Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 27, 2011 9:10 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

jessi74 pisze:właśnie dostałam telefon od ewado z wieścią, że tam gdzie łapią kocice do sterylizacji jest mały kotek, czy weźmiemy ... zgodziłam się :| bo jak zostawić 3 miesięcznego na ulicy... :roll:
to już chyba 6 nowy kot w ciągu ostatniego czasu...

i kilka ciężarnych kocic :roll:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie mar 27, 2011 9:13 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

właśnie dzwoniły dziewczyny - martka i ewado - maluszek złapany i kocica na sterylkę ..

wielka prośba - czy ktoś mógłby jutro zająć się zawiezieniem kotki na zabieg na talon - najlepiej na Kozanów, a potem wieczorem odebrać?
martka mieszka w okolicach Powstańców Śląskich

jessi74

Post » Nie mar 27, 2011 9:17 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

i tutaj na bazarku śliczne perfumy - gdyby kośchciał pomóc w leczeniu i od robaczywieniu kocic
...viewtopic.php?f=20&t=125664&start=0

jessi74

Post » Nie mar 27, 2011 9:24 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

no to sezon kociakowy uważam za otwarty :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie mar 27, 2011 9:27 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

to chyba taki maluszek międzysezonowy :roll: o tych z tego sezonu myślę z trwogą :oops:

jessi74

Post » Nie mar 27, 2011 14:32 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

jessi74 pisze:właśnie dzwoniły dziewczyny - martka i ewado - maluszek złapany i kocica na sterylkę ..

wielka prośba - czy ktoś mógłby jutro zająć się zawiezieniem kotki na zabieg na talon - najlepiej na Kozanów, a potem wieczorem odebrać?
martka mieszka w okolicach Powstańców Śląskich

dziękujemy Agita :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Pon mar 28, 2011 17:36 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Obrazek

z Ostrowa kić ma najbliżej do Wro - jako ośrodka z diagnostyką i możliwościami. W schronie... ma szansę tylko na wegetację albo morbital. Czy ktoś może pomóc? Transport do Wro nie będzie problemem - jest taka możliwość jak pisze autorka wątku - choćby jakieś konsultacje - diagnoza? UP? Może lecznica dr Niedzielskiego przy Komandorskiej? Kasa na pewno byłaby uzbierana, może i Ostrowski schron by pomógł? Tego ostatniego nie wiem.
On ma szansę - ale każdy dzień bez badań i leczenia go cofa...
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon mar 28, 2011 18:39 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Pytanie mam o tytułowe fanty. Czy będzie zapotrzebowanie w kwietniu też? Jak tak, to jadąc do rodziców pozbieram książki itp. (książki mogą być?) i wezmę do Wro.

rebellia1

Od: Sob wrz 09, 2006 20:10

Post » Pon mar 28, 2011 20:56 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

rebellia1 pisze:Pytanie mam o tytułowe fanty. Czy będzie zapotrzebowanie w kwietniu też? Jak tak, to jadąc do rodziców pozbieram książki itp. (książki mogą być?) i wezmę do Wro.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: to czekamy :ok:

jessi74

Post » Pon mar 28, 2011 21:39 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Tylko uzbieram, to się ugadamy co do dostarczenia fantów. :) (Bo w naszym kurniku to nic nie mam sensownego :wink: )

rebellia1

Od: Sob wrz 09, 2006 20:10

Post » Pon mar 28, 2011 22:02 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

rebellia1 pisze:Tylko uzbieram, to się ugadamy co do dostarczenia fantów. :) (Bo w naszym kurniku to nic nie mam sensownego :wink: )

:1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Wto mar 29, 2011 20:21 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Przepraszam za prywatę poniżej.

Mój pierwszy banerek - jesli ktoś nie głosował, bardzo proszę.

Mam od ewado informacę o czterotygodniowym rudym kocurku, który będzie za jakieś 3-4 tygodnie do oddania. Kotek wraz z matką jest u znajomego znajomej ewado. Ten pan ma koty po zmarłej żonie i chce się ich pozbyć. Co do kotki, chce wywieźć na działki (pewnie niesterylizowana, skoro ma małe), a małego kotka chce komuś oddać. Ewado popyta o szczegóły. Gdyby ktoś szukał rudego maleństwa, proszę kontaktować się z ewado.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Śro mar 30, 2011 22:20 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

szukamy chetnych do pomocy w zawożeniu kotek na sterylizację i przywożeniu, a także do pomocy w zawożeniu klatki łapki :arrow: pomoc martce w łapaniu kocic przy ul. Szczytnickiej... bardzo prosimy, roboty tam mnóstwo chyba 8 ciężarnych kocic :roll: oby tylko zdążyć...

jessi74

Post » Śro mar 30, 2011 23:14 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

natasza25 pisze:znowu do miejsca gdzie karmimy bezdomniaczki ktoś wyrzucił kotka :( jest chudszy niż Baltazar :(

niestety mialam okazję wszytkie kości policzyć :cry:
czarno-biały mlody mizisty krówek pelnojajeczny 8) .[/quote]

Czarusia specjalnie nie trzeba było do transportera zapraszać :mrgreen:
Jutro przegląd u weta, okropna chudzina :cry:[/quote]

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zostaje w lecznicy co najmniej do wtorku na obserwacji, chudy, robaki, masa kleszczy, badania krwi, trochę ropy w oczach, nosie, stan zapalny w pysiu, chore zabki do usunięcia a na końcu kastracja.

][/quote]

śliczny kocurek po podleczeniu w lecznicy będzie szukał domu tymczasowego :!:

jessi74

Post » Czw mar 31, 2011 22:07 Re: Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

mogę podwieźć i odebrać z kastracji w sobote, pon, środe i czwartek. w któryś z tych dni mogę wyskoczyć na łapanie kiciów jeśli będzie potrzeba piszcie na pw.
mrau na dobranoc!!
powiedz tylko : kici kici..
Obrazek

[*] MRAU odszedł w straszliwym wypadku 27.10.2011 :(

kcramzes

Od: Wto mar 29, 2011 15:25

[poprzednia][następna]