» Czw mar 31, 2011 13:51
Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.
Ja-Ba pisze:PearlRain pisze:vega013 pisze:Pytania zasadnicze: Jak możemy pomścić Tikę? Co możemy zrobić dla pamięci tej koteczki? Jak możemy zapobiec śmierci innych kotów - potencjalnych ofiar KM?
a jakby wszędzie gdzie pojawi się I.M. wklejać link do tego watku? na NK, na FB, wszędzie gdzie ma jakikolwiek profil?
Informujemy gdzie się da.
Teraz gdy już wiemy że Tika nie zyje - pójdzie zawiadomienie do prokuratury o popełnieniu przez Fundację przestępstwa poprzez świadome i celowe doprowadzenie do śmierci powierzonego swojej opiece kota. To powazny zarzut dla Fundacji. Nie ma poważniejszego.
Do tej pory, za radą prawnika, szefowa schroniska usiłowała doprowadzić do współpracy a przede wszystkim do wskazania miejsca pobytu kotki bo nawet jesli miałyśmy ja łapać same - musiałyśmy wiedzieć - gdzie.
Spacja przemieściła się, od dość dawna nie ma jej w miejscu wypuszczenia. Mamy nadzieje że żyje - w każdym razie nie miałyśmy żadnej potwierdzonej informacji że jest inaczej.
O ujawnieniu danych domku w którym jest Mrutynka - może zdecydować sąd. O ile Mrutynka jest w domu.
na str.5 tego wątku Ja-Ba po raz pierwszy wspomna o smierci Tikuni. Potem jest ten wpis.
Dziewczyny a wrzuciłyście na FB foty pałacu w którym KM trzyma koty?Miejsce gdzie wypuszczona została Tika i Spacja? Wierzę,ze to było/jest stałę miejsce gdzie darowuje sie wolność niepotrzebnym i zawadzającym KM zwierzakom. Takich miejsc mozę być jeszcze kilka.
Ostatnio edytowano Czw mar 31, 2011 13:53 przez
ASK@, łącznie edytowano 1 raz

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.