pixie65 pisze:Casica, uważaj żeby nie mieć Marcelibu za plecami jak znajdziesz się w jej towarzystwie
Ja bym uważała nawet wtedy, gdybym miała `przy boku`.

Na szczęście - nie grozi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:Casica, uważaj żeby nie mieć Marcelibu za plecami jak znajdziesz się w jej towarzystwie
pwpw pisze:Bo nie mogą. Pierwszy w kolejności jest Felv dodatni, drugi korzysta z uprzejmości sąsiadów (z rodziny), by mieć gdzie spać, reszta w mojej gestii, trzeciego lokalu nie mam, no chyba, ze trzeci nieprzebadany, czy co tam miałby spać w sadku pod domemNo ale Ty wiesz lepiej, co do moich możliwości, napisz, jak wrócę poczytam, może czegoś się dowiem, o czym teraz nie mam bladego pojęcia
A może nawet 40 by się zmieściło
Pseprasam.. nie mogłam się powstrzymać psze Pani
![]()
Zobaczę wieczorem, kim jestem i jakie mam możliwości
casica pisze:sanna-ho pisze:A mirka_t kotów nie leczy bez względu na Twoją wizytę, rzeczywistą bądź wydumaną.
kota7 pisze:casica pisze:sanna-ho pisze:A mirka_t kotów nie leczy bez względu na Twoją wizytę, rzeczywistą bądź wydumaną.
A to przepraszam, ja wożę Mirkę i jej koty do weta tylko po to, żeby sobie towarzysko z nimi pogadała??![]()
Mirka, jak możesz?
egwusia pisze:pwpw pisze:...
Widzę tu wiele DT, które zbierają fundusze, bo aktualnie nie stać ich na opłatę takiego, czy innego zabiegu i z nim czekają (bez względu na ilość zwierząt). Czy one też powinny zamknąć działalność? Nie brać kota, niech zdychaPrzynajmniej Panie oświecone się nie czepną
![]()
Ja wspieram jak mogę i cieszę się, że jest dom, są ręce- finase na każdej stronie tego forum są poszukiwane i to mnie nie dziwi, jakoś..
Naprawdę powtarzacie po raz n-ty to samo, byle znów wpisać starą śpiewkę, jakie to DT u Mirki jest złe.. Poza tym nic z tego nie wynika, a można odnieść tylko wrażenie, że jak się nie ma na koncie odpowiednio wypasionej kwoty, to trzeba odwrócić głowę, lub najwyżej zawiadomić schronisko, niech się inni martwą![]()
A efekt tej dyskusji jest, jaki jest.. bo każdy argument dobry byle 'dowalić'
Tu też mogę się podpisać
Byłam u Mirki,
Cieszę się że poznałam ją osobiście
opinie z pyskówki tego nie zmienią.
REAListka jestem
kota7 pisze:Jestem kolejną osobą. Wielokrotnie byłam u Mirki, wielokrotnie jeździłam z nią i kotami do weta, zdarzało się, ze i po nocy. Wypisujecie bzdury straszliwe, oskarżacie Mirkę o niewiadomoco, osoby ja wspierające, nawet Vivę, że jest pralnią pieniędzy (ostatni idiotyzm).![]()
Żadna z oskarżycielek i Mirki nie była, czy nie jest to znamienne?
Zofia&Sasza pisze:kota7 pisze:Jestem kolejną osobą. Wielokrotnie byłam u Mirki, wielokrotnie jeździłam z nią i kotami do weta, zdarzało się, ze i po nocy. Wypisujecie bzdury straszliwe, oskarżacie Mirkę o niewiadomoco, osoby ja wspierające, nawet Vivę, że jest pralnią pieniędzy (ostatni idiotyzm).![]()
A tego z zapaleniem dziąseł wiozłaś? To przecież boli i utrudnia jedzenie, więc na pewno kocik jest już po zabiegu?
Zofia&Sasza pisze:kota7 pisze:Jestem kolejną osobą. Wielokrotnie byłam u Mirki, wielokrotnie jeździłam z nią i kotami do weta, zdarzało się, ze i po nocy. Wypisujecie bzdury straszliwe, oskarżacie Mirkę o niewiadomoco, osoby ja wspierające, nawet Vivę, że jest pralnią pieniędzy (ostatni idiotyzm).![]()
A tego z zapaleniem dziąseł wiozłaś? To przecież boli i utrudnia jedzenie, więc na pewno kocik jest już po zabiegu?
anulka111 pisze:
A takie choroby nie rozwijaja sie z dnia na dzien-potrzeba usuwania zebow jest na samym koncu w bardzo zaawansowanym stadium choroby. Lecząc kota można strate zebów mocno opoznic. Zeby mozna zabezpieczyc....ale trzeba na to pieniedzy i checi oraz szukac pomocy u weterynarzy,a nie czekać az się stan pogorszy.
anulka111 pisze:..Lecząc kota można strate zebów mocno opoznic. Zeby mozna zabezpieczyc...
pixie65 pisze:joshua_ada pisze:Wolność słowa jest ważna – tak ważna, że musi obejmować prawo do mówienia tego, co inni uważają za niedorzeczne, a nawet tego, co wielu uważa za obraźliwe.
Nie bardzo rozumiem...
Czy ja w jakiś sposób ograniczam Jek jej prawo do wypowiedzi![]()
![]()
Tak sobie zacytowałam
mirka_t pisze:Anulka111 Ty jesteś laikiem. Ja nie.
kota7 pisze:(...) nawet Vivę, że jest pralnią pieniędzy (ostatni idiotyzm).![]()
Żadna z oskarżycielek u Mirki nie była, czy nie jest to znamienne?
mirka_t pisze:anulka111 pisze:..Lecząc kota można strate zebów mocno opoznic. Zeby mozna zabezpieczyc...
Jak leczysz dziąsła nieoswojonym kotom? Takim co drapią, gryzą i załatwiają się pod siebie gdy je złapiesz.
Co robisz jeśli leczenie dziąseł u oswojonego kota nie przynosi efektu?
Podziel się wiedzą.
Jek pisze:A dlaczego uważam że fundacja jest niewiarygodna - wystarczy sprawdzić w stosownych dokumentach, jak tam jest z dysponowaniem fundacyjnymi pieniędzy, kto i do jakiego konta ma upoważnienia, kto rozlicza i zatwierdza do rozliczenia poszczególne faktury, itp. No i istotne są powiązania między tymi osobami.
Jek pisze:I na koniec - kota7 zanim zaczniesz określać wypowiedzi innych jako idiotyzmy, zastanów się czy nie warto zdobyć sie na trochę kultury. Bo ton twoich wypowiedzi w połączeniu z oskarzeniami pod adresem adwersarzy Mirki jest co najmniej - śmieszny? żałosny?
Zofia&Sasza pisze:Ja myślę, że w takiej sytuacji trzeba zęby usunąć... Pisałam już - to boli i może powodować dalsze schorzenia.
Zofia&Sasza pisze:Ja myślę, że w takiej sytuacji trzeba zęby usunąć... Pisałam już - to boli i może powodować dalsze schorzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 199 gości