Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze:![]()
![]()
Kochamy Kratkę!!! Pinezkę też! (a może odwrotnie?
![]()
)
iwcia pisze:O tego burego też jestem zazdrosny, bo Duża mówi, że on wygląda jak ja i Miś i taki biedny jest, porzucony i niekochany, coś kombinuje, chyba chce go przynieść ale u nas na razie jest + dwa ponad normę a do tego prawie same pyskate dziewczyny, ja wątpię czy ktoś będzie takie jędze chciał. Same potworykoci pitbull Przytulinka, Ańdźkasan, potrafi strzelić Dużym „z liścia” i Księżna Fiona prawdziwa księżna, ciężkie życie z nimi jest.
Ptachu
MalgWroclaw pisze:iwcia pisze:O tego burego też jestem zazdrosny, bo Duża mówi, że on wygląda jak ja i Miś i taki biedny jest, porzucony i niekochany, coś kombinuje, chyba chce go przynieść ale u nas na razie jest + dwa ponad normę a do tego prawie same pyskate dziewczyny, ja wątpię czy ktoś będzie takie jędze chciał. Same potworykoci pitbull Przytulinka, Ańdźkasan, potrafi strzelić Dużym „z liścia” i Księżna Fiona prawdziwa księżna, ciężkie życie z nimi jest.
Ptachu
U nas na podwórku duża też chce złapać burego z chorą łapką. I nie udaje się. Andźka nie jest pyskata, duża mi czytała, że ona jest dama. Spokoju nie ma za grosz, mówię Ci, Ptachu. Te duże wiecznie kombinują, masz rację.
Fasolka (też wynik kombinacji)
MalgWroclaw pisze:Dorota pisze:http://www.youtube.com/watch?v=C_A7Hu0uKNw
Przecież Ptachu nie lubi
![]()
iwcia pisze:
Duża obmacała mu łapkę nie wygląda na złamaną, ale chłopak na niej nie staje, według Dużej kot może mieć ok. 4 – 5 lat, jest pełnojajeczny, z lekka wyliniały po zimie i straszny miziak. Całe szczęście, że go nie przyniosła do domu, bo już nie mam gdzie szpilki u nas wcisnąć a co dopiero kolejnego kota. My jesteśmy z tego zadowoleni, ale Duża nie, zamartwia się o tego burego przybłędę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 50 gości