Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Chyba lepiej nie ujawniać powiązań ników z miau z tymi z FB tutaj publicznie.
Niech się zastanawia, kto z wpisujących się na FB jest z miau, a kto jest nowy i z FB dowiedział się o poczynaniach KM.
KotkaWodna pisze:Femka pisze:Dziewczyny, ja kompletnie nie kojarzę osób udzielających się na FB z nickami![]()
Kotka Wodna = Tiganza Sempervirens : )
a na imię mam Marta.
gosiaa pisze:Chyba lepiej nie ujawniać powiązań ników z miau z tymi z FB tutaj publicznie.
Niech się zastanawia, kto z wpisujących się na FB jest z miau, a kto jest nowy i z FB dowiedział się o poczynaniach KM.
KotkaWodna pisze:Femka pisze:miło mi, Ciebie natychmiast zidentyfikowałam![]()
...po zębach?
Ag_konin pisze:Zofia&Sasza pisze:Czy ktoś, kto widywał Tikę na co dzień mógłby mi powiedzieć, czy to co ona ma na wewnętrznej krawędzi prawego uszka to blizna, czy przejściowe przełysienie?
Wydaję mi się że to blizna, bo zdjęcia były robione w dużym przerwach czasowych i na każdych ją ma.
Femka pisze:zajrzyjcie teraz na FB![]()
dokleiłam post z korespondencją i własny komentarz.
W napięciu czekam na komentarze Milińskiej lub chociaż której z jej dzielnych "wolontariuszek".
Femka pisze:zajrzyjcie teraz na FB![]()
W napięciu czekam na komentarze Milińskiej lub chociaż której z jej dzielnych "wolontariuszek".
kotx2 pisze:Femka pisze:zajrzyjcie teraz na FB![]()
a można tu tez wkleić,chciałam uniknac zakładania konta na fb
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 177 gości