W ZWIĄZKU Z KATASTROFALNĄ SYTUACJĄ FINANSOWĄ FUNDACJI AFN, KTÓREJ 'DZIEĆMI' SĄ MOJE KOTY - CAŁY DOCHÓD ZE SPRZEDAŻY KOSZULEK 1, 2 I 3 IDZIE NA KONTO TEJŻE FUNDACJI!
kociarnia fundacji została 21 maja zalana przez ścieki z kanału burzowego, doszczętnie niszcząc cały sprzęt służący kotom - posłanka, legowiska, budki, drapaki... pomieszczenie jest w złym stanie, wymaga osuszenia, które kosztować będzie kilkaset złotych.
tak było w sobotę na kociarni:
przerażony kłębek z 6 kotów:
Od jakiegoś czasu (kilku lat po prawdzie) bawię się niekiedy w wybarwianie koszulek tradycyjnymi metodami - te tutaj wykonane są poprzez nałożenie wybielacza na ciemną bawełnę

Koszulki zakupione zostały w second-handzie i kilkakrotnie wyprane przeze mnie w procesie tworzenia nadruku, są w stanie bardzo dobrym bądź idealnym, dobrej jakości gruba bawełna.
Rozmiar: około 40-42, ale jak to bawełniane podkoszulki, są trochę rozciągliwe. Ja noszę 42/44 i wchodzę w nie bez najmniejszego problemu, sądzę, że osoba szczuplejsza też wyglądałaby w nich dobrze

Na zamówienie mogę wykonać inny rozmiar/kolor/wzór na dowolnym naturalnym materiale

Koszulki z wzorem na przedzie:
2. lazurowy błękit:
czeka na właściciela! dochód na konto AFN

SPRZEDANE:
1. malinowy róż:
zakupiona przez jejsiostrę za kup teraz, dochód na konto AFN

koszulki z wzorem z tyłu:
3. głęboki fiolet:
zakupiona przez jejsiostrę za kup teraz, dochód na konto AFN

4. wiosenna zieleń:
wylicytowana przez pipsi za wywoławczą, aukcja trwała do 09.04 do 21.00

cena wywoławcza każdej z koszulek: 30zł, licytacja potrwa tydzień od pierwszej oferty
cena kup teraz każdej z koszulek: 50zł, opcja znika po rozpoczęciu licytacji
koszt wysyłki pokrywa kupujący
zapraszam! koty czekają na Twoją pomoc!