Lada dzień planuję przewiezienie kiciow zahaczając o weta na wszelki wypadek.
dalej proszę bardzo o pomoc w sfinansowaniu sterylki jednej z kic

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
smarti pisze:wizyta PA wypadła bardzo fajniedomek zapowiada się wspaniale
![]()
![]()
![]()
![]()
Lada dzień planuję przewiezienie kiciow zahaczając o weta na wszelki wypadek.
dalej proszę bardzo o pomoc w sfinansowaniu sterylki jednej z kic
smarti pisze:dziewczyny-jak pisałam los tych koteczek jest mi drogi ze wzgledu na znajomosc z Gabiszonkiem![]()
![]()
i znalazłam domek dla Kizi i Mizi.![]()
![]()
to domek który chciał moje Melkę i Belkę-ale zarówno Mela jak i Bela mają już świetne domki więc z przyjemnością oddaję ten domek Kizi i Mizi bo za nic nie chciałabym aby je rozdzielono.
Obiecałam pomóc domkowi z doleczeniem kiciów-jedna ma katarek,oraz pomóc w sfinansowaniu kosztów jednej ze sterylek-u mojej wet to jest 150zł.
bardzo więc proszę o zbiórkę-mamy na to trochę czasu bo domek chce wysterylizowac kicie razem a jedną z nich trzeba doleczyć z katarku.
ja od siebie deklaruję 20zł.
po sterylce przedstawię f-rę tu na wątku.
domek jest niewychodzący,swiadomy, na Mokotowie,dziś ma wizytę pa.
jesli wizyta wypadnie pomyslnie to domek chciałby jak najszybciej wziąć kicie-ja je zawiozę.
jhet pisze:smarti, bardzo ci dziękuję za pomoc i zaangażowanie, ale dlaczego o niczym mnie nie poinformowalas?? Kizia i Mizia są można powiedziec moimi kotami, i nie mozesz za mnie decydowac o ich losie. Daj mi prosze kontakt do domu, ktory znalazlas - nie zgadzam sie na przeprowadzkę do niego Kizi i Mizi, poki go nie zaakceptuję. Kotkom szukałam intensywnie domu i mam dwa wstepnie chetne domki, a tymczasem Ty ni z tego ni zowego piszesz, ze już, zaraz kotki sie przeprowadzająDoceniam troske i pomoc, ale tak sie nie robi - powinnas mnie poinformowac. Telefon mi nie dziala, ale choc na forum ostatnio niemal z braku czasu nie zagladam, to maile odbieram. Czekam na nr tel do tego domu.
smarti pisze:i znalazłam domek dla Kizi i Mizi.![]()
![]()
(...)
Obiecałam pomóc domkowi z doleczeniem kiciów-jedna ma katarek,oraz pomóc w sfinansowaniu kosztów jednej ze sterylek-u mojej wet to jest 150zł.
bardzo więc proszę o zbiórkę-mamy na to trochę czasu bo domek chce wysterylizowac kicie razem a jedną z nich trzeba doleczyć z katarku.
ja od siebie deklaruję 20zł.
po sterylce przedstawię f-rę tu na wątku.
domek jest niewychodzący,swiadomy, na Mokotowie,dziś ma wizytę pa.
jesli wizyta wypadnie pomyslnie to domek chciałby jak najszybciej wziąć kicie-ja je zawiozę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości