Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
XAgaX pisze:Witam
Na osiedlu radogoszcz-zachód przy krańcówce autobusowej błąkają się od jakiegoś czasu dwa szczeniaki bardzo przypominające czekoladowe labradowy. Jeden kuleje, szkoda ich więc może ktoś by chciał je przygarnąć?
Kontakt: gg: 18091178 lub tel: 723 022 864
smarti pisze:smarti pisze:Uwaga-na ogł. o mojej Meli dostałam takiego maila.
"Witam, bardzo proszę uważać na młodego człowieka, który chce kotka. Chłopak ma na imię Paweł, mieszka w bloku na parterze na Bora-Komorowskiego w Wawie. Oddałam, mu kotkę i jej nie upilnował lub wywalił z domu (lub jego współlokatorzy), bo miauczała czy sama nie wiem o co chodzi!!! Tak czy siak, kot wylądował na podwórku, on mówił, że wiesza ogłoszenia - ale ja go sprawdziłam i nic nie było. Kot cudem trafił do pobliskiego weta.
Podejrzewam, ze będzie chciał innego kota, ale Twój kot może nie mieć tyle szczęścia co ta kotka, która ja oddawałam. "
Nie.XAgaX pisze:z tradycyjnym "pomożecie?":
http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty ... Z271033135
WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE MAM KOTA MA OK 8MIE CHCĘ GO WYKASTROWAĆ JEŚLI KTOŚ WIE GDZIE ZROBIĄ MOJEMU PUPILKOWI DARMOWĄ KASTRACJĘ PROSZE O KONTAKT NA MEIL ankamynia@wp.pl Z GÓRY DZIĘKUJĘ dodam,że jestem z łodzi.
Tak, maile poszły.XAgaX pisze:walczymy o sterylki z UMŁ
viewtopic.php?f=1&t=126091&start=0
zakladam, że mamy Wasze poparcie
annskr pisze:Nie.XAgaX pisze:z tradycyjnym "pomożecie?":
http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty ... Z271033135
WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE MAM KOTA MA OK 8MIE CHCĘ GO WYKASTROWAĆ JEŚLI KTOŚ WIE GDZIE ZROBIĄ MOJEMU PUPILKOWI DARMOWĄ KASTRACJĘ PROSZE O KONTAKT NA MEIL ankamynia@wp.pl Z GÓRY DZIĘKUJĘ dodam,że jestem z łodzi.
Tę panią znamy, mamy na czarnej liście. Ma trójkę dzieci, szuka pracy, przyjmie psa, kilka miesiecy temu szukała kota - nowego i poprzedniego, który "poszedl sobie". Długo tłumaczyliśmy, dlaczego nie powinna mieć zwierząt, a jeśli już - to kota wykastrowanego, bez skłonności do wędrówek, a nie maluszka, nawet takiego proponowaliśmy.
Uparła się przy małym - nie wiem kto jej dał kota, ostrzegawcze smsy z informacją o niepewnych domkach rozsyłam po wszystkich łódzkich fiundacjach i większości karmicieli, wiem, że rozsyłane są dalej.
Tak, maile poszły.XAgaX pisze:walczymy o sterylki z UMŁ
viewtopic.php?f=1&t=126091&start=0
zakladam, że mamy Wasze poparcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości