Dropsiku mam nadzieje ze dzisiaj nic nie obsiusiałeś?
To co napiszesz nam co u maluszków ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:dzień dobry
To co napiszesz nam co u maluszków ?![]()
Prakseda pisze:Powtarzam się po raz kolejny, do znudzenia. Nikt nie ma prawa zmuszać drugiej osoby do zbijania (nazwijmy to po imieniu) kociąt. NIKT! Łatwo napisać na forum, a co innego odebrać matce dzieci i zanieść je na śmierć. Musimy uznać fakt, że ktoś nie jest w stanie wydać kociaków na śmierć. Nie należy podchodzić do sprawy fanatycznie. To są bardzo złożone problemy etyczne. Zabawa w Pana Boga, decydowanie o życiu.
Nie cieszymy się z narodzin. Nie ma mowy o żadnym cudzie. Ale czy to znaczy, że każde nowe kocie życie ma być uśmiercone??? Walczymy z bezdomnością sterylkami i tego się trzymajmy. Mar9 nie rozmnożyła kotki celowo. Skoro kociaki są, to mamy im źle życzyć? Dlaczego nie patrzeć jak zdrowo rosną? Skoro przyszły już na ten „dziwny’ świat, to ja im życzę by było zawsze były zdrowe i szybko znalazły ds.
(A zaraz po pracy idę na kolejną łapankę, by zapobiec niechcianym narodzinom.)
mar9 pisze:agakow82 pisze:dzień dobry
o maluszkach bedę pisać do przyjaciół na pw, chcesz info?
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:dzień dobry
no jasne że chce:):)
choć przyznam szczerze że nie rozumiem dlaczego nie chcesz pisac o maluszkach na watku.
przecież tu masz przyjaciół a nieprzyjaciół Gucio obsiusiał:):)
Prakseda pisze:Powtarzam się po raz kolejny, do znudzenia. Nikt nie ma prawa zmuszać drugiej osoby do zbijania (nazwijmy to po imieniu) kociąt. NIKT! Łatwo napisać na forum, a co innego odebrać matce dzieci i zanieść je na śmierć. Musimy uznać fakt, że ktoś nie jest w stanie wydać kociaków na śmierć. Nie należy podchodzić do sprawy fanatycznie. To są bardzo złożone problemy etyczne. Zabawa w Pana Boga, decydowanie o życiu.
Nie cieszymy się z narodzin. Nie ma mowy o żadnym cudzie. Ale czy to znaczy, że każde nowe kocie życie ma być uśmiercone??? Walczymy z bezdomnością sterylkami i tego się trzymajmy. Mar9 nie rozmnożyła kotki celowo. Skoro kociaki są, to mamy im źle życzyć? Dlaczego nie patrzeć jak zdrowo rosną? Skoro przyszły już na ten „dziwny’ świat, to ja im życzę by było zawsze były zdrowe i szybko znalazły ds.
(A zaraz po pracy idę na kolejną łapankę, by zapobiec niechcianym narodzinom.)
agakow82 pisze:dzień dobry
anulka111 pisze:Kurcze-a te takie ceraty do rozkladania -moze by pomogly?mam na mysli takie medyczne dla obloznie chorych?
A wiesz czemu leja? Byly badane? Pecherz ,czy znaczenie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], misiulka, Szymkowa i 186 gości