Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob kwi 02, 2011 21:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Mam pytanie, czy ktoś z Was planuje w najbliższych dniach robić zamówienie w Krakvecie? Bo mają promocję Cat's Besta i chcę go w końcu wypróbować, ale jakby placić za wysyłkę, to wyjdzie na to samo, co w sklepie na miejscu...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob kwi 02, 2011 21:29 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

ja moge te koty przenocowac nie odppłatnie w swoim hotelu w dowolnym dla was terminie. mój tel. 506-664-750

biedny otruty kotek :cry: dobrze że mu pomogłas odejść

a oto film z aukcji:
http://www.youtube.com/watch?v=6r0eaky-7yg

tak dajmy te pieniążki seji- jestem za!!!!!!!!!!

a u mnie od środy - zoi od pauliny, biało-ruda kicia, w bardzo kiepskim stanie niestety :?

oraz piękna pingwinka pulcherina od czwartku :ok:

ten mój czwarty kot o którym ciągle trąbię- to sally brown ze stoczni, adoptowalismy ją z uwagi na to że jej nikt przz rok nie chciał. nie chcę niszczyc kotu świata i życia, zresztą ona po całodziennych biegach wraca sama do domu i krzyczy żeby ją wpuścić. ragul ją kocha, a ja bez niej juz nie umiałabym żyć. szymon- ściągamy SALICHĘ ZE STRONKI :piwa: :ok:

matylda ciapkot- od dziś w nowym domku próbnym , z uwagi na alergię dziecka nie wiadomo czy nie wróci, ale są to moi znajomi i stwierdziłam ze jak nie dam im kota i nie spróbują- to nie będa nigdy wiedzieli jak córka zareaguje na zwierza. dziecko zaczęło brac tabletki, a kitka juz leży z dziewczynka w łózku. zaczęło sie niewinnie,przyszli wczoraj do nas na kolację a dziś wrócili po kota :piwa: trzymajcie kciuki :!: :ok: :ok: :ok:

i bardzo dobre wieści, ci moi b.majętni znajomi którzy byli z nami w kontraście, byli wami dziewczyny tak oczarowani że przekazali 1% na PKDT a będzie to wielka suma :ok: :ok: :ok: poczatkowo chcieli dac 1% na dzieci z chorymi nerkami- a tu upsssssss....taka niespodzianka. przepraszają że nie przyszli na aukcję- zapomnieli....a ja pierdoła zamiast do nich zadzwonić i przypomnieć sądziłam że nas po prostu zignorowali :ryk:

dziś u mnie pani ze studenckiego radia robiła wywiad ze mną i marlenką, miła atmosfera :kotek:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob kwi 02, 2011 21:30 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

KaleidoStar pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was planuje w najbliższych dniach robić zamówienie w Krakvecie? Bo mają promocję Cat's Besta i chcę go w końcu wypróbować, ale jakby placić za wysyłkę, to wyjdzie na to samo, co w sklepie na miejscu...

ja musze zamówić w tym tyg.- mam pozwolenie od marlenki brać na fakturkę PKDT:lol:

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Sob kwi 02, 2011 21:37 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Avocado vegan catering przy współpracy ze Studenckim Kołem Dietetyków przy
Katedrze Żywienia Klinicznego Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego zaprasza
na wykład pt. „Czy dieta wegańska ma oparcie w nauce?”, który poprowadzi
mgr Małgorzata Desmond.
Avocado przygotuje zdrowy, etyczny poczęstunek dla wszystkich przybyłych na
spotkanie.

9 kwietnia (sobota). Sala Czarnockiego, budynek nr 24, na terenie Szpitala
Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego. Początek godz. 14:00.

O bezpieczeństwie oraz właściwościach terapeutycznych diet wegańskich
opowie mgr Małgorzata Desmond, pracownik Poradni Żywienia Kliniki Pediatrii
Centrum Zdrowia Dziecka oraz Centrum Medycyny Żywienia Carolina Medical
Center.

Tematy poruszane podczas wykładu:

• Stanowisko polskiego świata naukowego wobec diet wegańskich
• Stanowisko Amerykańskiego Stowarzyszenia Dietetyków oraz Rady Żywności i
Żywienia USA na temat diet wegańskich
• Kontrowersyjne aspekty diet wegańskich: białko, wapń, witamina B12,
witamina D, żelazo, długołańcuchowe kwasy tłuszczowe Omega-3
• Dieta wegańska na wszystkich etapach życia:
• Dieta wegańska a prewencja pierwotna i wtórna chorób cywilizacyjnych:
• Wyniki badań pierwszych w Polsce badań na dzieciach wegańskich z Centrum
Zdrowia Dziecka
• Wegańska Piramida Żywieniowa
• Przykłady menu

Wstęp wolny. Zapraszamy!

