KOTY z RUDY ŚL. Wysypisko niechcianych zwierząt.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 31, 2011 21:53 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

Dziewczyny Ines ma się już lepiej, biegunki ustały a apetyt wrócił :mrgreen:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt kwi 01, 2011 12:18 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

Kot w okresie zimowym wszedł na balkon pewnej pani, pojawił się nagl,e dokarmiała go na balkonie ,ale teraz kiedy jest ciepło, pani chce otworzyc sobie drzwi balkonowe i mówi, ze kot próbuje wejsć do mieszkania ,a ona kota nie chce.

Jest zestresowany, nie daje się głaskac, więc nie sprawdziliśmy wieku i płci. O charakterze nic nie wiadomo,nie wiadomo,czy jest półdziki,czy po prostu bardzo przerażony.Nie chce jeść.

Obrazek

Obrazek

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt kwi 01, 2011 13:52 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

No tak i jak tu wytłumaczyć kotu że nie wolno wchodzic do domu.
ta pani to jakaś bez serca jest. To może zrobic jej moskitiere na okno balkonowe i z glowy
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt kwi 01, 2011 14:33 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

Ja nie wiem po co go karmiła...

Zadzwoniła i kazała go szybko zabierać...tak wylądował w schronisku :(

justyna8585

Post » Pt kwi 01, 2011 16:41 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

Miałam telefon - pani chciała Stellę, ale stwierdziła, że Inez chyba może być. Jutro na moim dyżurze podjedzie zobaczyć kicię - chciałaby ją jako towarzyszkę dla 3-letniego wykastrowanego brytyjczyka :D
Więc prosimy o kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt kwi 01, 2011 16:53 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

Alienor pisze:Miałam telefon - pani chciała Stellę, ale stwierdziła, że Inez chyba może być. Jutro na moim dyżurze podjedzie zobaczyć kicię - chciałaby ją jako towarzyszkę dla 3-letniego wykastrowanego brytyjczyka :D

dla Inez:
:ok:

Justynka co z p.Czypionka?

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Pt kwi 01, 2011 21:39 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

Alienor pisze:Miałam telefon - pani chciała Stellę, ale stwierdziła, że Inez chyba może być. Jutro na moim dyżurze podjedzie zobaczyć kicię - chciałaby ją jako towarzyszkę dla 3-letniego wykastrowanego brytyjczyka :D

Cudowne wieści :dance: :dance2:
Czekamy na dalsze info w sprawie Inez :spin2:
Wielkie dzięki Marzenko :1luvu:

Cookie1706

Post » Pt kwi 01, 2011 21:41 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

justyna8585 pisze:
Kot w okresie zimowym wszedł na balkon pewnej pani, pojawił się nagl,e dokarmiała go na balkonie ,ale teraz kiedy jest ciepło, pani chce otworzyc sobie drzwi balkonowe i mówi, ze kot próbuje wejsć do mieszkania ,a ona kota nie chce.

Jest zestresowany, nie daje się głaskac, więc nie sprawdziliśmy wieku i płci. O charakterze nic nie wiadomo,nie wiadomo,czy jest półdziki,czy po prostu bardzo przerażony.Nie chce jeść.

Obrazek

Obrazek

Piękny kocurek :catmilk:
Z tego co mi wiadomo Beasia kocha rude okazy :wink:
Może się skusi... :smiech3:

Cookie1706

Post » Pt kwi 01, 2011 23:18 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

Tylko,że w jego przypadku o charakterze nic nie wiadomo...często okazywało sie,że kot jednak oswojony,łagodny,a tylko w schronie tak sie zachowywał..niestety nie ma pewności...

czy ktoś może mu watek założyć?na moje wątki nikt nie wchodzi :(

P.czypionka wciąz na intensywnej....

justyna8585

Post » Sob kwi 02, 2011 11:41 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

justyna8585 pisze:

Obrazek

Obrazek

.....................................

justyna8585

Post » Sob kwi 02, 2011 11:58 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

justyna8585

Post » Sob kwi 02, 2011 17:10 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

Obrazek[/
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob kwi 02, 2011 17:18 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

Wiemy, wiemy o marszu,
ale dzięki za przypomnienie Halbina :wink:

Cookie1706

Post » Sob kwi 02, 2011 17:41 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

Stella w nowym domku, z państwem od Ines jestem umówiona na jutro :oops: bo dziś klucze zapodziałam od Kociej Chatki ( with a little help of furry friends :twisted: ) i nie dotarłam na czas. Przepraszam raz jeszcze wszystkie zainteresowane strony.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob kwi 02, 2011 17:47 Re: Schronisko w Rudzie Śl.-koty w dt i w schronisku czekają...

Alienor pisze:Stella w nowym domku, z państwem od Ines jestem umówiona na jutro :oops: bo dziś klucze zapodziałam od Kociej Chatki ( with a little help of furry friends :twisted: ) i nie dotarłam na czas. Przepraszam raz jeszcze wszystkie zainteresowane strony.

Marzenka już to pisałam ale napisze raz jeszcze:
zdarza się nawet najlepszym :smiech3:
Inez poczeka, ma w Kociej Chatce jak w domu.
A za Stelle wielkie dzięki :love:
Napisz Nam co u Niej jak będziesz wiedzieć coś więcej :wink:

Cookie1706

[poprzednia][następna]