Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaja4 pisze:Ale możemy jednym transportem(moim,do lipca pomaluję)się wybrać,charm po drodze zebrawszy ,aaa?
kotka doroty pisze:a teraz idę sobie popłakacbo już wywaliłyście mnie z paktu ....buuuubuuuuuubuuuuuu....buuuuuuu
![]()
![]()
Czarownica nawet odpocząc po przejściach nie może,bo zaraz .....buuuu....buuuuuu......
villemo5 pisze:Brodnica w kujawsko-pomorskim na trasie miedzy Toruniem a Olsztynem. 180 km do stolicy i tyle samo na wybrzeze. Absolutne Centrum Wszechswiata!!!
kotka doroty pisze::evil:![]()
![]()
Kto i komu powiedział że,odeszłam!!!!!!![]()
![]()
![]()
Powiedziałam że,bedę zaglądać ale rzadziej![]()
![]()
![]()
Pomponmamuniu wiedziałam![]()
![]()
![]()
A poza tym napisałam że:
BYŁAM,JESTEM I BĘDĘ CZAROWNICĄ!!!!O!!
a teraz idę sobie popłakacbo już wywaliłyście mnie z paktu ....buuuubuuuuuubuuuuuu....buuuuuuu
![]()
![]()
Czarownica nawet odpocząc po przejściach nie może,bo zaraz .....buuuu....buuuuuu......
mamaja4 pisze:
Długość trasy: 280.7km
Szacowany czas przejazdu: 5h 18 min
Niewielka różnica.
pomponmama pisze:kotka doroty pisze::evil:![]()
![]()
Kto i komu powiedział że,odeszłam!!!!!!![]()
![]()
![]()
Powiedziałam że,bedę zaglądać ale rzadziej![]()
![]()
![]()
Pomponmamuniu wiedziałam![]()
![]()
![]()
A poza tym napisałam że:
BYŁAM,JESTEM I BĘDĘ CZAROWNICĄ!!!!O!!
a teraz idę sobie popłakacbo już wywaliłyście mnie z paktu ....buuuubuuuuuubuuuuuu....buuuuuuu
![]()
![]()
Ty się idź lepiej wysikać, jak masz za dużo wody w organizmie.A w ogóle, to weź sobie deskę do krojenia i klupnij się we fryzurę - kto cię z paktu wywalił?
Wszak cię kochamy wszystkie! Dobrze prawię siostry?
pomponmama pisze:mamaja4 pisze:
Długość trasy: 280.7km
Szacowany czas przejazdu: 5h 18 min
Niewielka różnica.
Aj siostro marudzisz - ugotuję ci grochowej, wsiądziesz na mietłę i odrzutowo polecisz. Dasz radę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 58 gości