mirka_t pisze:Jeśli ktoś bardzo chciałby, abym przebadała któreś z kotów to proszę o wpłacanie datków na ten cel na konto VIVA!.
A Ty tego nie chcesz? Nie uznajesz za stosowne przebadanie krwi kotów poddawanym zabiegom chirurgicznym?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Jeśli ktoś bardzo chciałby, abym przebadała któreś z kotów to proszę o wpłacanie datków na ten cel na konto VIVA!.
MariaD pisze:mirka_t pisze:Jeśli ktoś bardzo chciałby, abym przebadała któreś z kotów to proszę o wpłacanie datków na ten cel na konto VIVA!.
A Ty tego nie chcesz? Nie uznajesz za stosowne przebadanie krwi kotów poddawanym zabiegom chirurgicznym?
pixie65 pisze:Wskaż osobę, która została zmuszona w tym wątku do zapłacenia za informację o kotach mirka_t.
pixie65 pisze:Zadziwiające jest, że wszystkie Panie Krytykujące z wielką radochą przyjęły praktyczną realizację tego pomysłu w wykonaniu Zofia&Sasza.
Marcelibu nie przeszkadzają nawet turlające się ikonki a casica będzie wspierać fundację jopop, której działalność przy okazji "sprawy met" budziła jej watpliwości.
I o ile jeszcze do niedawna miałam jakieś wątpliwości to w tej chwili już ich nie mam - KASA rządzi.
A zabawa na forum polega na tym, żeby "wygryźć konkurencję" czyli mówiąc wprost - przejąć darczyńców.
Stąd insynuacje, półprawdy, niedomówienia czy zwykłe kłamstwa - zawsze coś się przylepi.
Kicorek pisze:mirka_t, czy to prawda? A jeżeli tak, to dlaczego nie ogłaszasz Okty?seidhee pisze:Agat i jeszcze jeden kot mają ogłoszenia na ale.gratka z 18.03. Kilka kotów ma ogłoszenia z 9.03. Okta nie.
Olinka pisze:Pojawiło się kilka postów, które obniżyły temperaturę w wątku, przewiduję, że nadszedł teraz czas na:
CO Z BRZYDZIĄ?!
KIEDY OSTATNIO WYKONYWAŁAŚ KOTOM BADANIA KRWI?
CZY OKTA MA OGŁOSZENIA?!
[/b]
Kicorek pisze:Kicorek pisze:mirka_t, czy to prawda? A jeżeli tak, to dlaczego nie ogłaszasz Okty?seidhee pisze:Agat i jeszcze jeden kot mają ogłoszenia na ale.gratka z 18.03. Kilka kotów ma ogłoszenia z 9.03. Okta nie.
mirka_t pisze:MariaD pisze:mirka_t pisze:Jeśli ktoś bardzo chciałby, abym przebadała któreś z kotów to proszę o wpłacanie datków na ten cel na konto VIVA!.
MariaD ja jestem realistką i wiem, że chcieć nie znaczy mieć. Dlatego jeśli ktoś poza mną chce i może to chcenie zrealizować to ma mozliwość. Sama nie mam możliwości zrealizowania wszystkich chceń.
Może gdybym koty sprzedawała to bym tak samo mogła jak chciała.
Fredziolina pisze:Mirka, mam świetny filmik z Guciem w roli głównej![]()
Wieczorem postaram się go na wątek wrzucić .
mirka_t pisze:Uważasz, że to ja powinnam zniknąć?
mirka_t pisze:MariaD nie mam czasu przekopywać się przez wątek, aby przypomnieć Ci jaka była reakcja na moje prośby o wsparcie na dany cel ze strony choćby anulka111.
mirka_t pisze:Nie pamiętam czy jest to również i Twoja opinia, ale przecież padały teksty o tym, że żyję z kotów. Jak to więc jest, mam prosić, bo potrzebuję czy lepiej abym przyjmowała jeśli ktoś sam chce łożyć na dany cel.
MariaD pisze:Ja natomiast pamiętam tamten wpis, również w tym tonie: chcecie badań, dajcie środki.
MariaD pisze:Jeżeli nie pamiętasz, to nie przywołuj mojego nicka w tym kontekście.
Jeszcze raz napiszę: nie interesuje mnie z czego żyjesz i kto finansuje Twoje osobiste wydatki. Interesuje mnie jedynie jak opiekujesz się kotami. A to drugie, w mojej opinii, pozostawia dużo do życzenia.
Korciaczki pisze:mirka_t pisze:Uważasz, że to ja powinnam zniknąć?
Szczerze?
Nie. Nie, uważam tak.
W kilku słowach wytłumaczyłaś mi zasadność istnienia tego wątku w tej formie jaką przybrał -chyba zrozumiałam dobitnie jego funkcję.
Podziwiam skąd bierzesz siły.
I z tego, co widzę, jeszcze dużo tej siły będzie Ci potrzebne.
Której Ci życzę.
Pisząc wcześniejszy post myślałam innymi kategoriami, bardziej ogólnie. O całokształcie.
a miał być eot
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości