KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 01, 2011 20:21 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

wolontariusz pisze:Wielkie dzięki za szybkie informację...
Może ktoś ma jeszcze nasze - KocioChatkowe kontenery i będzie znowu piramida przy wolierze.
Myślę, że musimy je ponumerować i będzie znowu wszystko w normie.
Może macie jakieś pomysły żeby kontenerki nie znikały???

Ja juz pisałam, ze jest to zdumiewajace, ze ciagle sa poszukiwane kontenerki 8)
Powinny mieć namalowane numery i kazdy kto bierze kontenerek na dłuzej niz kilka godzin powinien wpisac to do zeszytu . Dodatkowa robota ale widocznie inaczej się nie da :wink:
Albo trzeba opracowac taki system jak z koszykami w hipermarketach, "uwolnisz" kontenerek jak włożysz 5 zł :mrgreen:
Przypominam, ze Lusia przyjechała do Bielska w kontenerku 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt kwi 01, 2011 20:27 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

No i powoli wszystkie się znajdą... czekam na wieści od reszty naszej społeczności
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Pt kwi 01, 2011 20:30 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Bona44 pisze:
terenia1 pisze:5. kicio-obojnak sama słodycz dziś także odrobaczony i wyczyściłąm uszy z najgorszych syfów - trzeba czyścić uszy gdyby ktoś mógł jutro byłoby super. - dla kotka-obojnaka trzeba jakieś imię ale niestety nie wiem czy żeńskie czy męskie nadawołoby się jakieś takie bezpłciowe :wink: dziś też został odrobaczony.
:wink:

Ja proponuje Sake bo kot jest mocny :ok: że dał radę przeżyć z takim defektem :ryk: a jak mruczy to aż szumi w głowie z jego słodyczy

Fakt - w świecie zwierząt takie defekty to często wyrok śmierci - a tu mam słodkiego koteczka o prześlicznym okrągłym pyszczku . Jestem za SAKE , bo kotek faktycznie przetrwał czyli jest silny i miał szczęście - a na dodatek jest koniec tygodnia więc sake oraz inne płyny - jak najbardziej . Jednak w sprawie japońskich imion dla kogokolwiek - proponuję konsultację z Alienor , bo ona jest zorientowana :mrgreen:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt kwi 01, 2011 21:03 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

No zostańmy przy Sake póki Marzena nie zaproponowała nic bardziej zmyślnego :D

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt kwi 01, 2011 21:05 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

jest w zooplusie promocja mega pak - 24 puszki 200 g animondy dla kociąt za 68 zł niecałe - wziełabym może ze 3 paki ?

ktos by sie dorzucił dla maluchów ? :ok:

o kurde pisze z konta Piotrka :oops: to ja Ewa :mrgreen:
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pt kwi 01, 2011 21:34 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Alienor pisze:Jutro na moim dyżurze pojawi się pani potencjalnie zainteresowana Inez :D Pani ma brytyjczyka samca 3-letniego kastrowanego i chciałaby mu do towarzystwa panienkę - koniecznie młodszą i koniecznie kastrowaną. Pogadamy, zobaczymy :ok: :ok: :ok:

:dance: :dance2:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt kwi 01, 2011 22:19 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

wolontariusz pisze:jest w zooplusie promocja mega pak - 24 puszki 200 g animondy dla kociąt za 68 zł niecałe - wziełabym może ze 3 paki ?

Ewa ja już zamówiłąm 2 paki :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt kwi 01, 2011 22:21 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Jeśli chodzi o obojnaka, jeśli imię ma być japońskie i odpowiednie dla obu płci - może Haru (wiosna), Hikaru (Światło), Kei (radość), Tama (Klejnot), choć najodpowiedniejsze wydaje mi się Hisoka (tajemnica). Ale żeby nie było - Sake oczywiście też może być :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt kwi 01, 2011 22:37 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

ja zeznaje ze niemam zadnego chatkowego kontenerka i nigdy nie miałam :mrgreen:
moze zeszyt jak pisze Iwetka kto i ile zabral-tylko wszyscy musieliby sie sumiennie wpisywac ;)

jeszcze imie dla kocurka ktorego przywiozłam,ma ktos jakies propozycje-bo mysle mysle i nic fajnego mi do głowy nie przychodzi :roll:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt kwi 01, 2011 22:52 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Marzenka akurat te japońskie imionka dla kociaków bardzo fajne i tak tajemniczo brzmią :D będziemy mieli w zapasie :)
Ewa i Piotr bardzo dziękujemy za zakup wielkief fury jedzenia mokrego dla kocio-chatkowych żarłoków mamy dobrze ponad 100 puszek dla żarłoków :1luvu: no i zapomniałam o gosikot bo nic się dziewczyna nie pochwaliła, ze też zakupiła górę jedzenia róznorodnego dla kociaków i przytaszczyła do kociarni :1luvu: tak że zapasy mamy :D ale tak czy owak jak Mara pisała muszą dostać puchę i nie ma że boli - bo niebawem będą grubsze niż dłuższe dziady jedne :wink:
Od jutra zaczynamy akcję szczepienia kociastych, które są nieszczepione - jutro zaszczepiona zostanie Kitty, Mecenas już był szczepiony w schronisku, zostanie zaszczepiona Milusia i Józio, w poniedziałek jak będą następne szczepionki zaszczepione zostaną pozostałe kociaki. No cóż zbliża się sezon i nie wiadomo jak będzie, nie możemy ryzykować. Gracja zostanie zaszczepiona dopiero jak p. Doktor wyrazi zgodę teraz jeszcze bierze antybiotyk.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt kwi 01, 2011 23:29 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob kwi 02, 2011 6:47 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

MartynaP pisze:mozemy tu sie zglosic ?
viewtopic.php?f=1&t=126100&start=15

jesli tylko spełniamy warunki to jak najbardziemj mamy do wykarmienia chatkę i cześciowo schronisko
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Sob kwi 02, 2011 6:48 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

terenia1 pisze:
wolontariusz pisze:jest w zooplusie promocja mega pak - 24 puszki 200 g animondy dla kociąt za 68 zł niecałe - wziełabym może ze 3 paki ?

Ewa ja już zamówiłąm 2 paki :D

:ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Sob kwi 02, 2011 8:11 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Ewa , dobrze że to wyjaśniłaś bo już myślałam że Piotrek zanadto utożsamił się z SAKE 8O 8O 8O

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Sob kwi 02, 2011 8:34 Re: zakłądam nowy wątek proszę nie pisać

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 04.04.-10.04.2011
04.04. pon. rano brak wie. Teresa
05.04. wt. rano Bona 44 wie. brak
06.04. śr. rano brak wie. MaraS.
07.04. czw.brak wie.Teresa
08.04. piat. Asiai Bogusia wie. brak
09.04. sob. rano brak wie. brak
10.04. niedz. Dorotka wie. MartynaP.

PROSZĘ ŚRODĘ RANO