Nina z pseudoschroniska MA cudowny DOM :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 29, 2011 18:03 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

MaryLux pisze:To kiedy Nina zostanie wrocławianką?

Właśnie ? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro mar 30, 2011 12:19 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Myszolandia pisze:
MaryLux pisze:To kiedy Nina zostanie wrocławianką?

Właśnie ? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:?: :?: :?: :?: I chyba czas zmienić tytuł wątku na bardziej optymistyczny!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt kwi 01, 2011 12:06 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Luda,dajta jakiegoś cynka co z naszą Miss ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt kwi 01, 2011 12:17 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Myszolandia pisze:Luda,dajta jakiegoś cynka co z naszą Miss ?

No właśnie, mam nadzieję że Nina nie siedzi niepotrzebnie w tych ruinach, kiedy już mogłaby się wygrzewać na kaloryferze w nowym domu? :roll:

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pt kwi 01, 2011 14:20 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

No właśnie, od 4 dni cisza... Dziewczyny, co jest?

MaryLux

Post » Pt kwi 01, 2011 14:33 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Podobno Nina jedzie w niedzielę, ale ponoć potrzebny jej 1 nocleg, pan pracuje w niedz. (tylko nie dowiedziałam się do której).

MaryLux

Post » Pt kwi 01, 2011 20:04 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Już jestem :)

Otóż.
Mamy transport na niedzielę, ale pojawił się problem, bo pan pracuje cały dzień, aż do 21. Szukam więc osoby z Wrocka, która przetrzyma Ninę jedną noc, a potem (fajne by było) dowiozłaby ją do DS z umową.
Nie znacie osoby która mogłaby nam pomóc?

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt kwi 01, 2011 20:25 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

_ogonek_ pisze:Mamy transport na niedzielę, ale pojawił się problem, bo pan pracuje cały dzień, aż do 21. Szukam więc osoby z Wrocka, która przetrzyma Ninę jedną noc, a potem (fajne by było) dowiozłaby ją do DS z umową.
Nie znacie osoby która mogłaby nam pomóc?

Napisałem na kilku wątkach wrocławskich. Zobaczymy, może ktoś odpowie :ok:

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pt kwi 01, 2011 20:36 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje DT na JEDNĄ noc!

Mogłabym ją wziąć ale jest jedno ale.. Będę we Wrocławiu dopiero ok 18 jak nie o 19 :roll:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt kwi 01, 2011 21:21 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje DT na JEDNĄ noc!

Dobry wieczór!

JaEwka pisze:Mogłabym ją wziąć ale jest jedno ale.. Będę we Wrocławiu dopiero ok 18 jak nie o 19 :roll:

Super, tylko pytanie co na to Edyta i _ogonek_ (w końcu z tego co rozumiem one będą wieźć kotkę, a może się mylę)? Pasuje Wam taka opcja?

Natomiast mamy jeszcze jedną ofertę, z wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=7303832#p7303832

_leśna_ pisze:Ja mogę ja przenocować jeżeli wchodzi w grę klatka :] Ale myślę ze jedną dobę w niej na pewno wytrzyma... A może sie ktoś jeszcze znajdzie pomocny. Zostawiam to do przemylenia :]

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pt kwi 01, 2011 21:41 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Jeszcze raz ja :)

_ogonek_ pisze:Mamy transport na niedzielę, ale pojawił się problem, bo pan pracuje cały dzień, aż do 21. Szukam więc osoby z Wrocka, która przetrzyma Ninę jedną noc, a potem (fajne by było) dowiozłaby ją do DS z umową.

Skoro już mamy dwie potencjalnie osoby chętne to myślę że się uda. W takim razie, _ogonek_, dogadasz się z JaEwka albo _leśna_ w sprawie przenocowania kotki czy szukać dalej? Aha, jeszcze jedno: czy ja dobrze zrozumiałem że będziecie we Wrocławiu z Niną w niedzielę w środku dnia i chodzi o to żeby ktoś ją przenocował do poniedziałku? Bo może źle zrozumiałem? :( Czy opcja że ktoś dostarczy Ninę do nowego domu późno wieczorem w niedzielę (po 21-22) nie wchodzi w grę? Pytam się tylko, to nie jest sugestia ;)

JaEwka, _leśna_, dzięki wielkie - dzięki Wam ta kotka wreszcie przejdzie ostatnie metry do nowego życia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Adam
aburacze

Post » Pt kwi 01, 2011 22:19 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje DT na JEDNĄ noc!

Właśnie - czy jest problem z dostarczeniem kotki po godzinie 21?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob kwi 02, 2011 7:14 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje DT na JEDNĄ noc!

Jakby co to mamy jeszcze zgłoszenie możliwości noclegu od kcramzes :1luvu:

kcramzes pisze:też zgłaszam. mogę przenocować kotkę. natomiast odbiór w poniedziałek albo przed 7 rano albo po 16. moze nocować bez klatki :) plusy takie ze jak wszystkim wszem i wobec wiadomo :P 300 m od dworca głównego więc w centrum ;)

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 02, 2011 11:53 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje DT na JEDNĄ noc!

Chodzi i to, że pan nie może odebrać kotki w niedzielę, czyli w środku dnia ktoś by ją odebrał, przenocował i potem dostarczył do domu.
pan mieszka między ulicą Kruczą i Hallera.
Edyta będzie chyba wcześniej iż 18 we Wrocku i nie wiem jak z klatką.
Bardzo mi pasuje oferta kcramzesa.
Będę się jeszcze kontaktować z panem i z Edytą.
Z tego co wiem pan w pon. ma wolne i chyba po 16 mógłby odebrać.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob kwi 02, 2011 12:03 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje DT na JEDNĄ noc!

To dość blisko od dworca, dlatego oferta kcramzes byłaby najlepsza, bo i odbiór wygodny i potem dostarczenie/odbiór przez DS.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]