Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Kocurzyco - cztery skaczące i szalejące maluchy (do tego dwa z nich już poza bezpieczną klatką), dwa mega miziaki i jeden Kot Który Patrzy, a w którym miziak dopiero się budzi, rujkująca królewna... Ty sama sobie odpowiedz na swoje pytanie
kocurzyca41 pisze:Chyba biedaczka bokami już robi.
OKI pisze:Dzisiaj nie mam już siły... będą jutro wieczorkiem![]()
Bo... mam nowego tymczasa![]()
![]()
![]()
I spokój musi być w chałupie
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Dzisiaj nie mam już siły... będą jutro wieczorkiem![]()
Bo... mam nowego tymczasa![]()
![]()
![]()
I spokój musi być w chałupie
Jeszcze jednego? Jakiego to?Przystojny?
A nawet śliczna![]()
Ale chwilowo urzęduje w łazience pod szafką i nie dała się nawet za bardzo obejrzeć![]()
Miałam poczekać, dopóki Mysz się nie wyprowadzi, ale... sprawa nagła![]()
To Adelka z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=107516&start=150
Nie wiem, jak u mnie z doświadczeniem, ale jakoś nikogo chętnego nie było, a wrócić nie mogła skąd przyszła
OKI pisze:Na moje oko to ona cała czarna![]()
Ale dopiero jutro ją obejrzę dokładniej, na razie nie chcę jej na siłę wyciągać spod szafki![]()
Chuda jest w każdym razie potwornie, oczywiście jeszcze nie chce jeść - zobaczę rano, co znikło![]()
W każdym razie wysikała się ładnie do kuwetki.margaretka2002 pisze:Matko salatko, wykonczysz sie.![]()
![]()
![]()
Jak to dobrze, ze Jonasz jest jedynakiem.
Żebyś wiedziała, że się wykończę
OKI pisze:Dzika dziczPoszłam do łazienki sprzątnąć kocic kuwetę, a dzika dzicz koniecznie musiała do niej zajrzeć i obwąchać
![]()
Wprawdzie cała nie wylazła, ale pysio wysunęła całkiem spod szafki![]()
Potem się schowała i widać tylko czarną plamę ze świecącym okiem
Mała Dzikuska pisze:A jak pozostałe koty się zachowują? Pewnie czują obecność nowego mieszkańca.
OKI pisze:Teraz to już normalnie, na początku urządziły jakiś sabat pod drzwiami do łazienki i obwarczały się wszystkie nawzajem![]()
Ale już luz jest, jak było. Szelma tylko się szwenda i pilnuje coby jej żaden nowy, obcy kot na chałupę nie wylazł![]()
Padam na nos, dobranoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości