A wracajac do herbaty filusiowej to na vetopedii napisali, ze szkodliwa, ale nie wyjasnili czymu i w jakich ilosciach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rachelinka pisze:Na zdrowie Danusiu. Haniu my tez w polu. Obiad w proszku, aja jeszcze musze kupic prezent Mamie na urodziny. Moze jakis pomysł macie? Co byscie chciały dostac na urodziny od dziecka? Poza usmechem oczywiscie?
Rachelinka pisze:Dzieki Danusiu za pomoc, ale juz stało się! Kupiłam filizankę i puzzle, bo lubi układać. Filizankaoczywiście z kotem![]()
Doszłam do wniosku, że jak będzie jej potrzebny garnek, czy patelnia to sobie kupi, a na ładne rółzności bedzie zawsze szkoda
MarciaMuuu pisze:Hej hej
Danusia pisze:Rachelinka pisze:Dzieki Danusiu za pomoc, ale juz stało się! Kupiłam filizankę i puzzle, bo lubi układać. Filizankaoczywiście z kotem![]()
Doszłam do wniosku, że jak będzie jej potrzebny garnek, czy patelnia to sobie kupi, a na ładne rółzności bedzie zawsze szkoda
Opuzzle też bym chciała
.
No w sumie masz rację, ale ja akurat ostanio cienko z kasą , dlatego podpowiadam dzieciakom co bym chciala.Ostatecznie jednak dostaję kasę ,bo nie wiedzą czy dobrze kupią
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, Meteorolog1 i 131 gości