Administrator budynku/wspólnota? Truchło w piwnicy - równa się zagrożenie sanitarno-epidemiologiczne ...
Albo wezwać tych od deratyzacji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
salvadoredali67 pisze:jeszcze pół roku i będzie można dać na bazarek do Alix: że niby oryginalna pamiątka z egiptu. mumia albo cóś...
alix76 pisze:Salvadore, hamuj ...
Administrator budynku/wspólnota? Truchło w piwnicy - równa się zagrożenie sanitarno-epidemiologiczne ...
Albo wezwać tych od deratyzacji, ale to kosztuje ...
OKI pisze:Dozorcy u nas nie ma... menele też się zmyły, jakby pismo nosem wyczuli![]()
Czy Straż Miejska z prywatnych piwnic też ma obowiązek zabierać? Bo z ulicy to wiem, że ich działka![]()
Cholera, nie wiem, jak długo tam leży... z pół roku nie byłam w piwnicy
seidhee pisze:OKI pisze:Dozorcy u nas nie ma... menele też się zmyły, jakby pismo nosem wyczuli![]()
Czy Straż Miejska z prywatnych piwnic też ma obowiązek zabierać? Bo z ulicy to wiem, że ich działka![]()
Cholera, nie wiem, jak długo tam leży... z pół roku nie byłam w piwnicy
A kto u Was sprząta? Bo jak macie administrację, której płacicie czynsz, to oni powinni sprzątnąć. Chyba, że sami sprzątacie, no to niestety, gruby worek foliowy i rękawice ogrodowe... Błeeee, nie zazdroszczę.
salvadoredali67 pisze:a może założyć taki mały ekosystemik piwniczny: ze dwie muszki- złożą jajeczka - z jajeczek powstaną robaczki co to zjedzą to truchełko. a na robaczki zapolują ptaszki. A na ptaszka zapoluje kotecek. i z jednego kotka poprzez robaczka i ptaszka wejdzie do drugiego kotka...
![]()
![]()
(staram się pomóc)
( bardzo się staram)![]()
iz ciekawości mam jeszcze jedno pytanie:
"a jak pachnie?"
salvadoredali67 pisze:Zeżre. nie uszanuje ofiary kotecka. Tylko zeżre go na bezczela..
A tu kotecek złożył swe jędrne , młode ciało na ołtarzu historii...
Shrek nie uszanuje. Bo to świnia nie pies. Słodziak ale świnia .
![]()
![]()
![]()
![]()
piotr568 pisze:Ale właściwie w czym jest problem? Mumia jest gdzieś zamknięta, trzeba się gdzieś włamać, coś rozbić, przeczołgać się ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 148 gości