» Śro cze 01, 2011 18:49
Re: Wi-Fi - w nowym domku. U nas zagościła teraz Masza
wieści z nowego domku Wi-Fi
"witam,wi-fi w\g mnie slabo sie adoptuje.jej miejscem jest tylko przebywanie pod kanapa.wychodzi raczej niepostrzezenie do jedzenia,jesli znajduje sie ja w poblizu miski boi sie.czasami ma chec do zabawy,ale musze miec jej zabawki w zasiegu reki,bo jesli wstane chowa sie pod kanape.nawet jej nie moglam do tej pory ani razu poglaskac.lubi balkon wiec chodzi tam wieczorem,w nocy.gdy ja jestem na balkonie,zajrzy ,ale tylko moj najmniejszy gest,ruch ucieka pod kanape.kiedy schylam sie pod ta kanape i do niej mowie,ona mile pomialkuje,ale nie wyjdzie.jesli juz wyjdzie i spotkamy sie to ja do niej rozmawiam,ale moj najmniejszy ruch od razu ja poloszy.nad ranem slysze jak sama bawi sie zabawkami,pod wieczor nieraz wyczuwam,ze ma chec do zabawy,ale tylko w odpow.odleglosci rzucam jej zabawki,sa to krotkie chwile.usiluje nie zwracac na nia uwagi,ale ona wciaz sie boi.jest tylko ze mna,mnie malo kto odwiedza.apetyt ma doskonaly,ale jesli nie ma nic w misce rozrabia-biega.oprocz tego jakby jej nie bylo.pozdrawiam!"
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.