Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 28, 2011 20:00 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Mogę tylko symbolicznie. Operacja Gabuni trochę nas nadszarpnęła w tym miesiącu.
Ale grunt, że wszystko poszło dobrze i miejmy nadzieję, że tak już zostanie kolejne 13 lat :D

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon mar 28, 2011 20:18 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Hej dziewczyny.
Nie odzywałam się długo w wątku bo miałam przeprowadzkę na głowie 8)
Kiedy Royala trzeba zamówić? Czy przelew może poczekać do pierwszego...?
Chętnie bym wsparła ale niestety koszty z przeprowadzką nadszarpnęły budżecik i muszę do piątku czekać...
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Wto mar 29, 2011 11:42 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

:D Wiora, :D Anna3 Pięknie Wam Dziękuje Dziewczyny za Wsparcie i Pomoc dla kociaków. :1luvu: :D :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto mar 29, 2011 11:46 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Megana pisze:Mogę tylko symbolicznie. Operacja Gabuni trochę nas nadszarpnęła w tym miesiącu.
Ale grunt, że wszystko poszło dobrze i miejmy nadzieję, że tak już zostanie kolejne 13 lat :D

:D :1luvu: Megana dotarło wsparcie na chrupeczki. :1luvu: Miało być co prawda na konto Iwety. Ale to nic nie szkodzi. :D Będę robiła i tak przelew, bo nasza :D :1luvu: Kochana ALICJA zakupiła wszystkie książki od :D :1luvu: Serum ,zatem będzie większy grosik na karmę. :lol:

ALICJO Dziękujemy Ci Za Serce i Pomoc. :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Wto mar 29, 2011 11:51 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

-=sara=- pisze:Hej dziewczyny.
Nie odzywałam się długo w wątku bo miałam przeprowadzkę na głowie 8)
Kiedy Royala trzeba zamówić? Czy przelew może poczekać do pierwszego...?
Chętnie bym wsparła ale niestety koszty z przeprowadzką nadszarpnęły budżecik i muszę do piątku czekać...

Myślę ze to możliwe. :D Iwetka pisała że te 2 czy 3 dni Pan który to organizuje, moze poczekać na pieniążki. :D Zatem będziemy Ci Bardzo Wdzięczni za Pomoc. :1luvu: Dziękujemy Ci Kochana. :1luvu: :D Proszę zatem na konto Iwetki. :wink:

Szacunkowo stać nas będzie na ta chwilę, razem z moją wpłatą, nie licząc Twojej wplaty na 4 kartony czyli 40 kilo. :D Kto jeszcze może Pomoc???

Sprawa obrazu nadal wisi. :| Nadal nie znam odpowiedzi co do kosztów wysyłki. To duży obraz. Szczerze to zaczynam się zastanawiać czy nie wystawić go na Bazarek. Dodatkowo sprawę komplikuje fakt ,że Klientka ma teraz net z doskoku.A nam bardzo zależy na czasie.

iza71koty

Post » Wto mar 29, 2011 12:28 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Więc tak się sprawy maja. Dzięki naszej :D Serum Kochanej zrobiliśmy dwa Bazarki na bieżące potrzeby. :D Dochód z jednego z nich powędrował na konto Ani. :D Z czego Ania wysłała mi dzisiaj koszty wysyłki fantów. Za reszte dołożyła i zakupiła 33 kartoniki Bozity dla kociaków. :1luvu: Powinny być lada moment. :D Dochód z Bazarku drugiego, na którym ALICJA zakupiła Lusterko Versacego, powędrował na nasze bieżące potrzeby ,tutaj na miejscu. :D Trzeci Bazarek, którego nie zdażylam zrobic stał sie juz własnością ALICJI :1luvu: :D bo zostały zakupione wszystkie ksiażki od reki, za kwote 200 zł. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ta kwota plus 20 zł od :D Megany zostanie przelana na sucha karmę na konto Iwetki. :D Serum :1luvu: ALICJO :1luvu: Dziekujemy Wam Pięknie jak i Wszystkim pozostałym Licytujacym :1luvu: na naszym Bazarku.
Do wystawienia pozostały mi jeszcze dwa fanty od :D Serum co zrobie na nastepnym Bazarku. Wszystko inne poszło jak woda. :D :1luvu: :D

Wplaty na sucha karmę :1luvu:

Afatima 100 zł :1luvu:
Taizu 80 zł :1luvu:
Megana 20 zł :1luvu:
ALICJA - Bazarek od Serum - 200 zł :1luvu:

Razem bedzie 400 zł :D :1luvu: :D

iza71koty

Post » Wto mar 29, 2011 13:24 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Witam Wszystkich-kociaste też :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto mar 29, 2011 14:04 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

I ja się witam :mrgreen:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto mar 29, 2011 18:09 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:

Afatima 100 zł :1luvu:

Razem bedzie 400 zł :D :1luvu: :D

Biegne donieść, że......Afatima wpłaciła jeszcze 100 zł oraz Willow_ wpłaciła 100 zł :1luvu:

Tak więc na karme mamy juz zebrane 600 zł :ok:

Jesli ktos jeszcze mógłby pomóc w zbiórce to byłoby super, samochód jest pojemny i fajnie by było, zeby go doładować po dach :wink: Nastepny wyjazd do Szczecina będzie dopiero po sezonie czyli ok. października , szkoda zmarnowac szansy darmowej przesyłki 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto mar 29, 2011 22:52 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

O mamuniu!! 8O Iwetko :D ależ nam tutaj Wieści przyniosłaś. :1luvu: :D :1luvu: A ja tak bardzo sie martwiłam, ze nam taka okazja przejdzie :| i nie zdołamy zebrać środków tak szybko. :| Willow_ :1luvu: Afatima :1luvu: . Dziewczyny jesteście Kochane!!!!! :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Wto mar 29, 2011 23:07 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Mam problem na Tęczy. Nie wiem co z tym zrobić.Nie widuję Lisiczki. Obawiam się, że jest to spowodowane tym ,że ona przychodzi póżniej.Czyli standardowo o zmroku. W związku z przesunięciem czasu, ja o zmroku być tam nie mogę. Zatem .Kiedy przychodze najpierw się wkoło rozglądam czy jej nie ma. Zwykle jej nie ma. Kiedy zaczynam ją wołać, zlatują sie dwie kaczki. Są tam juz na stałe i tylko czekają, aż wyłożę jedzenie. Dodam, że chleb je wogóle nie interesuje, bo kilka razy specjalnie ze sobą zabierałam. Tak więc nie zostawiam jedzenia i idę dalej.Kiedy kończę karmić koty na Teczy, pojawiają sie dziki.Część kotów nie zdąża wyjeść jedzenia do końca. Musze stać, czekać. Odganiać dziki.Z jednej strony kaczki z innej dziki. Sarny akurat mi nie przeszkadzają i mam do nich duży sentyment. Zreszta one są delikatne i nie pchaja sie nigdzie , jak to robią dziki czy kaczki. Idę w teren dalszy, wracam zachodzę do Lisiczki.Wołam ją. Nie ma jej a dziki już czekaja. Nie wiem co robić? Tam nawet nie ma porządnego drzewa takiego, żeby tam przybić miskę z jedzeniem. Nic innego mi do głowy nie przychodzi. Wiem ze kotka przez to może głodować. Drugi problem to taki, ze Fiona prawdopodobnie jest chora.Drugi dzień dzisiaj nie wyszła do jedzenia. Jeśli jutro ryba którą uwielbia, nie będzie zjedzona, to znaczy ze kotka przestała jeść.Chciałam tam dzisiaj chwilke postać, ale wyszedł Bezdomny i tak głośno gadał, prawie wrzeszczał że musiałam stamtąd szybko odejść. Bo nie dość że głowa mi pękała od tego krzyku, to jeszcze Fionka była przestraszona.Jeśli będzie z nią żle, będę musiała ją stamtąd zabrać.

iza71koty

Post » Wto mar 29, 2011 23:15 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Jak juz wcześniej pisałam moje przypuszczenia jakoby młodziutka kotka , nowa kotka na Teczy była w ciaży, były tylko przypuszczeniami. Na drugi dzień wybadałam kotkę i nie miała brzuszka. Ale w tej chwili ma niestety rujkę i trzeba będzie ją zrobic szybciutko jak Maż wróci. Identyczna sytuacja jest z Zivą. Patrzała na mnie dzisiaj takim dziwnym wzrokiem a po podwórku chodziły dwa kocury. Jeden śpiewał a drugi pilnował Zivy. Czyli kolejna do szybciutkiej sterylizacji.

iza71koty

Post » Wto mar 29, 2011 23:21 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Przypomnę. W tym roku zrobiliśmy juz 8 sterylek i 2 kastracje. Mamy do zrobienia jeszcze 1 kastrację i kilka sterylek. Najwazniejsze teraz to Młodziutka Kicia z Tęczy, Ziva, Mama Blusi. I w dalszej kolejności Czarna kicia z działek przy blokowiskach, Mama Fido, Stara kotka od Gospodarza z Tęczy.Oprócz tego kotki z mojej działki. Czyli Sówka, Siostra Sówki, Mama Sówki, Sówka o ile to będzie możliwe. Nowa Kotka przy Niuni, o ile to będzie możliwe. To tyle co na tą chwilę pamiętam.

iza71koty

Post » Wto mar 29, 2011 23:22 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

A teraz idę trochę popracować . Dobranoc Dziewczyny. :wink:

iza71koty

Post » Śro mar 30, 2011 10:16 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Iweta pisze:
iza71koty pisze:

Afatima 200 zł :1luvu:
Willow_ - 100 zł :1luvu:

Tak więc na karme mamy juz zebrane- 600 zł :ok:

Jesli ktos jeszcze mógłby pomóc w zbiórce to byłoby super :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta