Nadal czekamy na wyniki Zuzi, niestety nadal rzadko w kuwecie . Poza tym pingwin jest w świetnej formie - właśnie śpi, nabiera sił na noc . Wczoraj Gołąbka zajęła poduszkę, przepisowo, Zidane spał pod kołderką a Zuzia ułożyła się na nogach. W nocy Bandido z urazą przejechał mi łapą po twarzy, żeby go wpuścić do brata, skoro ktoś zajął jego miejsce . Jak już towarzystwo się ułożyło to ... ja nie miałam się gdzie położyć
Shrekuńcio obrażony . obciąłem mu portki na dupalu- (czyt: długie włosy ) i wygląda głupio. ma teraz nogi doga. Bo to w sumie molos. na spacerze się śmieją teraz z niego. wk..rwiony esteta z niego.
Kup mu szarawary w wycięciem w kroku U na w normie, stado wyspało się w łóżku, w międzyczasie wybiegało a teraz przymierza do drzemki a w przypadku Gołębia - do polowania . Zuzia jakby się formuje, żeby nie zapeszyć ... było poranne wietrzenie futer, ale dosyć szybkie, bo jeszcze zimno.
Madzia chce ogródek Zuzia w dobrej formie, ale dalej rzadka. CDT zazdrosne, Gołąbka znowu obsmarkana - mam nadzieję, że przejściowo . Zapomniałam pochwalić Bandido, w nocy dzielnie spał zwinięty w krewetkę na kołdrze i nie zniechęcił się obecnością Zuzi. Zuzia też się nie zniechęciła . Ciekawa tylko jestem, które z nich było pierwsze