****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
przez jakiś czas nie będzie. Jestem po pogrzebie mojej przyjaciółki, więc wybaczcie ale nie mam siły na nowy wątek... Kiedyś będzie, ale nie wiem kiedy...
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
staram się... ale gdy umiera ktoś w wieku 30lat, i jest to bliska osoba ciężko się z tym pogodzić... Człowiek to takie głupie stworzenie i łudzi się, że będzie dobrze, a gdy ktoś choruje na raka, to powinno się spodziewać wszystkiego a nie żyć nadzieją... Fakt, że się z nią już nie porozmawia, nie zobaczy już nigdy, jest trudny do zaakceptowania...
U kotów wszystko dobrze, Stefanek jedzie w sobotę na kastrację.
Dzisiaj mija dokładnie 2 lata, jak Cyrek jest z nami
Stefan ma się dobrze. Wieczorem po operacji już szalał jakby nigdy nic . Dzisiaj ostatni raz jedziemy na zastrzyk. Gdy widzi transporter jest wielka panika . Ale mamy to już za sobą