TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 01, 2011 22:48 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

:mrgreen:
i cienkie rajstopy - nie zapominajmy o rajstopach! ; )))

edit:

Interesująco napisała p. Joanna Mulawa - na fcb, przed kilkoma minutami. Czy wydaje mi się,c zy sprawa naprawdę zaczyna zataczać coraz szersze kręgi? Za chwilę może się okazać, że uśmieszki carycy i jej dworu znikną jak starte gąbką ;P
KotkaWodna

Post » Pt kwi 01, 2011 22:54 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

KotkaWodna pisze:no to ja jestem za durna i naiwna na ten świat... Jak można być takim draniem pod płaszczykiem dobroczynności..
gdzie jest przycisk "stop"?..
wysiadam teraz i tutaj :-/

KotkaWodna nie wysiadaj, jedź dalej i pamiętaj, że dobro powraca z zwielokrotnioną siłą :-)

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Pt kwi 01, 2011 22:56 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

ifokry pisze:
elfrida pisze:Jedną z moich ''ulubionych'', wielkich, akcji KM jest interwencja na Górnej: http://www.kociamama.pl/?koty-z-gorniaka,1825
Ciekawa jestem, czy tylko ja jestem taka przewrażliwiona.....ale porównując wiek obu Pań i zdjęcia dokumentujące ''akcję''
i to, co moje oczy ujrzały, wzdrygnęły mną bardzo, nie wiedziałam, czy mam się śmiać, czy płakać :-(
Jeśli chodzi o procedury sterylkowe, nie jest to dla mnie również temat obcy....słyszało się o tym, a to tu, a to tam.....
Niestety za rękę nikogo się nie złapało......

Witam dziewczęta, podczytuję wątek nie udzielając się... Jednak po wejściu na link "interwencji" postanowiłam wypowiedzieć swoje zdanie. Brakuje mi słów na skomentowanie zdjęcia, na którym starsza pani klęczy na stercie (chyba) desek, a pani Milińska ("pani" użyte z ironią) patrzy na to... Ludzka przyzwoitość i dobre wychowanie nakazuje chyba szanować starsze osoby? Nie miałabym sumienia przyglądać się jak ta starsza pani się wysila...
I jeszcze pytanie do bardziej doświadczonych koleżanek. Czy wy na interwencje, łapanki i inne tego typu rzeczy ubieracie sukienki, szpilki i występujecie w pełnym makijażu? :)

wczesniej ide do fryzjera :mrgreen: :ryk: :wink:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt kwi 01, 2011 23:04 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Kosmetyczki i masażysty :mrgreen:

Podejrzałam foty i bardzo mi smutno :cry:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pt kwi 01, 2011 23:10 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

No tak, przepraszam za moją ignorancję :D Fryzjer, kosmetyczka i masaż to podstawa dobrej interwencji :lol:
[size=50]edytowane: poprawiona literówka[/size]
Ostatnio edytowano Pt kwi 01, 2011 23:11 przez ifokry, łącznie edytowano 1 raz
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

Post » Pt kwi 01, 2011 23:10 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

ifokry pisze:No tak, przepraszam za moją ignorancję :D Fryzjer, kosmetyczka i masaż to podstawa dobrej inerwencji :lol:

:mrgreen: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt kwi 01, 2011 23:11 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Może znajdzie się ktoś chętny, aby adoptować jakiegoś kota od KM? Osobiście znam cztery przypadki, gdzie przy próbie
skontaktowania się w kwestii jakiegoś problemu, albo nie odbiera się telefonów, albo mówi się, ze to już nie nasz problem....

elfrida

Post » Pt kwi 01, 2011 23:12 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

elfrida pisze:
KotkaWodna pisze:no to ja jestem za durna i naiwna na ten świat... Jak można być takim draniem pod płaszczykiem dobroczynności..

KotkaWodna nie wysiadaj, jedź dalej i pamiętaj, że dobro powraca z zwielokrotnioną siłą :-)

tylko szkoda, że zło jest takie medialne, spektakularne i potrafi się schować pod pozorem dobroci...
KotkaWodna

Post » Pt kwi 01, 2011 23:22 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

KotkaWodna pisze:
elfrida pisze:

tylko szkoda, że zło jest takie medialne, spektakularne i potrafi się schować pod pozorem dobroci...

Dlatego nie wysiadaj, coś zostało już zaczęte i mam nadzieję, że zostanie doprowadzone do końca.
To nie mój wątek, ale ma nadzieję, że dzięki niemu znajdzie się sporo osób, które pomogą zakończyć
pewne haniebne''procedury''.....

elfrida

Post » Sob kwi 02, 2011 8:18 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

ifokry pisze:I jeszcze pytanie do bardziej doświadczonych koleżanek. Czy wy na interwencje, łapanki i inne tego typu rzeczy ubieracie sukienki, szpilki i występujecie w pełnym makijażu? :)

a jak? mam się publicznie pokazać w dresie i sote? 8O

:smokin:
przepraszam, że odezwałam się jako "bardziej doświadczona" ale nie mogłam się oprzeć :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob kwi 02, 2011 8:22 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Ja szpilki noszę tylko na łapanki :mrgreen:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob kwi 02, 2011 8:24 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Na PW odzywają się coraz to nowe osoby. I naprawdę dostają duże wsparcie wiedzą i świetnymi radami, dzięki którym możemy być bardziej skuteczne. Oczywiście nie ma opcji, żebym zdradzała nicki.
Nie wiem, jak potoczy się dalej ta historia, ale zapewniam Was, że teraz się zacięłam. Najbardziej na świecie nie lubię skurwysyństwa ubranego w piórka szlachetności. No nie będzie infantylna dzidzia piernik bezkarna w tym mieście. I mam nadzieję, że przyłączać się będą ciągle nowe osoby. Żeby akcja naprawdę zataczała coraz szersze kręgi. W takich przedsięwzięciach pojedyncza osoba, choćby najbardziej zdeterminowana, nie zdziała nic. A zespół to już siła nie do pokonania.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob kwi 02, 2011 8:24 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

http://www.facebook.com/event.php?eid=192733497429941 Izunia Kotunia śmieci mi w wydarzeniu :D :twisted:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob kwi 02, 2011 8:25 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

CatAngel pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=192733497429941 Izunia Kotunia śmieci mi w wydarzeniu :D :twisted:

taaaaa.....czytałam
ale już tekst, że koty ją same znajdą gdy będą potrzebować pomocy to mnie rozłożył na łopatki :evil:
masakra

poza tym ten nick......Izunia Kotunia......pomyślałabym, że to 12 latka tak się nazwie :roll:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob kwi 02, 2011 8:28 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Izunia Kotunia z FB
szkalujesz mnie i moją fundację,więc mnie nie zapraszaj ,wstydu nie masz!!!!!!!!!!! jak koty chcą pomocy same mnie znajdą!!!!!!!!!!!!
:roll:

Izunia Kotunia z FB
szkalujesz mnie i moją fundację,więc mnie nie zapraszaj ,wstydu nie masz!!!!!!!!!!! jak koty chcą pomocy same mnie znajdą!!!!!!!!!!!!!
8O :roll:

Leczyć, leczyć i jeszcze raz leczyć się :ryk:

Dla tych co Fb nie mają :)
Ostatnio edytowano Sob kwi 02, 2011 8:32 przez CatAngel, łącznie edytowano 2 razy

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]