Szenila pisze:Koszmaria pisze:Szenila pisze:Jak sie koteczka czuje, zachowuje?
Je, bawi się? Rośnie??? Czym karmisz???
Od początku choruje,gronkowiec,wszy i koci katar.Teraz jelita i żołądek.Dusi
się,męczy.Robi takie uuu.
Wszy mozna pozbyc sie w try miga-> chyba cały czas nie chodzi zawszona. Koci katar-> mam teraz w pokoju takiego jednego osobnika, zakatarzony potwornie a lata po ścianach. Nie wiem, co znaczy "dusi się" więc pytam, bo można tak nazwać problemy z oddychaniem przez zalegające w nosku gluty, ale może też dusić się nie z powodu kataru. "robi takie uuu" - a to juz kompletnie nie wiem o co chodzi. Miauczy tak? Może ma ruję?
Ona wydaje się trochę autystyczna,nawet oczka ma mongołowate.Jak pisałam,matka była stara.
autystyczna, to znaczy że co, nie rusza się, nie bawi??? Oczka mongołowate... no jak to mieszanka z persem to różnie moga oczy wyglądać.
I dlatego pytam bezpośrednio o zachowanie i o podawane leki...
Pierwsze to był zastrzyk sulfonamidu i pomogło,potem 4 te same dały słaby efekt(jeszcze były
zmiany niewielkie w płucach),scanomune 20 dni i na gronkowca Synergal 7 dni bo nie tolerowała
tego.Pro-Colin pasta.Nie ma rui za maleńka 1,5 kg ,niecałe 4 miesiące ma.Ona się skarży i prosi zrób coś bo boli.Nie mogłam się pozbyć wszy bo ona nie chciała ani posłania ani podkładów.Ciągle jej zimno,a temperatura normalna 38,2 było też 38.Rozszarpała nówkę posłanie i od początku wszystko liże tam gdzie siądzie,nas też po twarzy,rękach.Ale na imię prawie od razu reagowała.