Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 29, 2011 11:53 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

To ile bierzesz na tymczas? Uwaga - tymczas!!! Nie karmę dla Shreka :twisted:
Osobiście zapakuję :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto mar 29, 2011 11:53 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Na sztuki czy na kilogramy? ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto mar 29, 2011 14:43 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

ze trzy cztery do końca tygodnia.
a w przyszłym tygodniu z 5. po jednym na każdy dzień roboczy. i poproszę takie podtuczone. Po 2 kilo kociny najmarniej.
moga być wstępnie wydepilowane...

I fcale nie karma . Shrekuńcio to nie python ,żeby jak karmę traktować kotecki.
To są ulubione przegryzki a nie jakaś tam :"karma"...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Wto mar 29, 2011 18:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

WŁAŚNIE WIDZIAŁEM ZWIASTUN W TV:

0 19.50 NA TVN W UWADZE REPORTAŻ O O STERYLIZACJI.

COŚ JAKBY PRAWDY I MITY, BLASKI I CIENIE CZY TEŻ DLACZEGO I TY POWINIENEŚ SIE WYKASTROWAĆ.

iNFO ZAMIESZCZONE NA PROŚBĘ ALIX.

OBECNOŚC PRZED TELEWIZOREM DZISIAJ O 19.50 TO TWÓJ PATRIOTYCZNY OBOWIĄZEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!.

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

salvadoredali67

Post » Wto mar 29, 2011 19:06 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

No niegłupie to było.
A ci co chcieliby zobaczyć to niech se teraz szukają powtórki w środku nocy albo na ich stronie..

jedyna uwaga na nie:

pojutrze kończy się marzec -miesiąc wykastrowanych.

Się pośpieszyli.......

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

salvadoredali67

Post » Wto mar 29, 2011 19:16 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Myślę, że dziewczyny tutaj na forum to mogłyby zrobić nawet lepszy reportaż na ten temat, ale racja, edukaci nigdy za wiele.

Przyłączę się do tych spóźnionych wpawdzie, ale z głębi serca płynących, życzeń urodzinowych. Madzia - STO LAT :1luvu:

mrkevka

Od: Czw paź 28, 2010 18:23

Post » Wto mar 29, 2011 19:27 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Reportaż byłby lepszy na pewno.
Znając zaś osobiście niektóre ze światłych forumowiczek ( tak , tak myślę o Alix i sympatycznej Alebie) śmiem tfierdzić ,że byłyby wstawki z własnoręcznym odjajczaniem na biednym kocim męskim materiale poglądowym...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

A na poważnie .
Nareszcie coś się dzieje . Na początku miesiąca znalazłem artykuł w bezpłatnej Gazecie Żoliborza i Bielan ( materiał grzecznie przekazany do Alix) . No i teraz to.
Do tej pory raczej była cisza.

W sumie: jest radość, jest radość.!!!!!!!!

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

salvadoredali67

Post » Wto mar 29, 2011 19:27 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

mrkevka pisze:Myślę, że dziewczyny tutaj na forum to mogłyby zrobić nawet lepszy reportaż na ten temat, ale racja, edukaci nigdy za wiele.

Przyłączę się do tych spóźnionych wpawdzie, ale z głębi serca płynących, życzeń urodzinowych. Madzia - STO LAT :1luvu:

a ja znów imprezę przegapiłam :cry:
Madziu 100 lat :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 29, 2011 20:26 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

salvadoredali67 pisze:WŁAŚNIE WIDZIAŁEM ZWIASTUN W TV:

0 19.50 NA TVN W UWADZE REPORTAŻ O O STERYLIZACJI.

COŚ JAKBY PRAWDY I MITY, BLASKI I CIENIE CZY TEŻ DLACZEGO I TY POWINIENEŚ SIE WYKASTROWAĆ.

iNFO ZAMIESZCZONE NA PROŚBĘ ALIX.

OBECNOŚC PRZED TELEWIZOREM DZISIAJ O 19.50 TO TWÓJ PATRIOTYCZNY OBOWIĄZEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!.

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hmmmm przeczytałam to teraz 8O I co będzie? :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto mar 29, 2011 20:35 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

w następnym poście jest dla tych co teraz przeczytali.
i teraz będzie szukanie godziny o której powtarzają ....
wg planu o 1.05... i zaskok: też na tvn... :mrgreen:

ewentualnie jest metoda zastępcza:

po pierwsze :
złapać sobie kotecka
po drugie:
złapać go za jajecka
po trzecie :
urwać jajecka.....
i już kastrowanie dla mniej zaawansowanych mamy zaliczone.

aaaa, zapomniałbym. :
jak ktoś chce może uśpić kotecka.
Ale to według własnego widzi misie widzi wam się.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

salvadoredali67

Post » Wto mar 29, 2011 20:57 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Dzięki uprzejmości Afatimy na wątku JOKOTa jest link:
Afatima pisze: http://uwaga.tvn.pl/46079,wideo,249447, ... ortaz.html

Jak pogrzebiesz tam u dołu strony to będzie poseł Suski, który co prawda do tv się nie załapał, ale prawi o obowiązkowej sterylizacji.

Dziękuję za wszelkie życzenia :oops: i miłe wpisy :wink:
Salvadore, ustalmy jedno - mimo całej desperacji nie propagujemy chińskich metod kontroli urodzeń :mrgreen: - co prawda łapacze są mniej lub bardziej doświadczeni, za to samej kastracji dokonuje weterynarz-chirurg, gość (albo gościówa) z dyplomem i sterylną salą operacyjną. Także na instrukcje kastracji zębami albo filmik poglądowy o zastosowaniu 2 cegieł nie masz co liczyć :twisted:
A gazeta ze stosownym artykułem leży cichutko na skanerze i nikomu nie wadzi :oops: . Może w jakimś momencie awansuje DO skanera :lol:
A serio i poważnie, niech sterylki propaguje TV, kolorowe gazety, celebryci, politycy czy sportowcy - w tym względzie nie mam uprzedzeń rasowych. Niech mówi o tym ktokolwiek, kogo słuchają ... bo wielu ludzi w życiu nie sięgnie po ulotkę informacyjna, ale "wiesz, Franek, w telewizji o tym mówili, że może by Reks tak nie szarpał na spacerze ..." A w tym wypadku każda metoda zachęcenia jest dobra!
edit: poprawa cytatu
Ostatnio edytowano Śro mar 30, 2011 5:39 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz

alix76

Post » Wto mar 29, 2011 21:03 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Ja z dumą się pochwalę, że wczoraj namówiłam na sterylkę znajomego (tzn to nie on miałby być sterylizowany broń Boże, tylko jego kotka), który jojczał, że nie wie, dlaczego miałby zwierzę tak męczyć i poddawać zabiegowi. I udało mi się 8)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto mar 29, 2011 21:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Posłowi Suskiemu w sumie też można. ...

Właśnie Steven Segal uratował świat na polsacie a dzielny Chuck Noris zaginął w akcji na tv7. Ja wobec tego idę zaliczyć żoliborski spacer miejscowego Kuby Rozpruwacza i jego wiernego piesiunia Shrekusia. Będę szukał razem z moim miśkiem biednych kotecków co to na pewno potrzebują pomocy chociaż o tym jeszcze nie wiedzą. . Na staruszki bowiem już za późno i nie będzie kogo przeprowadzać delikatnie acz stanowczo przez ulicę.

:twisted:

Szacun dla Pasibrzuchy. !!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

salvadoredali67

Post » Śro mar 30, 2011 5:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Stadko w nocy szalało, ale do przyjęcia - w pewnym momencie zabrakło dla mnie miejsca w łóżku :roll: , ale to norma. Zuzia w dobrej formie i dobrym humorze, niestety, dalej rzadka. Dziś kolejna konsultacja u veta, telefoniczna lub osobista ale chyba będziemy czekać na wyniki badania ... Mam troszkę nadziei, że jelita Zuzi potrzebują po prostu trochę czasu, żeby dość do normy po tak długim rozwolnieniu. Apetyt ma jak młody kucyk :lol:
Rano Bandido miał tradycyjną sesję ganiania piłeczki na łóżku, z niejaką pomocą Zuzi. Właśnie wszedł mi na kolana a ja zaraz muszę iść do pracy :( . Zidane siedzi na półce a Gołąbka na podusi i zgodnie obserwują świat za oknem - na razie jest trochę za zimno na wietrzenie futer na balkonie.

alix76

Post » Śro mar 30, 2011 9:40 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

za jelitka Zuzi :ok:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

[poprzednia][następna]