Pń/Luboń: Działkowa czarna armia - i zamykamy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 23, 2011 17:25 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

:( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon mar 28, 2011 19:24 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Dzisiaj Wściekły Radek, który już coraz niechętniej daje sie zamykać w altanie, został zaszczepiony. Już nikt nie powie, ze jest wściekły - ma odpowiednią naklejkę w książeczce 8)
Kochanej sponsorce Lubice dziękuję, starczy jeszcze na szczepienie Macha 8)

Radecki oczywiście dał w gabinecie popis miłości do pani dr, swojej chrzestnej :lol: On nikogo bardziej nie kocha od niej ...
Od razu na stole wywalił brzucha do góry, wręcz podstawiał się do osłuchiwania :D
Został zważony - panie z pieskami w poczekalni zamarły, jak zaczęłam powoli wydobywać wielkie, czarne cielsko z transporterka :mrgreen:
Waga ok, nic nie schudł, 8 kg trzyma :twisted:

Pasik niestety wciąż kuleje, w ogóle tej łapy już nie używa :(
RTG oglądał bardzo dobry radiolog, nie dopatrzył się niczego, wszystko jest w porządku ... teraz to już kompletnie nie wiem, do jakiego specjalisty uderzać :(
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon mar 28, 2011 20:26 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Ta łapka Pasika to może ze stresu jakiegoś :roll:
Ja kiedyś miałam takiego kulejącego kota -nic mu niby nie było ,wet zalecił kotka rozpieszczać ,nie stresować i jakoś samo przeszło 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pon mar 28, 2011 20:40 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Tylko, że Pasik żyje sobie całkiem bezstresowym życiem - ma wszystko : wolność, jedzenie, opiekę, schronienie, kocich kumpli, z którymi się zgadza ... chyba, że faktycznie Radek go stresuje? Hmmm ... ale tyle miesięcy już? :roll:
Obrazek

Avian

Post » Wto mar 29, 2011 18:03 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Wiesz nasz kot wtedy też miał niby bezstresowe życie ,ale wydaje się że diagnoza była słuszna ,bo jednak przeszło "samo" ...
Oczywiście to tylko jedna z opcji ,może być jakiś nie wykryty uraz :(
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto mar 29, 2011 18:11 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Pasik dzisiaj powitał mnie na czterech łapach :D
Prawie normalnie szedł, ale jak przeskoczył przez płot, przypomniał sobie o łapce i znów czasem ją podnosił.
Jednak ileś metrów przeszedł normalnie ... naprawdę, nie mam pojęcia o co tu chodzi :?
Obrazek

Avian

Post » Wto mar 29, 2011 18:13 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Avian pisze:Pasik dzisiaj powitał mnie na czterech łapach :D
Prawie normalnie szedł, ale jak przeskoczył przez płot, przypomniał sobie o łapce i znów czasem ją podnosił.
Jednak ileś metrów przeszedł normalnie ... naprawdę, nie mam pojęcia o co tu chodzi :?

To jest szansa że samo minie jak zapomni ;) :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro mar 30, 2011 7:39 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

ja tak sobie myślę, że może to symulant, żebyś skupila uwagę tylko na nim :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Śro mar 30, 2011 8:22 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Eeee, ale on raczej nie chce, żebym skupiała na nim uwagę :(
To kot samotnik, myśliciel, wprawdzie złapany ręce jest jak szmatka i pozwala wszystko zrobić, jednak nieczęsto udaje się go dotknąć ...

Bohater-symulant ;) (tu opiera się właściwe całym ciężarem na tej chorej łapie - prawa przednia)
Obrazek

I ekipa altankowa razem 8)
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Śro mar 30, 2011 11:28 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Czyli altana jest dla kotów, nie dla Ciebie :ryk:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Śro mar 30, 2011 12:27 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

anna57 pisze:Czyli altana jest dla kotów, nie dla Ciebie :ryk:

No oczywiście :lol:

Ktoś miał wątpliwości? ;)
Obrazek

Avian

Post » Czw mar 31, 2011 19:06 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

bardzo się cieszymy, że przyczyniliśmy sie do szczepienia futer :kotek: a futra cudnej urody są po prostu! będę tuczyć Felka, żeby był taki jak Radek i Brzydal :mrgreen:

lubika

Od: Wto lut 08, 2005 23:49

Post » Czw mar 31, 2011 19:30 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Dorodne Gagatki :1luvu: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw mar 31, 2011 20:01 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Dzisiaj przyszło mi do głowy coś, czego nie wykorzystałam - lampa bioptron do naświetlania. Leży w domu i się marnuje ...
No to zaczynam znów łapankę ;)

... a tak przy okazji - Silva znów pobiegła chyba na dłuższy spacer ... nie ma jej ponad dwa tygodnie. Nie widziałam objawów rujki, zakładałam, że może być ciachnięta - oby tak było :roll: To jest kotka nie do schwytania, nie podejdzie do klatki (na żarcie się nie da, za dużo osób ją karmi) :evil:
Obrazek

Avian

Post » Pon kwi 04, 2011 9:59 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Lato, prawdziwe lato 8)
Koty szczęśliwe ... bo w altanie cieplej ;)
No bo oczywiście po co biegać na słoneczku, jak można na fotelach spać :roll:

Pozujemy 8)

Brzydal
Obrazek

Baton
Obrazek

Radecki
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Avian