Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:Ja kiedyś zawsze kupowałam Kartuskie chyba z Motyla.. teraz w Lidlu takie w wielkim słoju.. Ogórki konserwowe muszą być dla mnie raczej słodkawe, nie kwaśne i octowe jak np korniszony... No a dziś się ceną skusiłam, cholera...
Co się dalo, już pokrojone i wymieszane, czekam tylko aż warzywka się dogotują. AA! Jajka!!! Zapomniałam jajka ugotować!!!
KaleidoStar pisze:No i mi majonezu zbrakło. Gdybym postąpiła wedle planu i zrobiła sałatki na jedną osobę, byłoby ok. A ja z rozpędu zrobilam porcję rodzinno-świąteczną. Podzielę się i z mamą i z tatą i jeszcze laski w pracy się ucieszą..damy radęTylko do Lidla będę musiala podlecieć po majonez. A może któraś z dziewczyn jutro do pracy weźmie swój i będzie sałatka składkowa ;D
Ala opisała mi sytuację. Nie wygląda wesoło. Zasugerowałam, żeby wszelkimi siłami spróbowała zabrać kocięta i karmiącą je kotkę. Miś lada dzień jedzie do domku, więc łazienka będzie wolna. Cala piątka spokojnie może tam zamieszkać. A nawet szóstka, jeśli Misia podróż się opóźni. Tak więc ALa będzie działać.. trzymajcie kciuki, żeby udało się nakłonić kobietę do oddania kotki...
KaleidoStar pisze:Asiu, w Lidlu jest ichniejszy jakiś za 3 zł z kawalkiemZawsze go kupuję.
Co do straszenia.. zażartowałam, że mój eks jest duży i groźnie wygląda, może się przydać, zwłaszcza że na koncie ma już jakieś akcje tego typu, z laską jakąś z TOZu interwencję przeprowadzał ostatnio nawet. Niezły w tym jest, bo wie jak psychologicznie podejśc do takich ludzi, umie się dostosować do różnych sytuacji.
Ale myślę, że ALi może zależeć na w miarę dobrych stosunkach z tą kobietą, nie można na razie palić mostów. Chyba dobrze sobie kombnuję..
Danusia pisze:Ja uwielbiam knedle se śliwkami z Lidla
Ciepła pisze:Danusia pisze:Ja uwielbiam knedle se śliwkami z Lidla
oj danusia zacznijmy od tego,ze Ty mało czego nie lubisz haha,wiec lubisz wszystko![]()
![]()
![]()
KaleidoStar pisze::ryk:
Wariatki moje kochane![]()
Idę spać, jutro dłuuugi dzień przede mną, a ja od wczoraj z bólem głowy - możemy sobie z Asią ręce uścisnąć - zatoki... w autobusie okno otwarte było i mnie przewiało trochę.
Marea, będziesz jutro na Aukcji?
Trzymajcie kciuki za akcję Ali.. Będą potrzebne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 224 gości