Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 13:08 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Ogromne :ok: :ok: :ok: za Leosia :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Sob mar 19, 2011 23:40 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Dołączam się, tymbardziej, że Leoś okropnie przypomina mi mojego Myszkinka... mojego pierwszego kocurka, który właśnie zachorował :(
Leosiu, trzymaj się dzielnie! :ok:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Nie mar 20, 2011 9:26 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

wielkie kciuki kochany :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie mar 20, 2011 10:22 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Leoś :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon mar 21, 2011 20:54 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

U Leosia już lepiej na szczęście tzn. wrócił mu humor i apetyt. W dalszym ciągu jest na antybiotykach, przynajmniej tak długo aż nie uda mu się zrobić RTG. Dostaje też leki osłonowe na wątrobę. Byliśmy umówieni do dr Atamaniuka na ubiegły piątek ale niestety miał w ten dzień też inny pilniejszy przypadek a ja nie mogłam dłużej czekać bo musiałam do pracy jechać i nie udało się zrobić Leosiowi prześwietlenia :(. Próbuję się na ten tydzień umówić ale doktora strasznie ciężko go złapać. Postaram się też w tym tygodniu uregulować rachunek u pani dr Marszałek i wstawię rozliczenie. Mam nadzieję, że będziecie nas wspierać. Ogłoszeniowo i finansowo. :oops: Jest mi bardzo ciężko teraz leczyć Leona tzn. o ile z podawaniem leków i innych bajerów u niego nie mam problemu to wizyta w lecznicy to duże wyzwanie z prostego powodu...brak czasu. W godzinach otwarcia i przyjmowania lekarzy jestem zwykle w pracy. Mam tylko nadzieję, że w tym tyg. uda się to RTG na UP.

Obrazek Obrazek
prawdziwy mężczyzna :D pilot i kanapa :ok:
Obrazek
Obrazek
wtapiam się w otoczenie 8)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Pon mar 21, 2011 20:57 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

piękny i szczęśliwy Leoś :1luvu: trzymam kciuki za zdrówko :ok:
postaram się choć troszkę wesprzeć Was finansowo :oops:

Agness78

Post » Pon mar 21, 2011 20:58 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Śliczny, kochany Leoś :love: :love: :love:
Kciuki za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon mar 21, 2011 23:00 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

On ma wyjątkowy typ urody :1luvu: Takiego kota to ja jeszcze nie widziałam :mrgreen: Wyślij konot na pw wesprzemy grosikiem
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto mar 22, 2011 9:29 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Szczęśliwe i dostojne kocisko :1luvu:
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw mar 24, 2011 7:47 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Jutro rano nasz wielki dzień tzn. Leoś idzie na prześwietlenie szczęki do dr Atamaniuka. Wczoraj uregulowałam dług w lecznicy. Nazbierało się tego wszystkiego na sumę 93zł. Wchodzą w to kroplówki podskórne które dostawał na początku miesiąca gdy pojawiły się te dziwne wymioty, leki rozkurczowe i metoclopramid w iniekcjach. Do tego Synergol w zastrzykach (podany dwa razy na początku choroby), a później Synergol w tabletkach, który zresztą dostaje do teraz. Jutro do tego dojdą koszty prześwietlenia, no i okaże się co dalej robimy ze szczęką chociaż ja niestety nie mam złudzeń i sądzę, że bez wycięcia się nie obejdzie :( .
Obrazek Obrazek

Rudaa

Post » Sob mar 26, 2011 11:45 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

poproszę o nr konta na pw :ok:

Agness78

Post » Sob mar 26, 2011 12:23 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Poniżej przeklejam prośbę wolontariuszek ze schroniska w Łodzi.
Dotyczy głosowania w ankiecie KrakVetu na schronisko w Radomsku, w którym zwierzęta umierają z głodu. Radomsko znowu nas szokuje podejściem do zwierząt. Niedawno ja prosiłam o pomoć dla Andżeliki, teraz trzeba pomóc schronisku, które jest prowadzone przez miasto. Proszę, zagłosuj, jeśli możesz, roześlij. Danka

PRZEGRYWAMY !!!!
Wspólny kandydat DOGO I MIAU do 31 marca TRZEBA SIĘ ZALOGOWAĆ!!!!!

Schronisko dla Zwierząt w Radomsku

Zwracamy się do wszystkich z gorącą prośbą o pomoc dla psów i kotów ze schroniska w Radomsku.
Bez względu na nasze przekonania i sympatie, z całą pewnością nikt z nas nie może przejść obojętnie obok głodnego zwierzaka.
W schronisku w Radomsku mamy niestety sytuację, że zwierzęta nie mają co jeść.
Przebywa tam obecnie 120 psów i 20 kotów, spróbujmy im pomóc przetrwać, spróbujmy je nakarmić!!! Tak niewiele trzeba, aby przetrwały , aby je uratować.

Ja jestem tam praktycznie sama, zrobię wszystko, aby pomóc, ale dziś błagam o głos w ANKIECIE KRAKVETU.

ANKIETA NA
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353

Wątek schroniska:
http://www.dogomania.pl/threads/202335- ... my-o-pomoc.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Wto mar 29, 2011 18:09 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Jak konsultacja u dr Atamaniuka?
Obrazek

Kruszyna

Post » Wto mar 29, 2011 20:50 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Kruszyna pisze:Jak konsultacja u dr Atamaniuka?

Znowu pomimo tego, że byliśmy umówieni nie udało nam się dostać do dr Atamaniuka, bo w "naszym czasie" wyskoczyło mu zastępstwo na ćwiczeniach ze studentami ;/. Zrobiliśmy jednak zdjęcie Leosiowi, a dr Atamaniuk ma mi na maila przesłać jego opis (jutro ponaglę go telefonicznie). Szkoda tylko, że pacjenta na oczy nie widział :| Mam też opis do zdjęć osoby, która je wykonywała. Kolejnym krokiem jak dostanę opis będzie chyba konsultacja u chirurga no i cięcie. Za 2 zdjęcia RTG zapłaciłam 50 zł. Leoś czuje się dobrze. Właśnie chodzi za Ardą i ją wkurza a ona ma focha i na niego charczy. Leon sobie nic z tego nie robi i właśnie przed chwilą przy takiej wymianie poglądów posypało się futro i kocie obelgi. :? Nie wiem co ich ugryzło. On natrętny ona wściekła...może coś z ciśnieniem się dzieje :wink:
Obrazek Obrazek

Rudaa

Post » Śro mar 30, 2011 22:07 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

:ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

[poprzednia][następna]