Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
dźinx pisze: Jak się pojeździ tyle co Go!Go! czy jak pisała o sobie Danunka to już nic nie zdziwi.
Qrde powiem tyle. Wymagania macie, to zgłoście się do zarządu i róbcie sami wystawy.
karolcia_nfo pisze:... i zapowiada się piękna pogoda
karolcia_nfo pisze:możecie mi polecić jakiś odkażacz do klatki bo jeszcze nie dokonałam jego zakupu i nie wiem gdzie i co kupić![]()
co do prognozy pogody ma świecić słoneczko i temperatura 19 stopni![]()
W końcu zrzuci się te grube ciuszki i trochę lżejszy będzie bagaż
karolcia_nfo pisze:możecie mi polecić jakiś odkażacz do klatki bo jeszcze nie dokonałam jego zakupu i nie wiem gdzie i co kupić
Cameo pisze:kubelek2006 pisze::mrgreen: Ja pitolę to moja PIERWSZA WYSTAWA...posting.php?mode=reply&f=10&t=122767#
A co wystawiasz? jeśli można oczywiście zapytać
anulka111 pisze:Apeluje ,by osoby z miau miały nicki na klatkachz imieniem kotka -łatwiej sie znajdzie znajomych
![]()
Tym razem imie kotka napisze na osobnej kartce-bo ostatnim razemRys zostal przechrzczony na Anulka i dziwiono sie ,ze taka duza kryza u tej kotki
karolcia_nfo pisze:anulka111 pisze:Apeluje ,by osoby z miau miały nicki na klatkachz imieniem kotka -łatwiej sie znajdzie znajomych
![]()
Tym razem imie kotka napisze na osobnej kartce-bo ostatnim razemRys zostal przechrzczony na Anulka i dziwiono sie ,ze taka duza kryza u tej kotki
karolcia_nfo pisze:anulka111 pisze:Apeluje ,by osoby z miau miały nicki na klatkachz imieniem kotka -łatwiej sie znajdzie znajomych
![]()
MariaD pisze:karolcia_nfo pisze:anulka111 pisze:Apeluje ,by osoby z miau miały nicki na klatkachz imieniem kotka -łatwiej sie znajdzie znajomych
![]()
Ale przecież Ryś, jak jeszcze był u mnie miał ksywke Anulek.Wszystko gra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości