Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy. KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 31, 2011 22:36 Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy. KONIEC

Witamy Wszystkich serdecznie na bazarku :1luvu: ,
który przeznaczony jest na zakup mokrej karmy Bozita dla kotków z Portu w Stepnicy :kotek:,
aby pojadły sobie dobrego przysmaku :catmilk: :catmilk: :catmilk:
Iza71koty obiecała pomoc i bardzo by chciała ich teraz nie zawieść. :oops: :1luvu: :1luvu:

:arrow: viewtopic.php?f=1&t=125628

Wystawiam do licytacji obraz namalowany przez Iza71koty :1luvu:
Malowany na zamówienie lecz w trakcie Iza namalowała też inny specjalnie na ten bazarek i Klientka wybrała właśnie ten ostatni :D.
Zatem ten duży trafia na potrzeby kotków z Portu Stepnica :1luvu: :1luvu: :1luvu:.

Obraz nosi tytuł " Miedzy Ziemia a Niebem - Noc"

Obraz olejny . Podobrazie to płyta pilśniowa. Drewniana rama zabezpieczona granatową farbą olejną.
Szerokość ramy 4 cm.Kolory: granat, niebieski, biel tytanowa. Odcień granatu - Błękit Pruski. Wymiary obrazu 86X57 cm.
Bazarek wystawiamy na 5 dni do wtorku 05 kwietnia godziny 22.00 czasu forumowego.
Koszt wysyłki w wysokości 30zł pokrywa Kupujący.

Cenę obrazu proponuje Licytujący :D :kotek: :D
Serdecznie zapraszamy do licytacji :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek

licytuje: welina 60zł :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:
Terra50 100zł :1luvu: :cat3: :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto kwi 05, 2011 23:10 przez skarbonka, łącznie edytowano 6 razy
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Czw mar 31, 2011 22:55 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

Choć u mnie bida z nędzą :oops: Wiem,że zostanę przelicytowana,choć bardzo pasował by do obrazka pt.Pożegnanie które Iza namalowała na cześć moich rodziców.Dziękuję Ci Izuniu :1luvu:
Zacznę 50 zł.......pewnie ktoś inny skończy :(

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw mar 31, 2011 22:55 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

Pięknie Ci Dziękuję Aniu :1luvu: :D

Zapraszamy Kochani. :D Duży obraz. Tonacja granatowo, niebiesko- biała. Może Komuś do sypialni. :wink: Ma dobry klimat.

I najważniejsze. Stepnickie kotki bardzo na Was liczą. Ja też.Bardzo bym chciała dać im troszeczkę luksusu. :D Żeby mogły sobie pojeść smacznej Bozitki. :D Jest teraz w promocji.

Zapraszam Gorąco do Pomocy. :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw mar 31, 2011 22:58 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

welina pisze:Choć u mnie bida z nędzą :oops: Wiem,że zostanę przelicytowana,choć bardzo pasował by do obrazka pt.Pożegnanie które Iza namalowała na cześć moich rodziców.Dziękuję Ci Izuniu :1luvu:

Matko 8O Welinko. 8O Nie powinnaś. Kochana...

Dziękujemy Ci z Całego Serca za rozpoczęcie Licytacji. :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Czw mar 31, 2011 23:01 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

iza71koty pisze:Pięknie Ci Dziękuję Aniu :1luvu: :D

Zapraszamy Kochani. :D Duży obraz. Tonacja granatowo, niebiesko- biała. Może Komuś do sypialni. :wink: Ma dobry klimat.

I najważniejsze. Stepnickie kotki bardzo na Was liczą. Ja też.Bardzo bym chciała dać im troszeczkę luksusu. :D Żeby mogły sobie pojeść smacznej Bozitki. :D Jest teraz w promocji.

Iza napisałyśmy w jednej minucie-ja post wyżej. :mrgreen:

welina

Post » Czw mar 31, 2011 23:02 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

welina pisze:Choć u mnie bida z nędzą :oops: Wiem,że zostanę przelicytowana,choć bardzo pasował by do obrazka pt.Pożegnanie które Iza namalowała na cześć moich rodziców.Dziękuję Ci Izuniu :1luvu:

wooow :1luvu: Welinko :1luvu:
pięknie Ci dziękujemy :1luvu:
obraz w rzeczy samej wyborny :D :kotek: :D
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw mar 31, 2011 23:04 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

welina pisze:
iza71koty pisze:Pięknie Ci Dziękuję Aniu :1luvu: :D

Iza napisałyśmy w jednej minucie-ja post wyżej. :mrgreen:

Faktycznie. :D Ale potem jak zobaczyłam. 8O No zaskoczyłaś mnie. :D Bardzo. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Czw mar 31, 2011 23:06 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

jeszcze raz dla Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
dziękujemy Kochana :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw mar 31, 2011 23:08 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

Kochani. :D Kotki z Portu w Stepnicy chyba jeszcze nigdy nie jadły Bozity. :| Na pewno bardzo by chciały. :roll: Jest tam taka kicia chudzinka. Potrzebuje leczenia, jedzonka. :| Niedawno zyskała Opiekuna Wirtualnego. :1luvu: Żeby jednak było sprawiedliwie i dla wszystkich dla smaczku, jedzonka trzeba więcej.

Proszę podarujmy im trochę luksusu. :D

iza71koty

Post » Czw mar 31, 2011 23:37 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

iza71koty pisze:Kochani. :D Kotki z Portu w Stepnicy chyba jeszcze nigdy nie jadły Bozity. :| Na pewno bardzo by chciały. :roll: Jest tam taka kicia chudzinka. Potrzebuje leczenia, jedzonka. :| Niedawno zyskała Opiekuna Wirtualnego. :1luvu: Żeby jednak było sprawiedliwie i dla wszystkich dla smaczku, jedzonka trzeba więcej.

[b]Proszę podarujmy im trochę luksusu. :D

Szykuję też mini bazarek dla Justynki.Jurto wyślę fanty.Z powodu problemów sama go nie wystawię.Oczywiście nie będzie się równał temu bazarkowi,ale może na parę przysmaków wystarczy :roll:

welina

Post » Pt kwi 01, 2011 9:40 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

iza71koty pisze:Kochani. :D Kotki z Portu w Stepnicy chyba jeszcze nigdy nie jadły Bozity. :|

Tego możemy być pewne...

Bardzo dziękuję Wam za bazarek :1luvu: a welinie za rozpoczęcie licytacji :1luvu:

Kociaki będą szczęśliwe :1luvu:

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Pt kwi 01, 2011 9:50 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

welina pisze:
iza71koty pisze:Kochani. :D Kotki z Portu w Stepnicy chyba jeszcze nigdy nie jadły Bozity. :| Na pewno bardzo by chciały. :roll: Jest tam taka kicia chudzinka. Potrzebuje leczenia, jedzonka. :| Niedawno zyskała Opiekuna Wirtualnego. :1luvu: Żeby jednak było sprawiedliwie i dla wszystkich dla smaczku, jedzonka trzeba więcej.

[b]Proszę podarujmy im trochę luksusu. :D

Szykuję też mini bazarek dla Justynki.Jurto wyślę fanty.Z powodu problemów sama go nie wystawię.Oczywiście nie będzie się równał temu bazarkowi,ale może na parę przysmaków wystarczy :roll:

super Welino :1luvu:
a Ty o tej porze jeszcze na nóżkach?? 8O :D
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt kwi 01, 2011 10:25 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

Zapraszamy Kochani. :D

iza71koty

Post » Pt kwi 01, 2011 11:16 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

Kto zafunduje kotkom ze Stepnicy troszkę luksusu? :wink:

iza71koty

Post » Pt kwi 01, 2011 11:23 Re: Noc - obraz olejny dla kotków z Portu w Stepnicy.

iza71koty pisze:Kto zafunduje kotkom ze Stepnicy troszkę luksusu? :wink:

I kto mnie przelicytuje 8) :mrgreen: -taki piękny obraz. :1luvu: Dla mnie to dobrze,ale dla kotków źle.Czekamy na miłośników Izy dzieł ,którzy mają pełne kieszenie i serce przepełnione miłością do bezdomnych kociastych. :love: :love: :love: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

[następna]