Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Nie ma listwy. Wykładzina ze ściany nachodzi na podłogową i jest podklejona. Dla pewności użyłam jeszcze zszywacza tapicerskiego.
(...)
mirka_t pisze:Lepisz laleczki?
Za daleko jestem i nie sięgną, a na czarach się nie znam niestety.mirka_t pisze:VVu to nie jest tapeta tylko PCV i na podkładzie gumowym. Nic nie chłownie.
Amika6 szkoda, że nie lepisz, bo bym dała szpileczki.
mirka_t pisze:Marcelibu skąd Ci się wzięli rezydenci?
Zapytałam co według Ciebie dt ma zrobić z kotem, który się w tym domu zasiedział, na którego nie ma chętnych.
Przykład anulka111 nic nie pokazuje. Jej podopieczna znalazła dom. Sęk w tym, że wcześniej anulka111 kupiła sobie trzeciego kota i to od osoby, która "sprowadziła ja na właściwą drogę".
Marcelibu pisze:Przykład anulka111 pokazuje, że jako sponsor niczego nie wiedziała.
anulka111 pisze: Na właściwą drogę sprowadziła mnie liczba kotów u Ciebie ,która wzrosła dwukrotnie.
Gdybyś uczciwie informowała ,że nie zamierzasz zmniejszyć liczby kotów u siebie w mieszkaniu,to na pomoc w takich warunkach bym się nie zdecydowała-uważałam ,że pomagam kotom,a faktycznie pomagałam rozrastać się Twojej kolekcji.
casica pisze:Uważam, że dokonałaś manipulacji i to dziecinnej. Wpisałaś nicki osób i zasugerowałaś, że osoby te przestały się wypowiadać ze względu na formę jaką przybrał wątek, a nie ze względu na zmianę stosunku do mirka_t.
A to nie jest prawda, wiem, że niektóre z wymienionych osób po prostu zobaczyły kim jest mirka_t.
Więc po co pisać bajki w oparciu o listy nicków?
casica pisze:Uważam, że dokonałaś manipulacji i to dziecinnej. Wpisałaś nicki osób i zasugerowałaś, że osoby te przestały się wypowiadać ze względu na formę jaką przybrał wątek, a nie ze względu na zmianę stosunku do mirka_t.
A to nie jest prawda, wiem, że niektóre z wymienionych osób po prostu zobaczyły kim jest mirka_t.
Więc po co pisać bajki w oparciu o listy nicków?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Manuelowa, Patrykpoz i 265 gości