Kota Halloween'owego viewtopic.php?f=20&t=102289&start=0 czy Kota Walentego viewtopic.php?f=20&t=107261
Wiem, że dłuuuugo nas nie było, ale wracamy

Z prawdziwą przyjemnością przedstawiam dziś:

Obrazek wydłubał mój TŻ, który jest ilustratorem. Jest to obrazek jedyny i niepowtarzalny.
Będzie dystrybuowany TYLKO na bazarku w ograniczonej, limitowanej serii w opcji "kup teraz".
Wydruki są profesjonalne (jesteśmy grafikami z zawodu i znamy się na rzeczy

Kota Wielkanocnego można nabyć na dwa sposoby:

1. w postaci kartki Wielkanocnej, którą z powodzeniem można wręczyć/wysłać innym kociarzom albo tym, którzy jeszcze nie wiedzą, że są kociarzami

Kartki mamy w dwóch rozmiarach:
a) większe czyli format A 5 (to połówka A4) dokładnie 210 mm wysokość i 148 mm szerokość w cenie 12 zł
b) oraz mniejsze czyli format A6 dokładnie 148 mm wysokość i 105 mm szerokość (coś jak pocztówki standardowe) w cenie 8 zł
Kartki są pomarańczowe, żółte oraz będą zielone (jutro wrzucę fotkę bo dziś już ciemnica w domu)

W środku mają miejsce na życzenia, oraz ozdobną kalkę, przewiązane są rafią.
Drugim sposobem na zostanie właścicielem Kota Wielkanocnego jest nabycie go w formie plakatu A4. Plakat jest drukowany na papierze fotograficznym, wysokiej jakości, druk cyfrowy. Wiem, że poprzednio oferowaliśmy też plakaty A3, ale po ostatnich reklamacjach dotyczących zmasakrowania przesyłek przez pocztę tym razem trzymamy się mniejszego formatu.
Plakat można nabyć w cenie 10 zł szt.
I teraz UWAGA!:
Plakatów mamy szt 10.
Kartek większych mamy szt 10
Kartek mniejszych mamy szt 10
Kto pierwszy ten lepszy!

Aha, no przecież nie napisałam na co zbieramy fundusze

Tu viewtopic.php?f=1&t=120316 link do wątku Pani Basi i jej zwierzaków (część druga tu: viewtopic.php?f=1&t=125704 ).
W najbliższy poniedziałek (4.04) u Pani Basi będzie z wizytą weterynarz na przegląd zwierzów i zaaplikowania im Strongholdu w celu zwalczenia świerzbowca, który to zupełnie nielegalnie zagnieździł się w coponiektórych kocich uszkach.
Koszt 422 zł (+ ewentualne lekarstwa dla chorych) Trzeba sfinansować ten wyjazd.
Opłatę za przesłanie ponosi szczęśliwy nabywca wg cennika Poczty Polskiej http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm
To komu Kota Wielkanocnego?

Plakat A4 zakupiła:
ewkaa szt

CoolCaty szt

3M szt

MałgosiaD szt

zostało TYLKO 6
Kartkę małą zakupiła:
ewkaa szt

mavi szt

Afatima szt

zostało TYLKO 2