MaryLux pisze:Na telefon Pan zrobił na mnie dość pozytywne wrażenie, oby się potwierdziło w czasie spotkania. Trzymajcie mocno!
Kciuki oczywiście trzymamy

Pozdrawiam!
Adam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Na telefon Pan zrobił na mnie dość pozytywne wrażenie, oby się potwierdziło w czasie spotkania. Trzymajcie mocno!
aburacze pisze:MaryLux pisze:Na telefon Pan zrobił na mnie dość pozytywne wrażenie, oby się potwierdziło w czasie spotkania. Trzymajcie mocno!
Kciuki oczywiście trzymamy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam!
Adam
Myszolandia pisze:No to powoli pakujemy plecaczek Słodziakowi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:Od strony samej Marysi i domku może w każdej chwili już jechać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:Alle mi się micha cieszy![]()
aburacze pisze:Myszolandia pisze:Od strony samej Marysi i domku może w każdej chwili już jechać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CudownieRozmawiałyście już z _ogonkiem_ w kwestii wydania kotki czy transportu do Wrocławia? Nie wiem, jak to wygląda na miejscu, kto obecnie opiekuje się kotką i mógłby ją wydać? Bo myślę, że nie należałoby jej już trzymać w Dobrocinie dłużej niż to jest konieczne, nie?
Myszolandia pisze:Alle mi się micha cieszy![]()
Mi też, to naprawdę wspaniała wiadomość
Adam
MaryLux pisze:Ja już zadzwoniłam do Edyty, przekazałam informacje, ona przekaże je dalej. Ucieszyła się mocno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, elmas, Google [Bot], Magda_lena, puszatek i 75 gości