elape pisze:No nie wiem, co bym powiedziala, pewnie byloby ciezko. Nosek do gory i przed siebie marsz! Aby do starosci!!!Potem emerytura.![]()
![]()
To dalej niż bliżej
Zaraz wystawiam nowe bazarki

Moderator: Estraven
elape pisze:No nie wiem, co bym powiedziala, pewnie byloby ciezko. Nosek do gory i przed siebie marsz! Aby do starosci!!!Potem emerytura.![]()
![]()

I jak mu sie na dzien dobry spodobal domek?
Kociara82 pisze:no to niespodziankaFilemoncjo juz mruczy na swoim, z tygodniowym wyprzedzeniem

BRAHYPELMA pisze:
* W dniu pierwszym Bóg stworzył kota.
* W dniu drugim Bóg stworzył człowieka, by ten służył kotu.
* W dniu trzecim Bóg stworzył wszystkie zwierzęta, by były pożywieniem dla kota.
* W dniu czwartym Bóg stworzył ciężką harówkę, by człowiek mógł pracować na utrzymanie kota.
* W dniu piątym Bóg stworzył mysz z dzwoneczkiem, żeby kot mógł się nią bawić, albo i nie.
* W dniu szóstym Bóg stworzył weterynarię, aby kot był zdrowy, a człowiek biedny.
* W dniu siódmym Bóg zamierzał odpocząć, ale nic z tego nie wyszło, bo musiał zmienić żwirek w kuwecie.
swietne
musze to sprzedac
MIKUŚ pisze:Kociara82 pisze:no to niespodziankaFilemoncjo juz mruczy na swoim, z tygodniowym wyprzedzeniem
No więc Filemonek ma na imię Sizar.
Mieszka ze znajomą która ma już ode mnie królika /Feliks/.![]()
Okazało się że zabunkrował się w zabawkach jej córki Darii. Szukały go całą noc, bali się że uciekł - ale jak? Nie spali praktycznie całą noc, aż tu rano.....odkryli że Sizar śpi wśród pluszaków Darki
chyba bym na ich miejscu zawalu dostala, jakby kot wsiakl
jakas fota zywego plusza wsrod pluszakow moze bedzie? 
Kicia_Kluska pisze:Trochę mnie tu nie było a tyle się tu dzieje!! Muszę nadrobić zaległości...
Kicia_Kluska pisze:A wystawiłaś moje poprzednie rzeczy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, kasiek1510, Meteorolog1 i 73 gości