cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob mar 26, 2011 20:22 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

elape pisze:No nie wiem, co bym powiedziala, pewnie byloby ciezko. Nosek do gory i przed siebie marsz! Aby do starosci!!!Potem emerytura. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

To dalej niż bliżej :mrgreen:

Zaraz wystawiam nowe bazarki :ok:
MIKUŚ

Post » Sob mar 26, 2011 21:29 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

No i wreszcie długowyczekiwany bazarek - kot simona.

Paweł - bardzo, bardzo dziękujemy :kotek:

viewtopic.php?f=20&t=125911
MIKUŚ

Post » Sob mar 26, 2011 22:19 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

no to niespodzianka 8) Filemoncjo juz mruczy na swoim, z tygodniowym wyprzedzeniem :1luvu: I jak mu sie na dzien dobry spodobal domek?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 27, 2011 13:55 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Ola mi podesłała :

http://www.teksty.jeja.pl/574,gatunki-k ... usimy.html

To tak do popołudniowej kawki :wink: Dzięki Kociara - uśmiałam się :ryk:
MIKUŚ

Post » Nie mar 27, 2011 14:12 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Kociara82 pisze:no to niespodzianka 8) Filemoncjo juz mruczy na swoim, z tygodniowym wyprzedzeniem :1luvu: I jak mu sie na dzien dobry spodobal domek?

No więc Filemonek ma na imię Sizar.
Mieszka ze znajomą która ma już ode mnie królika /Feliks/. :1luvu:
Okazało się że zabunkrował się w zabawkach jej córki Darii. Szukały go całą noc, bali się że uciekł - ale jak? Nie spali praktycznie całą noc, aż tu rano.....odkryli że Sizar śpi wśród pluszaków Darki :ryk:
MIKUŚ

Post » Nie mar 27, 2011 16:38 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Wczoraj odwiedził Nas Marek z darami po swoim kociaku [*].
Podarował Nam śliczne legowisko dla kociastych, dużą kuwetę, miseczki oraz wiaderko luxusowej suchej karmy /hills, orijen, royal/.

BRAHYPELMA ujawnij się :wink:

Dziękujemy bardzo :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie mar 27, 2011 17:05 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Nie ma za co dziękować , wiem że Maciek chciałby żeby jego ulubione rzeczy nie poszły na zmarnowanie.......lepiej się dzielić niż ciągle tylko brać

http://www.wirtualnycmentarz.pl ---->cmentarz dla zwierząt----> MACIEK kwatera 1246 [*] [*] [*]

* W dniu pierwszym Bóg stworzył kota.
* W dniu drugim Bóg stworzył człowieka, by ten służył kotu.
* W dniu trzecim Bóg stworzył wszystkie zwierzęta, by były pożywieniem dla kota.
* W dniu czwartym Bóg stworzył ciężką harówkę, by człowiek mógł pracować na utrzymanie kota.
* W dniu piątym Bóg stworzył mysz z dzwoneczkiem, żeby kot mógł się nią bawić, albo i nie.
* W dniu szóstym Bóg stworzył weterynarię, aby kot był zdrowy, a człowiek biedny.
* W dniu siódmym Bóg zamierzał odpocząć, ale nic z tego nie wyszło, bo musiał zmienić żwirek w kuwecie.
Ostatnio edytowano Nie mar 27, 2011 18:42 przez BRAHYPELMA, łącznie edytowano 1 raz

BRAHYPELMA

Od: Nie mar 27, 2011 13:18

Post » Nie mar 27, 2011 17:46 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

BRAHYPELMA pisze:
* W dniu pierwszym Bóg stworzył kota.
* W dniu drugim Bóg stworzył człowieka, by ten służył kotu.
* W dniu trzecim Bóg stworzył wszystkie zwierzęta, by były pożywieniem dla kota.
* W dniu czwartym Bóg stworzył ciężką harówkę, by człowiek mógł pracować na utrzymanie kota.
* W dniu piątym Bóg stworzył mysz z dzwoneczkiem, żeby kot mógł się nią bawić, albo i nie.
* W dniu szóstym Bóg stworzył weterynarię, aby kot był zdrowy, a człowiek biedny.
* W dniu siódmym Bóg zamierzał odpocząć, ale nic z tego nie wyszło, bo musiał zmienić żwirek w kuwecie.
:ryk: :ryk: :ryk: swietne :ok: musze to sprzedac :ok:

co do wirtualnego znicza-lece zapalic, choc kotka nie znalam, ale mam nadzieje, ze za TM jest mu dobrze i jest szczesliwy :)

Kociara82

Post » Nie mar 27, 2011 17:47 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

MIKUŚ pisze:
Kociara82 pisze:no to niespodzianka 8) Filemoncjo juz mruczy na swoim, z tygodniowym wyprzedzeniem :1luvu: I jak mu sie na dzien dobry spodobal domek?

No więc Filemonek ma na imię Sizar.
Mieszka ze znajomą która ma już ode mnie królika /Feliks/. :1luvu:
Okazało się że zabunkrował się w zabawkach jej córki Darii. Szukały go całą noc, bali się że uciekł - ale jak? Nie spali praktycznie całą noc, aż tu rano.....odkryli że Sizar śpi wśród pluszaków Darki :ryk:

8O :ryk: chyba bym na ich miejscu zawalu dostala, jakby kot wsiakl 8O
No coz... nic dziwnego, ze malego pluszaka ciagnie do swoich :1luvu: jakas fota zywego plusza wsrod pluszakow moze bedzie? :wink:
Sizar... Fajne imie :ok:

Kociara82

Post » Nie mar 27, 2011 17:51 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

no wiec znicz zapalony [*]

Kociara82

Post » Nie mar 27, 2011 18:21 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Trochę mnie tu nie było a tyle się tu dzieje!! Muszę nadrobić zaległości...
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Nie mar 27, 2011 19:15 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Kicia_Kluska pisze:Trochę mnie tu nie było a tyle się tu dzieje!! Muszę nadrobić zaległości...

Przywiozłaś coś z Anglii na bazarek? :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie mar 27, 2011 19:56 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

A wystawiłaś moje poprzednie rzeczy? :P
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Nie mar 27, 2011 20:23 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Kicia_Kluska pisze:A wystawiłaś moje poprzednie rzeczy? :P

Pracuję własnie nad tym. Za 2 godziny będzie :oops:
MIKUŚ

Post » Nie mar 27, 2011 20:36 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Nie to żebym się czepiała :D Niestety ale nic nie przywiozłam na bazarki :( Musisz mi wybaczyć, ale poprawię się następnym razem, obiecuje!
Obrazek

Kicia_Kluska

[poprzednia][następna]