Nina z pseudoschroniska MA cudowny DOM :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 23, 2011 9:41 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

MaryLux pisze:Na telefon Pan zrobił na mnie dość pozytywne wrażenie, oby się potwierdziło w czasie spotkania. Trzymajcie mocno!

Kciuki oczywiście trzymamy :) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Śro mar 23, 2011 19:33 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Aga, chętnie ją ciachniemy, ale nie mamy jakoś czasu ostatnio :(

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie mar 27, 2011 14:58 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

aburacze pisze:
MaryLux pisze:Na telefon Pan zrobił na mnie dość pozytywne wrażenie, oby się potwierdziło w czasie spotkania. Trzymajcie mocno!

Kciuki oczywiście trzymamy :) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiam!

Adam

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 27, 2011 16:14 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Maryś właśnie wraca z wizyty przedadopcyjnej i jest bardzo zadowolona,wszystko na plus
Resztę pewnie sama dopisze
No to powoli pakujemy plecaczek Słodziakowi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:piwa: :piwa: :piwa: :dance:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie mar 27, 2011 16:19 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Myszolandia pisze:No to powoli pakujemy plecaczek Słodziakowi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa: :dance:

Rewelacja! Kiedy Nina mogłaby pojechać do swojego domu?

Cieszę się strasznie :)

Adam
aburacze

Post » Nie mar 27, 2011 17:51 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Od strony samej Marysi i domku może w każdej chwili już jechać :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Weta będzie miała bardzo dobrego,właściciel tej lecznicy to dobry kumpel weta Marysiowych kociaków
Domek sobie wszystkie zalecenia Marysiowe zanotował,co do żarełka,żwirku i tych innych,
Część okien już bardzo ładnie zabezpieczonych,a reszta obiecana już wkrótce

Alle mi się micha cieszy :piwa:

Przy okazji zapisuję sobie wąteczek
Kici :1luvu: należy się cudowny domek
Jak ja bym chciała częściej w takich momentach w wątki potrzebujących kociaków wchodzic,gdzie już tylko Kciak fruuu do nowego domku :piwa: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie mar 27, 2011 18:01 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Myszolandia pisze:Od strony samej Marysi i domku może w każdej chwili już jechać :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Cudownie :) Rozmawiałyście już z _ogonkiem_ w kwestii wydania kotki czy transportu do Wrocławia? Nie wiem, jak to wygląda na miejscu, kto obecnie opiekuje się kotką i mógłby ją wydać? Bo myślę, że nie należałoby jej już trzymać w Dobrocinie dłużej niż to jest konieczne, nie?

Myszolandia pisze:Alle mi się micha cieszy :piwa:

Mi też, to naprawdę wspaniała wiadomość :)

Adam
aburacze

Post » Nie mar 27, 2011 18:23 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

aburacze pisze:
Myszolandia pisze:Od strony samej Marysi i domku może w każdej chwili już jechać :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Cudownie :) Rozmawiałyście już z _ogonkiem_ w kwestii wydania kotki czy transportu do Wrocławia? Nie wiem, jak to wygląda na miejscu, kto obecnie opiekuje się kotką i mógłby ją wydać? Bo myślę, że nie należałoby jej już trzymać w Dobrocinie dłużej niż to jest konieczne, nie?

Myszolandia pisze:Alle mi się micha cieszy :piwa:

Mi też, to naprawdę wspaniała wiadomość :)

Adam

Zapomniałam Cię pozdrowić Adamie i powitać :oops:

Napisałam do Ogonka pw
No pewnie,że tak,jak domek jest zdecydowany a tym bardziej sama Marysia co wizytę robiła to tym bardziej nie ma na co czekać,wet pewny ,więc wszystko tylko wskazuje ,żeby kicia nawet jutro tam pojechała

Piękna jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon mar 28, 2011 12:16 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Dodam jeszcze, że Domek sam wiedział, że Kitekat i Whiskas są błeeeeeeeeeee, wypytał, czym Kicię karmić. W domu są już 2 koszatniczki, dlatego wypytałam, do której lecznicy chodzą (trochę się bałam odpowiedzi, bo w sąsiedztwie mają lecznicę niezbyt dobrze notowaną - ale jeżdżą do lecznicy Legwan na Wiśniowej). Mają już przemyślane, co zrobić z Kicią w czasie wyjazdów - TŻtka pana ma zakoconą ciocię, która chętnie zajmie się i Niną. Jeśli Ninka nie zostanie wysterylizowana przed adopcją, pan zrobi to we własnym zakresie.
Do ogonka wczoraj wysłałam pw, wisi nieodebrane.
Ostatnio edytowano Pon mar 28, 2011 13:16 przez MaryLux, łącznie edytowano 1 raz

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon mar 28, 2011 13:14 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

ja też wysłałam i u mnie też wisi nieodebrane,może tak jak Adam mówi,trzeba jednak zadzwonić ? tylko nie wiem czy ten z ogłoszeń numer to ten do niej jest

No to czyli nic jak pakowanko i heja na nowe życie dla Kici :piwa: :piwa: :piwa:

Ło,to teraz jeszcze jak się zgadaliście co do weta to na pewno do tej drugiej lecznicy nie pójdzie :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon mar 28, 2011 13:16 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Ja już zadzwoniłam do Edyty, przekazałam informacje, ona przekaże je dalej. Ucieszyła się mocno.

MaryLux

Post » Pon mar 28, 2011 14:04 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

MaryLux pisze:Ja już zadzwoniłam do Edyty, przekazałam informacje, ona przekaże je dalej. Ucieszyła się mocno.

Ooo,to superowo :piwa: :piwa: :piwa:
No,nie dziwię się,ze się ucieszyła,mnie samej papa się cieszy a co dopiero w wątek wlazłam
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon mar 28, 2011 14:47 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Ogonek przyczłapał na wątek :oops:
Sorki za nieodebrane pw ale nie miałam jak nawet ;) Weekend spędziłam poza domem.
Wielkie dzięki dziewczyny za wieści i Mary dziękuję za wizytę :)
Dzwonię do pana w sprawie transportu i będziemy coś uzgadniać ;)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon mar 28, 2011 17:23 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

Alle mi się papa cieszy,cieszę się jak głupi bateryjką

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon mar 28, 2011 18:51 Re: Nina z pseudoschroniska potrzebuje WIZYTY P/A-WROCŁAW!!!

To kiedy Nina zostanie wrocławianką?

MaryLux

[poprzednia][następna]