Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 14:42 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Dobrymiau!
My też pilnowaliśmy głosowania, ale coś skutek marny :(
Proszę za mnie trzymać pazurki, bo znowu dziś idę do dentysty i będzie decyzja, czy rwać :strach:
Co za pomysł, żeby wykopywac begonie :P znacznie przyjemniej łapać ptaszki, nam z tym bandytą Dudusiem udało się to dwa razy i przez siatkę, więc teraz jak wkurzymy Dużą to nas wyzywa od morderców :roll:
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro mar 30, 2011 16:33 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Duża napisała do pani prezydent Łodzi. Duża jest okropna, już chciała jechać i się kłócić, a kto by nam dawał jeść? Nam i kotom na podwórku?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 31, 2011 8:33 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Hej Ptachu,
u nas zmiany.
Zostałem jedynakiem.
Pysia zamieszkała u naszej drugiej Dużej.
Często będzie do nas przychodzić, a ja tez będę ja odwiedzać.
Bardzo się cieszymy, że Dolly tak ładnie się poprawiło.
Duża "zgubiła" jej watek, tak niekumata jest :evil:
Pozdrawiam
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Czw mar 31, 2011 19:45 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Ptachu jak się miewasz?
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Czw mar 31, 2011 19:58 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Ptachuuuu,

kurka,

przyjedz i wez [b]to
z szafy.
To Twoja Duzal lubi.

A ja bede mial wiecej miejsca.

Mru kalkulujacy
[/b]
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw mar 31, 2011 20:13 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Oryginał nasz Kotek o Bardzo Małym Rozumku
ObrazekObrazek

Kopia Pinezka, która szuka domu o tu: viewtopic.php?f=13&t=126088
ObrazekObrazek

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw mar 31, 2011 20:14 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Frania pozdrawia czarno-białe.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 31, 2011 20:16 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Jakie piekne 8O
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw mar 31, 2011 20:47 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Lubię krówki
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Czw mar 31, 2011 20:56 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

iwcia pisze:Mamy z Duża jeszcze jedna prośbę.
Jeśli tylko ktoś może to proszę piszcie pytania o sterylizacje kotów wolnożyjących na ten adres mail prezydent@uml.lodz.pl.
Nawet, jeśli nie jesteście z Łodzi, po mailu nie dojdą gdzie mieszka piszący ;)
Jeśli maili będzie przychodziło dużo, to jest szansa, że nas nie zignorują i coś zrobią.
Przetarg jeszcze nie jest nawet rozpisany, więc nie mamy, co marzyć o sterylizacjach tak jak pisali w prasie już w kwietniu a bardzo dużo kotek jest ciężarnych i zanim będą sterylki to one już urodzą :(

Ptachu w imieniu Dużej

Duża wysłała i założyła wątek, aby zmobilizować innych Dużych:

viewtopic.php?f=1&t=126091&start=0

trzymamy mocno kciuki!

Basia i Ozypers
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw mar 31, 2011 21:16 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Jutro rocznica trzecia odejscia Mamy mojej Duzej...

Obrazek

Ona mnie kochala.

viewtopic.php?f=8&t=107563&start=420
Mru

Dorota

Post » Czw mar 31, 2011 21:30 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Dorota pisze:Jutro rocznica trzecia odejscia Mamy mojej Duzej...

Obrazek

Ona mnie kochala.

viewtopic.php?f=8&t=107563&start=420
Mru

Mru,

Duża pamiętała i wpisywała się w tamtym wątku dziś

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Czw mar 31, 2011 21:32 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

XAgaX pisze:
iwcia pisze:Mamy z Duża jeszcze jedna prośbę.
Jeśli tylko ktoś może to proszę piszcie pytania o sterylizacje kotów wolnożyjących na ten adres mail prezydent@uml.lodz.pl.
Nawet, jeśli nie jesteście z Łodzi, po mailu nie dojdą gdzie mieszka piszący ;)
Jeśli maili będzie przychodziło dużo, to jest szansa, że nas nie zignorują i coś zrobią.
Przetarg jeszcze nie jest nawet rozpisany, więc nie mamy, co marzyć o sterylizacjach tak jak pisali w prasie już w kwietniu a bardzo dużo kotek jest ciężarnych i zanim będą sterylki to one już urodzą :(

Ptachu w imieniu Dużej

Duża wysłała i założyła wątek, aby zmobilizować innych Dużych:

viewtopic.php?f=1&t=126091&start=0

trzymamy mocno kciuki!

Basia i Ozypers

Dziękujemy z Dużą,

może wspólnymi siłami uda się zwrócić uwagę pani prezydent na ten problem.

Ptachu

iwcia

Post » Pt kwi 01, 2011 14:09 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Witaj, Ptachu :) Pośpiewamy razem?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]