Rysiu niech ci będzie dobrze w nowym domku. Czy są jakieś wieści po nocce?
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
nieciekawe wiesci... Rezydent chcial Rysia w nocy zagryzc... widocznie czuje sie z jego strony zagrozony, bo innego wytlumaczenia nie znajduje na takie zachowanie. Dzisiejszej nocy bedzie spal w lazience, a Rysiu bedzie mial dla siebie reszte domu. Mam nadzieje, ze to byl jednorazowy incydent. Ze strony Rysia na pewno zadnej agresji sie nie mozna spodziewac, bo to przyjazny i niesamowicie towarzyski kocio jest. Widocznie tamten wolalby byc jedynakiem, bo do tego przywykl, zapewne byl oczkiem w glowie Duzych i Rysia teraz traktuje jako konkurencje. Coz, nie zawsze od samego poczatku kociaste sie lubia czy toleruja, ale trzymamy kciuki, zeby sie wszystko ulozylo miedzy chlopakami
Mail od duizychh Rysia Nie dali mi spać całą noc.. Rysiek spał ze mną, Marian się obraził na mnie do tego stopnia, że nie daje się nawet pogłaskać, a zawsze co rano siadał mi na kolanach.. Cały czas atakuje Rysia.. wyraźnie nie lubi jego towarzystwa.. przynajmniej jeszcze L
kazdy sposob na pomoc mrusiom jest dobry a mam nieciekawa wiadomosc... Justa ma problem z netem, a wlasciwie brak neta. Nie wiadomo dokladnie z jakiej przyczyny, czy to wina lacza czy sprzetu... pare dni niestety bedzie bez neta
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
Prosba od Justy: Jesli ktos sie wybiera w przyszlym tyg do Przystani Ocalenie proszony jest o tel do niej. Ozzinek ladnie amcia, ostatnio znow kichnelo mu sie krwia, ale jak to pluszak-silny jest i walczy Mrusie wszystkim ciocifankom przesylaja pomruczenia
Kochani nie mam neta , nie wiemy dlaczego czy to wina neta i laptopa Teraz korzystam goscinnie od Pani Marysi
Jutro jade na ten marsz nie milczenia do Katowic a za tydzien 10 kwietnia do Przystani Ocalenie , zapraszam wszystkich do zakupu marchewki , jabłek , kapusty .... zapraszam do kontaktu ze mna pod nr 507 300 768 , na terenie Tychów sama postaram sie odebrać
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem