Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koko_ pisze:Ja się nie znam, ale komentarz zniknął. Był dodany pod wypowiedzią innej osoby, może dlatego?
joshua_ada pisze:Mam pytanie, czy "cała prawda o fundacji Kocia Mama" na FB to jest wydarzenie, czy profil?
I jeśli można prosić, to poprosiłabym o udostępnienie go osobom także niezarejestrowanym w FB (do większej liczby osób dotrze, a nie wszyscy mają konto na FB)
I linka podać, bo ja szukam i nie widzę nic poza kontem FB fundacji KM. Profil KM jest widoczny dla niezarejstrowanych w FB.
Czyli użytkownik spoza FB zobaczy profil "cudownej" działalności KM i te cudowne komentarze, ale "całej prawdy o..." już nie.
PearlRain pisze:joshua_ada pisze:Mam pytanie, czy "cała prawda o fundacji Kocia Mama" na FB to jest wydarzenie, czy profil?
I jeśli można prosić, to poprosiłabym o udostępnienie go osobom także niezarejestrowanym w FB (do większej liczby osób dotrze, a nie wszyscy mają konto na FB)
I linka podać, bo ja szukam i nie widzę nic poza kontem FB fundacji KM. Profil KM jest widoczny dla niezarejstrowanych w FB.
Czyli użytkownik spoza FB zobaczy profil "cudownej" działalności KM i te cudowne komentarze, ale "całej prawdy o..." już nie.
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 7038286128
proszę link
ergo mieć konto na FB. Ja nie mam. Nie wszyscy mają.Aby wyświetlić tę stronę, musisz się zalogować.
CatAngel pisze:Wydarzenia właśnie niezarejstrowana osoba nie zobaczy
CatAngel pisze:Płeć męskawybaczcie śmiech
no ale jak można
Femka pisze:w opisie Tiki doczytałam, że ta kotka urodziła się w 2002 roku. Tu czytam, że badany jest kot trzyletniWiele dobrego słyszałam o wetach z "Żyrafy", chyba aż tak nie mogli się pomylić co do wieku kotki, tym bardziej schroniskowej (uzasadniona byłaby raczej pomyłka w drugą stronę).
Żeby nie było: mam na myśli opis Tiki sporządzony przez KM.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 196 gości