Annazoo pisze:Którą karmę powinna jeść Stalka?
RC Urinary, RC Urinary UHD czy RC Urinary UMC?
Na razie je hills c/d, to to samo, co urinary RC zwykłe. Moje koty wolą RC UHD (High dillution). UMC nie potrzebuje, ona szczuplutka jest.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:Którą karmę powinna jeść Stalka?
miszelina pisze:Annazoo pisze:Którą karmę powinna jeść Stalka?
Na razie je hills c/d, to to samo, co urinary RC zwykłe. Moje koty wolą RC UHD (High dillution). UMC nie potrzebuje, ona szczuplutka jest.
Annazoo pisze:miszelina pisze:Annazoo pisze:Którą karmę powinna jeść Stalka?
Kupić już karmę? Czy kupimy poprzez fundację, by było taniej? Czy przywieziecie karmę razem z kotkiem?
miszelina pisze:Annazoo pisze:miszelina pisze:Na razie je hills c/d, to to samo, co urinary RC zwykłe. Moje koty wolą RC UHD (High dillution). UMC nie potrzebuje, ona szczuplutka jest.
Kupić już karmę? Czy kupimy poprzez fundację, by było taniej? Czy przywieziecie karmę razem z kotkiem?
Stalka ma swoją karmę i z tą karmą przyjedzie. W tej chwili jest jakieś 500 g, to na troszkę starczy. Tylko nie mamy już mokrego.
Ale poczekajmy na dokładne wyniki badań, może bedzie konieczna inna karma
edit_f pisze:dzien dobry:)
mam juz pozyczony wklad do faliwaya.. przepraszam, ze jeszcze nie oddalam.. czy w sobote nie bedzie za pozno?
Kocuria pisze:to się chyba właśnie stał mój ulubiony wątek dzięki tym fotkom
Annazoo pisze:
Leoś dziś już miał normalną kupkę.
Za to obudził się o 3 rano i łaził po domu, co mu się normalnie nie zdarza .
A wczoraj mnie lekko wystraszył, bo miał chwilę otępienia? bezruchu? Przycupnął pod otworem do wc, gdy chciałam otworzyć drzwi - ani drgnął, przesunęłam go lekko o kilka centymetrów - nadal zero reakcji. Wzięłam go na ręce i wniosłam do kuwety, pokręcił się w niej i zrobił sioo.
Teraz zostawiam mu drzwi do wc otwarte, by nie musiał włazić przez dziurę - może boli go brzuszek? Nie mam pojęcia o co chodzi.
Kolację zjadł w całości, śniadanie też.
miszelina pisze:Annazoo pisze:
Leoś dziś już miał normalną kupkę.
Za to obudził się o 3 rano i łaził po domu, co mu się normalnie nie zdarza .
A wczoraj mnie lekko wystraszył, bo miał chwilę otępienia? bezruchu? Przycupnął pod otworem do wc, gdy chciałam otworzyć drzwi - ani drgnął, przesunęłam go lekko o kilka centymetrów - nadal zero reakcji. Wzięłam go na ręce i wniosłam do kuwety, pokręcił się w niej i zrobił sioo.
Teraz zostawiam mu drzwi do wc otwarte, by nie musiał włazić przez dziurę - może boli go brzuszek? Nie mam pojęcia o co chodzi.
Kolację zjadł w całości, śniadanie też.
U mnie Aster często stoi przed wejściem do kuwety, patrzy w otwór i myśli. Stoi tak dłuższą chwilę. A potem odchodzi, jakby nigdy nic. Wraca za parę minut i decyduje się skorzystać. Natomiast wniesiony do kuwety ucieka z niej szybciutko.
Jej piękne czarne oczy
Śnią się czarne oczy
Ich nie przeoczysz
Wiem że nie
Jej piękne czarne oczy
Widzę czarne oczy
To za mną kroczy
Ze mną jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1277 gości