TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 12:29 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

face-kur.wa-palm !!!!! :evil:
czytałyście wypowiedzi tej nawiedzonej, Lipko, czy Lipki????
takich biednych pierdoł dawno nie widziałam, ta panna chyba z jakiejś bajki dla księżniczek się urwała..
kolorowe kocie życie na podwórzu.... :evil:
KotkaWodna

Post » Śro mar 30, 2011 12:37 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

KotkaWodna nie ma się co denerwować :D zawsze znajdzie się wyjątek, z którym i tak nie warto dyskutować :)
A fakt wpisy to ona ma :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro mar 30, 2011 12:41 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Femka pisze:w opisie Tiki doczytałam, że ta kotka urodziła się w 2002 roku. Tu czytam, że badany jest kot trzyletni 8O Wiele dobrego słyszałam o wetach z "Żyrafy", chyba aż tak nie mogli się pomylić co do wieku kotki, tym bardziej schroniskowej (uzasadniona byłaby raczej pomyłka w drugą stronę).

Żeby nie było: mam na myśli opis Tiki sporządzony przez KM.

też mnie to zastanowiło :? niestety nie mam konta na fb,nie moge poczytać :?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro mar 30, 2011 12:43 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Czy ktoś, kto widywał Tikę na co dzień mógłby mi powiedzieć, czy to co ona ma na wewnętrznej krawędzi prawego uszka to blizna, czy przejściowe przełysienie?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro mar 30, 2011 12:44 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

CatAngel pisze:KotkaWodna nie ma się co denerwować :D zawsze znajdzie się wyjątek, z którym i tak nie warto dyskutować :)

dżizas, no nie mogę, nie uniesę, jak to mówią :evil:
nie mogę nie puszczać pary z uszu, jak czytam takie ciężkie pierdoły!! równoważne w swoim debilizmie jest chyba tylko "kotka musi mieć małe raz w życiu" i "kocur po kastracji nie poradzi sobie na wolności"...
KotkaWodna

Post » Śro mar 30, 2011 12:45 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

KotkaWodna pisze:
CatAngel pisze:KotkaWodna nie ma się co denerwować :D zawsze znajdzie się wyjątek, z którym i tak nie warto dyskutować :)

dżizas, no nie mogę, nie uniesę, jak to mówią :evil:
nie mogę nie puszczać pary z uszu, jak czytam takie ciężkie pierdoły!! równoważne w swoim debilizmie jest chyba tylko "kotka musi mieć małe raz w życiu" i "kocur po kastracji nie poradzi sobie na wolności"...

że niby nie będzie łapać myszy :mrgreen: :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro mar 30, 2011 12:48 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Dziewczyny, a ja mam ogromną prośbę. Musimy dbać również o naszą wiarygodność na FB. Błagam, nie wdawajmy się w pyskówki z Milińską ani jej obrończyniami. Do bólu rzeczowo na każdy ich post odpowiadajmy, ale żadnych wycieczek. To działa na ich korzyść. Osoba z zewnątrz nie przeczyta większości informacji, nie zajrzy do wątków, nie otworzy linków. Dla niej będziemy wiarygodne o tyle o ile wzbudzimy zaufanie.
Dyskredytujmy argumentami i rzeczowymi odpowiedziami. Choćby ich posty były nie wiem jak bulwersujące.
Inaczej ściągną nas do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem :wink: Pamiętajcie, że w tle stoi Milińska, która świetnie sobie radzi w bazarowych przepychankach.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro mar 30, 2011 12:49 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

mhm, nie będzie łapać myszy i w ogóle, stanie się pośmiewiskiem stada, bla, bla..
nawet nie chce mi się przytaczać taki kocopałów, wrrr...
KotkaWodna

Post » Śro mar 30, 2011 12:51 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Femka pisze:Pamiętajcie, że w tle stoi Milińska, która świetnie sobie radzi w bazarowych przepychankach.

masz rację. To tak jak w tym dowcipie, jak pojechała przekupka z Warszawy do Krakowa, wróciła do stolicy i zbulwersowana opowiadam koleżankom:
- Te warszawskie przekupki, no wiecie co, takie strasznie pyskate!! Było ich 10 i ledwo je przegadałam!!
KotkaWodna

Post » Śro mar 30, 2011 12:57 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

:mrgreen:
no właśnie coś w tym guście.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro mar 30, 2011 17:38 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Widziałyście opinię behawiorystki? 8O Pierwszy raz przeczytałam i przetarłam oczy. Drugi raz przeczytałam i nadal nie wierzę.
Czy ja dobrze kojarzę, że Tika została wypuszczona w okolicach kwietnia? Ta opinia jest bodajże z czerwca.
Czyli 2 miesiące po wypuszczeniu oceniono, czy kotkę można wypuścić?
Czy już wtedy były do KM kierowane prośby o oddanie kotki, czy chociażby jej zdjęcia?
Nie chcę palnąć głupoty na FB.
Edit: czytam poprzednie wątki, wzmianki o wypuszczeniu Tiki pojawiają się 21 marca, Spacja już wtedy jest na wolności.
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Śro mar 30, 2011 17:57 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

uważam, że Izunia Kotunia robi z nas idiotów, nie ma sensu wdawać się z nią w dyskusję...

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro mar 30, 2011 18:01 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

i do tego świetnie się bawi, sądząc z chichotków wymienianych z koleżansiami :evil:
KotkaWodna

Post » Śro mar 30, 2011 18:39 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Cholera aż sobie zrobię konto na FB bo jestem ciekawa tego wszystkiego co się tam dzieje
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro mar 30, 2011 19:15 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Zalogowałam się na FB bo nie wytrzymała. Już dodałam swoje komentarze.
I chciałam się odnieść do jej wpisów odnośnie tego że Tika była wycofana psychicznie
Mam prtsc ze strony KM gdzie piszę że nie widziała tam żadnych zwierząt wycofanych psychicznie i czy apatycznych (tam czyli w Koninie) Poprosiłam aby się do tego ustosunkowała zobaczymy co napiszę...
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia][następna]