Tyle, że mi moje koty pobudził.
Nie pozostały obojętne na jego tembr głosu.
Moderator: Estraven
dobre, może być. Idę spać, trza się na świnto przygotować.

kiche_wilczyca pisze:hehehe wiem![]()
w radiu mówili, w necie sprawdziłam czy mnie nie kłamią i faktycznie - nie kłamali![]()
A jak obchodzić? Można tak:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Dzi ... _Metalowca

nie ma bata, musząpozytywka pisze:popełnił niewybaczalny błąd i poszedł do szkoły; może przynajmniej w drodze powrotnej jego glany zajmą osobne miejsce w autobusie

eee, ja od 15- roku życia w temacie, ale takich tendencji nigdy nie miałampozytywka pisze:(ale raczej nie kopnę się z nim na cmentarz poprzewracać kilka nagrobków)
Dziękuję, najładniejszy wstawiłam, jaki znalazłampozytywka pisze:sliczne, zaraz sobie wydrukuję
najmysia pisze:eee, ja od 15- roku życia w temacie, ale takich tendencji nigdy nie miałampozytywka pisze:(ale raczej nie kopnę się z nim na cmentarz poprzewracać kilka nagrobków)
![]()
nonsensopedia dobra, ale dla młodzieży tak naprawdę, ja to już za stara. Został mi net i słuchawki na uszypozytywka pisze:opierałam się na tym, co Wilczyca podrzuciła z nonsensopedii - szukałam podpowiedzi, jak godnie dziś świętować
najmysia pisze:nonsensopedia dobra, ale dla młodzieży tak naprawdę, ja to już za stara. Został mi net i słuchawki na uszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 12 gości