy jakieś wspólne zeznania :wink:

cześć, sms odczytałam dopiero rano.. OK, poczekajmy, może będzie jakaś możliwość..
meksykanka, dziękuję :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie kwi 03, 2011 15:30 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czarek czeka na transport u katipe :)

a Basia i Maxio jadą do mnie... przeładunek i dalej w drogę... :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie kwi 03, 2011 18:34 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

http://www.organizacjepozytku.info/4/

Brakuje 8 głosów do przeskoczenia na trzecią stronę :) Klikamy :!:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]