kwiat groszku pisze::cry: a ja, pokorne cielę, grzecznie czekam i nic.
to tak jak ja

Moderator: Moderatorzy
Beatris86 pisze: tylko nasz Oscypek pozostał regionalny przez Chińską dłoń nietknięty![]()
karolinah pisze:Beatris86 pisze: tylko nasz Oscypek pozostał regionalny przez Chińską dłoń nietknięty![]()
Większość oscypków sprzedawanych w polskich górach obok prawdziwych oscypków nawet nie leżało
Beatris86 pisze:No własnie teraz nawet kupując pamiątkę z Polskich gór okazuje się że jest produkowane w Chinach, tylko nasz Oscypek pozostał regionalny przez Chińską dłoń nietknięty![]()
kotx2 pisze:karolinah pisze:Beatris86 pisze: tylko nasz Oscypek pozostał regionalny przez Chińską dłoń nietknięty![]()
Większość oscypków sprzedawanych w polskich górach obok prawdziwych oscypków nawet nie leżało
hahahaa dokładnie
Femka pisze:ja za oscypka zycie bym oddała, a nie tylko pieniądze. Uwielbiam nieprzytomnie
kasiatatry pisze:Bo za prawdziwy oscypek trzeba by było ponad 60 zl zapłacić. Ktoś jest chętny?
Ja jem oscypki od dziecka- owszem, są lepsze i gorsze, ale pomimo, że jestem goralka to nie cuduje i nie wymyślam i ide i proszę o oscypek, chociaż zgodnie z prawem to się oscypkiem nie nazywa.
Beatris86 pisze:Dla pocieszenia powiem, ze te gatki co ja wygralam mialy byc niby z ameryki, ale chyba tam z Chin dotarly sadzac po jakosci :p no ale Chiny zalalay rynek :p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości