Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
meksykanka pisze:No, jak masz coś wysiedzieć, to ja mogę Ci paszę i napoje (nawet wyskokowe) dostarczać
meksykanka pisze:Gibutkowa - jestem pełna szacunku dla Twojej wiedzy i pomysłowości oraz chęci pomocy. Serio![]()
meksykanka pisze:CatAngel - No, dobra, dobra na źwierzętach oszczędzać nie będziesz. Ja też jeszcze tłumaczeń nie skończyłam, dziś jeszcze posiedzę, bo jutro rano jedziemy do Sokółki po Nero... Kara musi być! Człowiek prosił o serce, niekoniecznie o rozum, no to teraz... przepadło.
A co do wyskokowych (zatkać uszy i oczy, nie wiem co na to Ustawa o Wychowaniu w Trzeźwości), jeśli rozumiem to w sobotę ze Szczytna "zahaczamy" o Ciebie - to jaki rodzaj preferujesz? - coś się z Barku TŻ wytrząśnie.
meksykanka pisze:E tam całą Polskę, TŻ często na Śląsk jeździ (w inne regiony tyż) - to zamawiasz i masz. I nie widzę powodu żeby się tak od razu śmiać do rozpuku, no chyba że się dotleniasz żeby mózg lepiej pracował.
horacy 7 pisze:Coś nam się wesoło na wątku zrobiło.![]()
![]()
Bryś śpi na środku przedpokoju i ugniata chodnik,luzak zupełny idealny do mieszkania z psem.Makary u mnie w łazience ładnie je i mokre i suche niestety obaj nie byli w kuwecie.Bardzo spokojny podczas czesania i leży i odpoczywa w ogóle nie chodzi jutro muszę się temu przyjrzeć.Jutro wyprawa z ekipą z Olsztyna po ładne fotki.
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości