Nim..3 Schr.Łódź- Maciuś bez domu:( Rudiś...:((

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 29, 2011 20:56 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

Dziewczyny jesteście WIELKIE :1luvu:
SZYBKO SPRAWNIE SKUTECZNIE - tak działacie :ok:
To taka Wielka Orkiestra Kociej Pomocy :!:
Przywracacie wiarę w ludzi :ok:
Cezarku szukaj teraz kochającego DS. :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Wto mar 29, 2011 21:22 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

Wiedzialam ze i tym razem FB nie zawiedzie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ale musze odpoczac od tego wszystkiego :(
Jak wszystko będzie dobrze kocurek pojedzie do Kasi z FB :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto mar 29, 2011 21:41 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

To wszystko zasługa CatAngel ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

no wiem jakie to wyczerpujące...odpocznij troszkę, ale bądź :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto mar 29, 2011 21:42 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

ruru pisze:To wszystko zasługa CatAngel ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

no wiem jakie to wyczerpujące...odpocznij troszkę, ale bądź :ok: :ok: :ok:

zawsze twierdziłam,ze CatAngel jest boska w tych sprawach :ok: :1luvu: :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto mar 29, 2011 21:46 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

Tatianko, ale ten Twój wątek to też mistrzostwo, wynajdujesz największe bidy, pokazujesz, a trafiające tu Dobre Duszki rozsyłają je po świecie i tym sposobem ile już kotów, które były bez szans, szczęśliwych w swoich domkach, to Twoja ogromna praca :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto mar 29, 2011 21:47 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

Cieszę się z takiego szczęśliwego finału :)
to super wieści :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto mar 29, 2011 21:52 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

To zasługa Tatiany :1luvu: ja tylko FB robię dla bardzo potrzebujących :) i rozsyłam robiąc burzę w wydarzeniu :P Ale gosiaa masz racje :D tyle kotów w tak krótkim czasie domki już ma :1luvu:
Oby jak najmniej bidulek :ok:

CatAngel

Post » Wto mar 29, 2011 21:54 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

dla naszej Tatianki za wyszukiwanie tych bid kocich wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i dla Gosi CatAngel za te wszystkie burze na FB wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto mar 29, 2011 22:39 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

Super :) Wielka radość :)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Śro mar 30, 2011 7:23 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

ruru, CatAngel :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro mar 30, 2011 8:18 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

To kić w końcu jedzie do Kasi z FB? Czy do ulv? Bo chciałam skromnie wspomóc i już się pogubiłam kogo :oops:
:ok: za jego zdrowie!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro mar 30, 2011 8:21 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

Do Kasi jako dom stały jak wszystko dobrze wypadnie :) :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Śro mar 30, 2011 12:44 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

alix76 pisze:To kić w końcu jedzie do Kasi z FB? Czy do ulv? Bo chciałam skromnie wspomóc i już się pogubiłam kogo :oops:
:ok: za jego zdrowie!

Kotek najpierw jedzie do ulvhedinn- tam zostanie zdiagnozowany i pewnie rehabilitacja bo to jest doświadczony w takich sprawach DT (i tu przyda się wsparcie), a później do DS do Kcramzes :ok: :ok: :ok:

ulvhedinn pisze:Moim potworom też niepełnosprawność w niczym nie przeszkadza, łobuzują jak trza.

Po kiciorka jadę najpewniej w czwartek (chyba, żeby potwornie lało, bo coś zapowiadają- to wtedy w piątek). Jak potencjalny domek 300 m od dworca, to blisko i ode mnie i od Jessi 8)

Jak przyjedzie, to zaczniemy od rtg i potem pomyślimy z wetami o ew dalszych badaniach i rehabilitacji.

a wszystko w tym wątku, tutaj banerek:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/hd1vg][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/5593/cezarw.jpg[/IMG][/URL]
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro mar 30, 2011 12:54 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

Oj tak, Ulv jest doświadczona. Nawet ma lodówkę zamykaną na kłódkę, bo jej pies Kraksa, która po domu porusza się tylko na przednich łapkach (tył ma sparaliżowany, na podwórko chodzi w wózeczku) potrafi zębami otworzyć lodówkę i zeżreć kilo zamrożonego mięsa :twisted: :twisted: :twisted: nie mówiąc już o otwieraniu puszek z żarciem :mrgreen: Kraksa to najszczęśliwszy pies na świecie, tyle radości. Ulv ma/miała tez kotki paralitki (nie pamiętam dokładnie imienia ale też jeden kocio tylko na przednich łapkach zasuwał po całym mieszkaniu ;) ). Także u Ulv paralitkom jest wesoło ;) i wcale się nie zachowują jak paralitki :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 30, 2011 15:46 Re: Nim..3 Schr.Łódź- nie z Łodzi BIały Cezar-jest DT:)

Gibutkowa pisze:Oj tak, Ulv jest doświadczona. Nawet ma lodówkę zamykaną na kłódkę, bo jej pies Kraksa, która po domu porusza się tylko na przednich łapkach (tył ma sparaliżowany, na podwórko chodzi w wózeczku) potrafi zębami otworzyć lodówkę i zeżreć kilo zamrożonego mięsa :twisted: :twisted: :twisted: nie mówiąc już o otwieraniu puszek z żarciem :mrgreen: Kraksa to najszczęśliwszy pies na świecie, tyle radości. Ulv ma/miała tez kotki paralitki (nie pamiętam dokładnie imienia ale też jeden kocio tylko na przednich łapkach zasuwał po całym mieszkaniu ;) ). Także u Ulv paralitkom jest wesoło ;) i wcale się nie zachowują jak paralitki :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

[poprzednia][następna]