Marcelibu pisze:Pixie65 - dla mnie zachowujesz się jak zwykły UBek. Widać, że forum wertujesz bardzo dokładnie i wykorzystujesz wszystko, co nie ma związku z kotami przeciwko osobom, które nie popierają działaności mirka_t w sprawie kotów Wiesz, dla mnie to trzeba być zwykłą szują, żeby się tak zachowywać. Bo szuje mają to do siebie, że gdy braknie argumentów merytorycznych - dobierają się do człowieka od zupełnie innej strony (uczuciowej, emocjonalnej, prywatnej). Tak się m.in. zachowywała dawna UBecja. Rzygać mi się chce.
Edit: od tej chwili jesteś u mnie w ignorze. Nie oczekuj ode mnie żadnych odpowiedzi. Dla mnie nie jesteś człowiekiem.
Tak, Marcelibu, każdy, kto korzysta z wyszukiwarki zgodnie z jej przeznaczeniem [jak sama nazwa wskazuje, wyszukiwarka służy do wyszukiwania informacji] - to 'UBek'.
Twoim zdaniem dotyczy to tylko wyszukiwarki na forum.miau, czy np. googli też?
Jeśli masz problem z rozróżnieniem, jakie informacje o sobie i swoich bliskich powinno się zachować dla siebie - materiały edukacyjne znajdziesz tutaj:
http://dzieckowsieci.fdn.pl/W kwestii 'dawnej UBecji' zaś - warto byłoby się zastanowić, kto tu jest spadkobiercą jej tradycji.
I na wszelki wypadek mieć pod ręką wiadro.
Bo może to dorosłe kobiety petujące inteligentną 12-latkę za każde odezwanie się, tylko dlatego, że kiedyś palnęła głupotę?
Albo osoby całymi miesiącami nękające innych?
A co do edita - niestety, u Ciebie nikt nie jest w ignorze.