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Sob kwi 02, 2011 21:39 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

sabina skaza pisze:
KaleidoStar pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was planuje w najbliższych dniach robić zamówienie w Krakvecie? Bo mają promocję Cat's Besta i chcę go w końcu wypróbować, ale jakby placić za wysyłkę, to wyjdzie na to samo, co w sklepie na miejscu...

ja musze zamówić w tym tyg.- mam pozwolenie od marlenki brać na fakturkę PKDT:lol:

To ja bym się chętnie podłączyła... Mają teraz 10 litrów + 2 litry gratis - za niecałe 20 zł. Bym jedno takie chciala, jak się da..
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob kwi 02, 2011 21:40 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

sabina skaza pisze:ja moge te koty przenocowac nie odppłatnie w swoim hotelu w dowolnym dla was terminie. mój tel. 506-664-750

Dzięki wielkie za ofertę, przekażę zaraz Kini, ale pewnie w końcu nie będzie potrzebne bo właśnie zgłosił się ssb z ofertą transportu w poniedziałek :piwa: Jeżeli to wypali, to żadnego noclegu ani innych kombinacji nie trzeba będzie robić.

Fajnie to miau.pl działa, jestem tu od zeszłego roku i nie mogę się nadziwić jak szybko takie rzeczy dają się zorganizować.

Pozdrawiam serdecznie (podczytuję Wasze wątki od czasu do czasu)!

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 02, 2011 23:07 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Sabina nie kupuj żwiru tam, przeciez za 70 zł moge Ci kupic 40 l :)
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Nie kwi 03, 2011 10:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Marlon pisze:Sabina nie kupuj żwiru tam, przeciez za 70 zł moge Ci kupic 40 l :)

Marlena, będziesz może jechała do Koleczkowa po żwir? To przy okazji możesz dla mnie wziąć 2 worki 40L, pieniążki Ci przeleję na konto (podaj dane do przelewu na pw).
W zoodragon można kupić przez Allegro żwir 40L za 69,99zł
http://allegro.pl/cat-s-best-eco-plus-4 ... 07846.html
jeśli pojedzie się osobiście to odpada koszt przesyłki.
Ja zwykle tak robię, ale nie mam czasu pojechać ostatnio.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Nie kwi 03, 2011 12:14 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Ja na początku marca kupowałam ten żwir w Świecie Karm zapłaciłam 73,47zł i pod same drzwi mi przywieźli.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Nie kwi 03, 2011 12:42 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Monika K. bedzie jechać do koleczkowa po karme dla stoczniowców, powiem Jej aby Ci kupiła.

Wczoraj na stoczni znalazłam ciało kota, burego kocurka z K2, przez prawie 2 lata leciał na zawołanie do nas, teraz go nie ma, był dzikim aczkolwiek śmiałym kotem, zawsze był pierwszy przy miskach, będzie mi go brakować. :(
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Nie kwi 03, 2011 16:57 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Marlon pisze:Wczoraj na stoczni znalazłam ciało kota, burego kocurka z K2, przez prawie 2 lata leciał na zawołanie do nas, teraz go nie ma, był dzikim aczkolwiek śmiałym kotem, zawsze był pierwszy przy miskach, będzie mi go brakować. :(

:( [*]
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Nie kwi 03, 2011 18:05 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Przepraszam za ofa dziś dzieciaki znęcały się nad tą śliczną koteńką jest mega miziasta i pilnie szukam dla niej DS bo mój kocur na jej widok furi dostaje.Kicia uwielbia i ludzi i dzieci czy koty toleruje nie wiem.Kicia jest młodziutka podejrzewam ze nie ma roku.
Moja nowa tymczaska dopóki nie wymyślimy ładniejszego imienia będzie się tymczasowo nazywać ŁATKA

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Nie kwi 03, 2011 22:41 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Śliczna kotka, imie nie jest złe, pasuje do niej, ma śliczne te łatki. Może daj ją do nas na strone, mamy mało "normalnych" kotów teraz :)
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Pon kwi 04, 2011 7:44 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

ja bede dziś składać zamówienie, tak koło 13h daj znac czy cos chcesz, pilnie!!!

MARLENA!!!!!!!!!!!!!
pilnie potrzebuje wyciag z konta PKDT
wyślij mi prosze i jeszcze tej ostatni dzień miesiaca,
PILNE!!!!!
na jaki adres mam pisać do VIVY~?????!!!
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pon kwi 04, 2011 9:53 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Marlon pisze:Śliczna kotka, imie nie jest złe, pasuje do niej, ma śliczne te łatki. Może daj ją do nas na strone, mamy mało "normalnych" kotów teraz :)

OK dzięki.Kicia jest boska ciągle chce być głaskana ciągle się ociera.Ona była na 1000% domową kotką.Z moimi zwierzakami na razie się nie dogaduje może za dużo ich jest ;)
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

[poprzednia][następna]