Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Wto mar 29, 2011 17:33 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Kochani czy ktos z Was jeszcze nie glosowal w ankiecie Krakvetu?? Wspolny kandydat dogo i miau przegrywa :(. Jesli jeszcze nie oddaliscie glosu zrobcie to prosze!!! Kandydatem jest schronisko w Radomsku.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro mar 30, 2011 21:44 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

skwareek pisze:Kochani czy ktos z Was jeszcze nie glosowal w ankiecie Krakvetu?? Wspolny kandydat dogo i miau przegrywa :(. Jesli jeszcze nie oddaliscie glosu zrobcie to prosze!!! Kandydatem jest schronisko w Radomsku.

Jutro ostatni dzien glosowania, ponawiam prosbe :!: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Czw mar 31, 2011 17:50 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Nie spadamy!! :)
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Sob kwi 02, 2011 21:42 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

:roll:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Sob kwi 02, 2011 23:11 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

:ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie kwi 03, 2011 10:48 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

jaka cisza...

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Pon kwi 04, 2011 8:09 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

niestety złe wiesci... wczoraj podczas głaskania kici znalazłam u kotki plamki 3 guzki w podbrzuszu, plus ten jeden przy sutku to razem cztery, jestem zalamana..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
gerardbutler

Post » Pon kwi 04, 2011 12:34 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Najmocniej Was przepraszam za mileczenie, ale od dluższego czasu nie jestem w stanie udzielać się na forach i sprawach z nimi związanych; na pewno jeszcze trochę to potrwa (mam nadzieję, że maksymalnie 2-3 tygodnie).
Oczywiście będę aktualizować rozliczenia, ale to wszystko. W sprawach bardzo pilnych proszę o pw (przychodzą mi powiadomienia na skrzynkę).
Jeśli chodzi o finansowanie badań, zabiegów itp. to decyzję powinni podejmować Ofiarodawcy i Prowadząca wątek, więc ustalajcie tutaj proszę czy takowe będą opłacane z funduszu. Trochę niezręcznie się czuję jak ktoś poza wątkiem prosi mnie o pomoc i podjęcie pozytywnej decyzji. TO NIE SĄ MOJE PIENIĄDZE, NIE JA JESTEM SPONSOREM - ja tu tylko pomagam.
Umówmy się, że jeśli na wątku zapadnie wspólna decyzja "na tak", to zainteresowana osoba jedzie do weterynarza i robi co trzeba, informuje o kosztach na wątku, a potem z funduszu płacimy fakturę, która przychodzi do fundacji - tak jak do tej pory.
Jeszcze raz przepraszam za nieobecność, mam nadzieję, że nie odbije się negatywnie na funkcjonowaniu funduszu.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Śro kwi 06, 2011 11:39 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

gerardbutler pisze:niestety złe wiesci... wczoraj podczas głaskania kici znalazłam u kotki plamki 3 guzki w podbrzuszu, plus ten jeden przy sutku to razem cztery, jestem zalamana..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jedziecie do weta?? Pisz na bieżąco (w miarę możliwości oczywiście) jak się sprawy mają. Kiciu kciuki za Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Śro kwi 06, 2011 12:05 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

tak twetty zgodzila sie pokryc koszt zabiegu, umówiony jest na poniedzialek na 12.30
blagam o kciuki za kotke beda potrzebne,w jej wieku kolejna operacja
dziewczyny a moze pomoglybyscie zrobic jakies bazarki zeby pokryc choc czesc kosztow tego zabiegu?
ja niestety nie mam zadnych fajnych rzeczy,bo wszystko mam stare i zuzyte :(
gerardbutler

Post » Czw kwi 07, 2011 15:51 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Jako że nie mamy chyba narazie zbyt wielu kandydatów do pomocy (oczywiście na szczęście i oby tak dalej) a kwota na koncie jest calkiem spora mam propozycję abyśmy pokryli część kwoty za operację Plamki z Funduszu. Pytanie - co Wy na to?? Gerardbutler wiesz może jaki będzie mniej więcej koszt??
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Czw kwi 07, 2011 16:05 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

skwareek pisze:Jako że nie mamy chyba narazie zbyt wielu kandydatów do pomocy (oczywiście na szczęście i oby tak dalej) a kwota na koncie jest calkiem spora mam propozycję abyśmy pokryli część kwoty za operację Plamki z Funduszu. Pytanie - co Wy na to??

Kochane! Jeżeli o mnie chodzi, róbcie, jak uważacie!

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Czw kwi 07, 2011 16:40 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Zostało jeszcze trochę rzeczy z poprzedniego bazarku i mam trochę nowych. Miałam to zrobić jeszcze w marcu ale jakoś kiepsko się u mnie dzieje ostatnio.....

Ale obiecuję jeszcze dzisiaj zrobić bazarek to i trochę kasy się uzbiera na pewno.
magdajedral

Post » Czw kwi 07, 2011 16:44 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Magdajedral super dziekujemy!!
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Czw kwi 07, 2011 18:46 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

witajcie, z tego co mowil doktor trzeba usunac druga listwe mleczna i guzki koszt ok 120 - 150 zl :cry:
gerardbutler

[poprzednia][następna]