K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 28, 2011 5:10 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

wislackikot pisze:
lutra pisze:Zapomniałam powiedzieć, że Małemu zmieniłyśmy imię na Popej - wygląda, jakby lubił szpinak

niema żadnego zmieniania jest Mały i tak zostanie to ja go łapałem i przywoziłem jest mały i kropka.

Zgadzam się, Mały jest Mały i już. Pasuje do niego :mrgreen:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon mar 28, 2011 6:49 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

lutra pisze:Rano Stalinka się turlała, ale nie chciała dać się miziać po brzuchu. Ja myślę, że ona ma jak Madame, która zaczęła zdrowieć, jak trafiła do domu.

Też tak myślę, ona bardzo pilnie potrzebuje DT (kto może?).
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pon mar 28, 2011 7:35 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

BarbAnn pisze:skąd macie Munka?
w schronisku jest ogłoszenie że zaginął duzy bury kot podobny do Zbika

Muniek mieszkał od dłuższego czasu na wysypisku koło zakopianki.. okolice fortecznej..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon mar 28, 2011 7:40 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

kasumi pisze:
lutra pisze:Rano Stalinka się turlała, ale nie chciała dać się miziać po brzuchu. Ja myślę, że ona ma jak Madame, która zaczęła zdrowieć, jak trafiła do domu.

Jeśli Stalka nie jest dominująca (moje koty kotane to łagodne doopy) i nie ma choroby zagrażającej moim rezydentom, to chyba mogłabym...

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon mar 28, 2011 7:43 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Annazoo pisze:
kasumi pisze:

Jeśli Stalka nie jest dominująca (moje koty kotane to łagodne doopy) i nie ma choroby zagrażającej moim rezydentom, to chyba mogłabym...

Annazoo :1luvu:
Stalka o ile wiem gdy była poza klatką nie była dominująca w stosunku do kotów ale to może niech się wypowie ktoś kto bywał częściej na kociarni w tym czasie.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pon mar 28, 2011 7:49 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Annozoo, według mnie Stalka w ogóle nie ma dominującego charakteru, wręcz odwrotnie, ale lepiej wiedzą dziewczyny, które częściej bywają na kociarni.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon mar 28, 2011 7:55 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

lutra pisze:Annozoo, według mnie Stalka w ogóle nie ma dominującego charakteru, wręcz odwrotnie, ale lepiej wiedzą dziewczyny, które częściej bywają na kociarni.

No to zgoda. Tylko prosze o przywiezienie jej, bo nie mam samochodu. Dziś w domu jestem po 16:00. Adres na priv.

Annazoo

Post » Pon mar 28, 2011 7:57 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Stalka jest łagodna jak baran i bardzo tęskni za kontaktem z człowiekiem.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon mar 28, 2011 8:00 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Annazoo pisze:
lutra pisze:Annozoo, według mnie Stalka w ogóle nie ma dominującego charakteru, wręcz odwrotnie, ale lepiej wiedzą dziewczyny, które częściej bywają na kociarni.

No to zgoda. Tylko prosze o przywiezienie jej, bo nie mam samochodu. Dziś w domu jestem po 16:00. Adres na priv.

bardzo dziękujemy i proszę kogoś transportowego o pomoc, bo Robert ma być dzisiaj wszędzie ze wszystkim i nie tylko w Krakowie (oczywiście w związku z tym dzisiaj przywiozą żwirek :wink:, oczywiście nie bardzo wiadomo kiedy )

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon mar 28, 2011 8:01 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

ja mogę, ok. 19 będe wypuszczać dzikusa na lea, a to rzut beretem. klatkę zdezynfekuję, zmieniając standardy.
Annozoo, proszę o adres na pw.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pon mar 28, 2011 8:03 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Annazoo pisze:

Staleczka jest raczej uległa niz dominujaca. Ona jest naprawde biedniusia, ma problemy z pecherzem, wiem, ze bierze jakieś leki (Robert, prosze potwierdz!). Ma swoja karme, która tez trzeba jej wziać. No i te leki tez trzeba by dla niej zabrać. I koniecznie ksiazeczke, gdyby trzeba było z nia do weta.
Obrazek

miszelina

Post » Pon mar 28, 2011 8:05 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

lutra pisze:ja mogę, ok. 19 będe wypuszczać dzikusa na lea, a to rzut beretem. klatkę zdezynfekuję, zmieniając standardy.

Ale ona może być luzem?!? Czy mam ją zamknąć w klatce? :(

Annazoo

Post » Pon mar 28, 2011 8:14 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Annazoo pisze:
lutra pisze:ja mogę, ok. 19 będe wypuszczać dzikusa na lea, a to rzut beretem. klatkę zdezynfekuję, zmieniając standardy.

Ona moze być luzem, tylko powinna jeść swoja karme urinary.

TYLKO NIE BARDZO JEST SENS WIEŹĆ JA DZISIAJ, SKORO JUTRO RANO MA JECHAĆ NA USG DO MYŚLENIC!!!!
Obrazek

miszelina

Post » Pon mar 28, 2011 8:16 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

miszelina pisze:
Annazoo pisze:

Ona moze być luzem, tylko powinna jeść swoja karme urinary.

TYLKO NIE BARDZO JEST SENS WIEŹĆ JA DZISIAJ, SKORO JUTRO RANO MA JECHAĆ NA USG DO MYŚLENIC!!!!

Codziennie z wyjątkiem wtorków i czwartków jestem w domu po 16:00.
We wtorki i czwartki po 18:00.

Annazoo

Post » Pon mar 28, 2011 8:20 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Czyli jutro ma trafić do Annyzoo, oui?
Nie wiem, czy jutro dam radę dotrzeć na lea itd. dam znać jutro, ale raczej nie, więc może ktoś inny da radę.
Obrazek Obrazek

lutra

[poprzednia][następna]