Jamagda pisze:dalia pisze: macie nadzieję ze Anulka się honorem uniesie i odmówi przyjęcia tych pieniędzy
oj - to logiczne-
Mirka zwróci kasę na koto z którego wpłaciła anulka111, a ona przymnie zrobi co zechce
I O TO CHODZI

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jamagda pisze:dalia pisze: macie nadzieję ze Anulka się honorem uniesie i odmówi przyjęcia tych pieniędzy
oj - to logiczne-
Mirka zwróci kasę na koto z którego wpłaciła anulka111, a ona przymnie zrobi co zechce
I O TO CHODZI
dalia pisze:...a inni opiekunowie i ich koty na pewno się ucieszą...
mirka_t pisze:mrr pisze:...Dlaczego akurat i tylko od anulki111? I po co właściwie?![]()
Bo jeśli do wiadomości czytelników, to pięknie, pięknie.
Też bym chciała otrzymywać tyle forsy od ludzi. Na prywatne konto. Dla idei...
Tylko anulka111 zarzuciła mi oszustwo.
Możesz mieć tyle kasy o ile utrzymasz za nią tyle kotów co ja, wyleczysz i wyadoptujesz nie zaniedbując przy tym forum. Nikt Ci nie broni.
dalia pisze:Jamagda pisze:JA MYŚLĘ. ŻE ANULKA111 NA WSZELKI WYPADEK WOLI NIE PRZYJMOWAĆ ZWROTU KASY,
przecież każdy może znowu zmienić zdanielub zapomieć
może się okazać że bardzo źle myślisz Ty i parę innych osób
bo wydaje się Wam, ze możecie kogoś opluć, pokazać publicznie jak niewiele warta jest jej pomoc, rzucić pieniędzmi w twarz
i macie nadzieję ze Anulka się honorem uniesie i odmówi przyjęcia tych pieniędzy
a ja sądzę ze jest tyle potrzebujących kotów że Anulka bez problemu wskaże Wam konto na które możecie przelać pieniądze
szykujcie więc portfele moje panie bo możecie się przykro rozczarować
mirka_t pisze:Mrr na drugi raz przemyśl co chcesz napisać, bo niby chciałabyś mieć takie pieniądze a za chwilę nie chcesz.
Jamagda pisze:dalia pisze:i jeszcze warto byłoby abyście pamiętały, że zwrot tych pieniędzy nie będzie równoznaczny z faktem ze Anulka nie pomagała
SKONSULTOWAŁAŚ z Jek-
jak taki zwrot z odsetkami traktuje się prawnie ?
Amika6 pisze:dalia pisze:Jamagda pisze:JA MYŚLĘ. ŻE ANULKA111 NA WSZELKI WYPADEK WOLI NIE PRZYJMOWAĆ ZWROTU KASY,
przecież każdy może znowu zmienić zdanielub zapomieć
może się okazać że bardzo źle myślisz Ty i parę innych osób
bo wydaje się Wam, ze możecie kogoś opluć, pokazać publicznie jak niewiele warta jest jej pomoc, rzucić pieniędzmi w twarz
i macie nadzieję ze Anulka się honorem uniesie i odmówi przyjęcia tych pieniędzy
a ja sądzę ze jest tyle potrzebujących kotów że Anulka bez problemu wskaże Wam konto na które możecie przelać pieniądze
Nie, nie przeceniam anulka111
I to nie my plujemy na nią, to ona pluje na Mirkę i na tych co protestują przeciwko Waszym atakom.
Martw się o własny portfel i może lepiej pilnuj jego zawartości (tak na wszelki wypadek)
casica pisze:mirka_t pisze:MariaD pisze:Zliczyłam darowizny anulka111, niezłą kwotę będziecie musiały jej zwrócić. Już robicie składkę czy polecą bazarki?
No właśnie tam były też bazarki, więc anulka111 powinna oddać fanty.
Czy kiedykolwiek oddając kota do nowego domu, brałaś pieniądze jako zwrot za szczepienia, leczenie itp?
Nie masz za co, ja tylko chciałam byś odczepiła się od mojegodalia pisze:Amika6 pisze:dalia pisze: może się okazać że bardzo źle myślisz Ty i parę innych osób
Nie, nie przeceniam anulka111
I to nie my plujemy na nią, to ona pluje na Mirkę i na tych co protestują przeciwko Waszym atakom.
Martw się o własny portfel i może lepiej pilnuj jego zawartości (tak na wszelki wypadek)
dzięki za troskę
dalia pisze:mirka_t pisze:Właściwie to mogłabym spłacić anulka111 sama. Przez 9 miesięcy. Taki sam czas w jakim wspierała moje koty i oby jej w gardle stanęły nie pieniądze, ale słowa jak to ją oszukałam. Oby nikt więcej nie przyjął od niej pomocy, bo jest to bardzo ryzykowane. W każdej chwili anulka111 może nazwać go oszustem.
zwrot pieniędzy to nie był pomysł Anuli - nawet napisała ze nie chce ich ale Ty musiałaś popłynąć i dowalić
teraz podliczyłaś i żal serce ścisnął?
próżne nadzieje że Anulce te pieniądze w gardle staną z prostej przyczyny - jeśli jej zwrócisz to ma szanse pomóc innym kotom - nawet ich na oczy nie zobaczy, a inni opiekunowie i ich koty na pewno się ucieszą
w sumie to niezły pomysł - bardzo bym chciała żeby Anula podjęła taką decyzję
Amika6 pisze:Nie masz za co, ja tylko chciałam byś odczepiła się od mojegodalia pisze:dzięki za troskę
Amika6 pisze:dalia pisze:mirka_t pisze:Właściwie to mogłabym spłacić anulka111 sama. Przez 9 miesięcy. Taki sam czas w jakim wspierała moje koty i oby jej w gardle stanęły nie pieniądze, ale słowa jak to ją oszukałam. Oby nikt więcej nie przyjął od niej pomocy, bo jest to bardzo ryzykowane. W każdej chwili anulka111 może nazwać go oszustem.
zwrot pieniędzy to nie był pomysł Anuli - nawet napisała ze nie chce ich ale Ty musiałaś popłynąć i dowalić
teraz podliczyłaś i żal serce ścisnął?
próżne nadzieje że Anulce te pieniądze w gardle staną z prostej przyczyny - jeśli jej zwrócisz to ma szanse pomóc innym kotom - nawet ich na oczy nie zobaczy, a inni opiekunowie i ich koty na pewno się ucieszą
w sumie to niezły pomysł - bardzo bym chciała żeby Anula podjęła taką decyzję
Jesteś nie w temacie, to ja wyszłam z taką propozycją już dosyć dawno temu
dalia pisze:naiwnie myślałaś ze ja zwrócisz pieniądze to jednocześnie zmienisz przeszłość?
o rany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Wojtek i 42 gości