Agor-ia pisze:hej Kiniu, poslalam dyszke, poki co tyle mogez jakas koncowka, bo i tak nie wyplace takiej drobnicy, a grosik do grosza...
Bardzo ci dziękuję dokładnie grosik do grosika i się uzbiera dla mnie nawet 5zł jest na wagę złota.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agor-ia pisze:hej Kiniu, poslalam dyszke, poki co tyle mogez jakas koncowka, bo i tak nie wyplace takiej drobnicy, a grosik do grosza...
kinga-kinia pisze:Jest to niesamowicie mądra koteczka ja mam wrażenie że ona rozumie wszystko co do niej mówię.
Sin pisze:Kinga pamiętaj, że leukocyty z paska u kotów dają wynik bardzo niemiarodajny i prawie zawsze dodatni. U moich zawsze jest 500i o dosłownie niczym to nie świadczy... to czy jest coś nie tak pokaże dopiero osad
Agor-ia pisze:kinga-kinia pisze:Jest to niesamowicie mądra koteczka ja mam wrażenie że ona rozumie wszystko co do niej mówię.
Pewnie, ze rozumie![]()
Opowiem historie z dnia wczorajszego, ktora dowodzi, ze koty swietnie kumaja, jak chca![]()
Przyszedl zwir kurierem, wiec oczywiscie kotom wysypalam wszystko z kuwety i wymienilam na calkowicie swiezutki zwir.
Mamy taki kubelek na zwir, zeby bylo troche w zapasie, bo wielkiego wora nie mamy gdzie trzymac w mieszkaniu, wiec wynosimy do piwnicy. No i stoje na przedpokoju i przesypuje z worka do kubelka i Saya przylazla, bo swieze drewienko wyczula i wpycha mi pyska, grzebac probuje, to w koncu mowie jej "Saya! W kuwetce tez masz swiezutki zwirek !"
Kotka spojrzala sie na mnie i poszla prosto do kuwety
Agor-ia pisze:To super, ze akcja zakonczona powodzeniem![]()
Jutro do weta ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 21 gości