cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 20:00 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Cudaki :)
Zwłaszcza Przylepa, co za krówek :1luvu:
A Sali przypomina kota u mojego taty, tylko mniejsza, skoro piszesz drobniutka, bo Milusiński jest ogromniasty ;)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro mar 30, 2011 20:11 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

No no jak luksusowo dalej trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: żeby wszystko poszło tak fajnie

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Śro mar 30, 2011 21:07 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Witam serdecznie! :D :lol: :)

Widać kawał wspaniałej roboty włożonej w to przedsięwzięcie. Tyle zapału i ciężkiej pracy. Podziwiam Wasze zaangażowanie. Ogrom pracy widać, jak się porówna zdjęcia z grudnia i obecne. A tym bardziej miło, jak się widzi nowych lokatorów : bezpiecznych i sytych. Nasuwa mi się pytanie, czy to tymczasowi lokatorzy i docelowo szuka się dla nich stałych domów, czy jak to będzie. :?:

Mar tika pewnie była dziś zajęta w KP i nie mogła przyjechać po obiecane drobiazgi. Mnie się nie pali i nie ponaglam, absolutnie. Może kiedyś, jak będziecie mieć trochę luzu?

:piwa: :piwa: :piwa:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Śro mar 30, 2011 22:54 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Pięknie to wygląda. To już prawie finish.
Ojj.........tato Marty bardzo, bardzo Nam pomógł :!: Taka złota rączka :1luvu:

A jutro odwiedzi Nas wujek Paweł :1luvu: Będzie woliera :1luvu:
Następnie będą boksy a w przyszły weekend myślę że dach można by remontować :lol:

No i oczywiście mar_tika - ogrom pracy w to włożony - Marta - DZIĘKUJĘ :1luvu:
MIKUŚ

Post » Czw mar 31, 2011 8:04 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

elape pisze:Witam serdecznie! :D :lol: :)

Widać kawał wspaniałej roboty włożonej w to przedsięwzięcie. Tyle zapału i ciężkiej pracy. Podziwiam Wasze zaangażowanie. Ogrom pracy widać, jak się porówna zdjęcia z grudnia i obecne. A tym bardziej miło, jak się widzi nowych lokatorów : bezpiecznych i sytych. Nasuwa mi się pytanie, czy to tymczasowi lokatorzy i docelowo szuka się dla nich stałych domów, czy jak to będzie. :?:

Mar tika pewnie była dziś zajęta w KP i nie mogła przyjechać po obiecane drobiazgi. Mnie się nie pali i nie ponaglam, absolutnie. Może kiedyś, jak będziecie mieć trochę luzu?

:piwa: :piwa: :piwa:

Elape wiem że bliziutko mnie mieszkasz wpadnę w niedługim czasie ,z miłą chęcią poznam Ciebie i koteczkę :)
Niestety środy ogólnie mam zawalone.Jeżdżę do schroniska na kociarnię a później na psy,byłam też z Kociej Chatce porobić fotki Józiowi i musiałam tacie trochę pomóc .Więc przepraszam ale nie zdążyłam.Zadzwonię, ale prawdopodobnie po niedzieli podjadę jak będę jechała do mamy.
Kociaki w KP mieszkają w kociarni czasowo,mieszkają tam do momentu znalezienie stałych domów.Niektóre mają szczęście i szybciutko idą do nowych domów inne trochę czekają ale zawsze jakoś adopcje idą do przodu.
Niestety teraz zaczyna się ciężki sezon na adopcję dla dorosłych kotów lada moment pojawią się małe kocięta.I tu Elu możesz nas wspomóc jako dom tymczasowy dla jakiegoś podlotka :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw mar 31, 2011 8:14 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Dokładnie tak. DT będą potrzbne - zawsze znajdzie się jakaś kocia bieda wymagająca po prostu troskliwej opieki, której często gęsto na kociarni nie da się do końca zapewnić. DOM to jednka DOM. Warunki domowe powodują iż kociaki mają chęć i nabierają sił do życia. Dlatego tak istnotnym elementem jest właśnie DT. :D
MIKUŚ

Post » Czw mar 31, 2011 8:24 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Dla schroniskowych maluchów też będą potrzebne domy tymczasowe.Ludzie często oddają naprawdę maleńtasy do schroniska które nawet same nie potrafią jeść i umierają tam z głodu:(

mar_tika

Post » Czw mar 31, 2011 13:17 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Chętnie się zgłoszę jako dom tymczasowy, w jakiś wymagających uwagi przypadkach :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Czw mar 31, 2011 13:18 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

caldien pisze:Chętnie się zgłoszę jako dom tymczasowy, w jakiś wymagających uwagi przypadkach :ok:

:1luvu: :1luvu: jestes wielka :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw mar 31, 2011 15:05 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

caldien pisze:Chętnie się zgłoszę jako dom tymczasowy, w jakiś wymagających uwagi przypadkach :ok:

OO super :ok:

mar_tika

Post » Czw mar 31, 2011 17:26 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Halo, Marta!
Cieszę się, że się spotkamy i poznamy. Jestem gotowa zmierzyć się z wyzwaniem i dać tymczasowy domek jakiejś kociej biedzie. Dużo zależy też od mojej pupilki, nie miała do tej pory kontaktu z konkurencją, nie wiem jak potraktuje przybysza. Dla ludzi ostatnio jest przesłodka, to podejrzane( chora albo charakter się zmienia). :ryk: Nasuwają mi się różne pytania, ale to już może przy spotkaniu.
Pozdrawiam milutko - po kociemu :kotek:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw mar 31, 2011 20:06 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

elape pisze: Jestem gotowa zmierzyć się z wyzwaniem i dać tymczasowy domek jakiejś kociej biedzie.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: to nie jest latwe zadanie, wiec tym bardziej podziwiam, kiedy ktos decyduje sie na bycie DT

Kociara82

Post » Czw mar 31, 2011 21:46 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Bubor był :1luvu:

Dzięki Pawłowi kociaki maja już wolierę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję bardzo, bardzo w imieniu podopiecznych :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Czw mar 31, 2011 21:50 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

no to siuper :1luvu:

Kociara82

Post » Czw mar 31, 2011 21:58 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Więc Kociarko jesteśmy umówione - tylko na sobote czy niedzielę :oops:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]